Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Karavik

    veterán

    válasz <Adamsky> #17341 üzenetére

    "A Redmi 2 Pro elég jó, sok szempontból jobb (vagy legalábbis többet tud), mint a Mi2s"

    Igen, minden bizonnyal, szám szerint 1, azaz egyetlen dologban jobb a Redmi 2 Pro az Mi2s-től, az pedig LTE ami csak 1800 és 2600 MHz-es frekvenciákon működik. Tehát B20-at természetesen ez sem tudja. Minden másban messze alulmarad a Redmi 2 Pro, ami relatív egy lassú betegágy, innentől kezdve pedig lehet benne n+1 darab microSD bővítőhely is akár, a lényegen ez nem változtat!

    "Érdekes, hogy a gyengébb LTE támogatottságot senki nem említette. Engem speciel ez, és a rádió tart vissza ettől a készüléktől."

    Ahhoz képest, hogy prioritásban ennyire előre rangsorolod az LTE B20 támogatottságot, egész jól bírod és jól nélkülözöd éveken keresztül ennek hiányát, mert a Te telefonodban (Mi2S-ben) nemhogy B20, de semmilyen LTE támogatás sincs... :)
    Én sokat használom a mobilnetet, gyakran töltök le Mi2S-el ~400MB méretű (beta) ROM-okat HSDPA+ hálózaton, gyakorlati átlag 10-12mbps sávszéllel. Cégnél a PC-n sem jön le gyorsabban, szóval, ha az Mi5-ben nem lesz ettől gyorsabb a letöltésem (ami kizárt) az sem zavarna ;)

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 14 Global EU HyperOS]

Új hozzászólás Aktív témák