- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
Szerintem a nokia lumia 920 sikerét semmiben sem fogja befolyásolni a súllya.
Amelyik nadrágot lehúzza egy 180 g-os teló, azt egy 110-es is lehúzza
A régi telefonokhoz képest ezek féltéglák és súllyra is, no de emlékszem még 15 éve mikor bejöttek az eslő mobiltelefonok, akkora féltéglák voltak, hogy csak na, vastagok, nehezek, de akkor se zavart sokakat.
Engem inkább zavar a rövid üzemidő, az se érdekelne, ha másfélcenti vastag telefonok lennének, csak legyen benne 3000-5000 MAh-s aksi!
Én meg is fogadtam magamban, addig nem veszek új telefont, amig ebben nem lesz előrelépés. Számomra sokadlagos most már, hogy hány megabittel megy a letöltés feltöltés, internetböngészés nekem msot is hibátlan már, alkalamzáskinálat is bőséges. Szóval az egyetlen ok nekem az aksi lenne amiért váltanék, de az egyetlen telefon aminek elfogadható lenne az üzemideje, igencsak drága.(Razr Maxx)
WP8 foronton meg közelében sincs egy telefon se a hosszú üzemidőnek. -
Baroc
tag
Az árral egyet tudok érteni, a méretbeli preferenciát pedig el tudom fogadni. Emellett viszont a súlya az, amit nem értek, hogy miért úgy esik le az embereknek, hogy ez egy féltégla.
Csak összehasonlításképp: HTC 8X 130g, Lumia 920: 185g különbség: 55g
Ez körülbelül megfelel 3-4 szelet párizsinak, vagy egy átlagos csokinak, esetleg egy feles pálinkának, pohár nélkül (vagy egy 2centesnek pohárral, de lehet hogy a pohár nehezebb). Azért ezek nem olyan óriási terhek. A Galaxy Note is 178g, annak a súlyára senki nem panaszkodott (a méretére annál inkább).
No offense, nem ellened irányult, csak nem értem ezt a "problémát"
Ha meg már így megszólaltam akkor leírom, hogy nekem pont tetszik, hogy érzem a kezemben a súlyát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest