Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wovbagger

    tag

    válasz Milestone2 #32387 üzenetére

    Igazad van, nem egy nyelvet beszélünk, és ez az én hibám. A mobilos fórumokon (de gondolom minden más szakmai fórumon is) kialakul egy idő után egy, a hozzáértők által beszélt, rövidítéseket és speciális szavakat alkalmazó szakzsargon, amit a kívülálló (én) nem nagyon ért. A kívülálló megpróbálhat persze megismerkedni a szakszókinccsel, és kellő kitartással még sikerülhet is neki megtanulni ezt a nyelvet beszélni. Gond akkor van, ha a félművelt (vagy még annyira sem) próbálkozó azt hiszi, hogy beszéli a nyelvet, és nekiáll ezt használni úgy, hogy mást ért az egyes kifejezések alatt, mint a hozzáértők. Ha ez a féilg (sem) művelt vagyok én.
    Ugyanakkor összezavarni nem akarok senkit. Egy szakfórumba bejönni segítséget kérni, majd szívatni a segítő embereket az én szememben még a trollkodásnál is rondább dolog.

    A backup nem készítette el a mentést. Kiírta fentre, hogy "Failed", a karakteres részen meg azokat a szövegeket amiket bemásoltam.

    A 3.2.1.0-ás TWRP-t ugyanúgy tudom telepíteni, ahogy a 32376-ban leírtad? Vagyis simán "vissza lehet lépni" TWRP verzióban?

    Köszönöm szépen a segítséget (és a türelmet).

Új hozzászólás Aktív témák