Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz khes #5465 üzenetére

    Én utoljára a Desire-t (nem röhög) OC-ztem, de annyira feleslegesnek éreztem, hogy csak na. A tesztekben persze jöttek a plusz pontok, de ennyi. Cserébe jobban melegedett, ami néha instabilitással járt. Gondoltam már a Mi2s-el kapcsolatba is arra, hogy ránézek a SetCPU-val vagy valamivel, hogy mit tud, mi állítható, de mind a mai napig nem jutottam el "a tettig". Annyira k. gyors, és jó, hogy nincs ingerenciám b*sztatni. Ez olyan lehet, mint mikor az ember egy szét chip-el diesel csodából átül valami gyárilag erős autóba, oszt' az csak szimplán nagyon gyors, erős.

    Viszont itt a fórumba valaki link-elte, hogy hamarosan "nyílttá" válik a rendszer (kernel), így lehetőség lesz minden hasonló jellegű mókolásra.

    Cyberpunk
    Milyen a szifon? Szeressük? Tényleg, az éjszaka mennyit merül mondjuk bekapcsolt WiFi mellett?
    És az iOS7? Kicsit úgy néz ki, mintha valami régi droid-os felületet néznék egy jó kis LSD trip után :)
    ... de legalább jó / szokható? i4-nél és korábbi készülékeknél itt-ott azért rendesen panaszkodnak lassulásokra, micro-lag-ra.

    khes
    A ki-be kapcsoló gomb (talán ezt tudod is) oldalt van (thanks' God!), és könnyen, jól működik. Ezen a MOGA-n lehet útban lesz, más kérdés, hogy egy kis "sufni tuning"-gal biztos megoldható, hogy ne nyomódjon be (egy kis csík (kemény)papír a megfelelő helyre)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák