Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz DrKapocs #17127 üzenetére

    Egyszer már forogtunk ezen a témán, a dual system teljesen jogosan lett unsupported. Totál felesleges is, ha van valamilyen NANDROID mentési lehetőség. Gyakorlatilag a kutya nem használta miután a dev romok béta kategóriából kikerültek. Ahogy az android verzió növekedés tárhely zabálással társult, egyszerűen ebbe a korlátba ütközött minden. De a választási lehetőséged most is megvan:
    1. Visszatérsz v5-re és lesz két partíciód (feleslegesen, hiszen nem lesz frissítésed, nincs mit tesztelgetni).
    2. Fejlődsz és lemondasz a dual rendszerről (könnyedén, mert nincs rá szükség).

    A TDB mivel nem egy adatokon dolgozott, ígyis-úgyis egy-egy rendszer snapshotnak volt tekinthető. Ha csak sima dual rendszert tettél fel, az pedig nagyon könnyen elsz@ródott. A közös data kezeléstől gyakorlatilag nagyítóval kellett vizsgálni hogy mely két rendszer fér el egymás mellett, és akkor is előfordult hogy a system 2 összebarmolt mindent és lehetett a mentést visszaállítani.

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák