- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Ez a tablet valami átnevezett kínai tablet lenne?
Mert szeretnék rá kijelző védő fóliát de nem találok ilyen név alatt ebayen. Jó lenne az eredeti neve ha van ilyen. -
mdav88
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen tabot, es nagyon tetszik is, de...
Az akku kb 2 ora aktiv kijelzoidot tud produkalni, amit nagyon kevesnek erzek.
Igaz van benne minden, 2 sim, sd kartya, wifi, bt, es gps is, viszont minimum fenyeron dolgozik.Nimcs rootolva es 4.4es rendszerrel van ellatva. Nincs kedvem appokkal szorakozni de gsam battery nem lat semmi kulonoset.
Normalis a jelenseg vagy vigyem vissza?
Koszi
-
mdav88
aktív tag
Ráadásul többször dobál sms-t nem fogadott hívásokról... nyilván nem vagyok foglalt.
-
Sziasztok. Hasonlóan jó ár/érték arányú tabot tudnátok ajánlani? Apámnak megtetszett az enyém, és szeretne ő is egy ilyet vagy hasonlót. A bt, gps és a jó kijelző lenne neki a fontos. Játékra nem használná, csak böngészés és néha filmnézés menne rajta. Méret igazából mindegy, és sim hely sem kell.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
mdav88
aktív tag
Esetleges hozzáértő személy véleményét kérném: azt olvastam hogy a régebbi JB-vel érkezők nem frissíthetők KK-ra, de visszafele működik-e a manőver?
Senki sem panaszkodott gps-re és egyéb bajokra, gondolom, hogy a KK lehet a bajok forrása...
-
radamsky
senior tag
használom rendesen a tab-ot navira nincs is gond vele, de ...
milyen és honnan tudnák rendelni kijelzővédő foliát?? szépen lejött, és most már kezd elválni a also is valami kénneilletve ha veszek egy alcor7-es billentyüzetes tokot, azzal menni fog??
-
nagysandor79
aktív tag
nekem olyan problémám kezd előfordulni hogy kevés belső tárhelyet jelez, pedig mindegyik app a sd kártyán van. mit lehet még át tenni az sd kártyára. vagy hogyan lehetne tárhelyet nővelni?
-
tjb007
nagyúr
válasz nagysandor79 #1317 üzenetére
Ajánlott néha a gyorsítótárat is törölni (Beállítások → Tárhely), elég sok hely fel tud ezzel szabadulni.
-
borsodika
őstag
válasz nagysandor79 #1317 üzenetére
Megpróbálkozhatsz még az átparticionálással is akár.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
dionaea
őstag
Kollégám vett egy ilyen gépet. Mint ami nekem van, viszont neki 4.4.2. nekem 4.2.2 miért?
most elszomorodtam pont az az apróság hiányzik az enyémből ami neki van. -
Tézé81
tag
Sziasztok,
nem vagyok kezdő androidos, de most belefutottam ugyan abban a problémába, mint ez a srác:
http://prohardver.hu/tema/re_google_nexus_7_android_4_1_alapon/hsz_2238-2238.html
http://prohardver.hu/tema/re_google_nexus_7_android_4_1_alapon/hsz_2244-2244.html
Tehát "Ismeretlen források" engedélyezve van, de a telepítés gomb mégsem reagál, ha a készülékről próbálok telepíteni apk-t. Korábban jó volt, jó pár alkalmazást telepítettem már rá (most ugyan azokat sem sikerül). Gyári rom, root-olva. Hülyét kapok már tőle. Reboot volt már...
-
radamsky
senior tag
van egy kis probléma ezzel a kütyüvel, mondjuk az enyém jo, nincs is baj vele, de 2 ismim is vett az elmult honapokba ilyen kütyüt, mindkettő befürdött vele.
az én rendszerem 4.2.2
és semmi baja nincsen, sygic is meg más navigácio is szépen mükszik jopár honapja csak ezt használom, sajnos a PNA köhög és lusta vagyok venni olyat....
a gps-t gyorsan megtalálja van is jopár müholdmindkét ismerösömnek 4.4-el jött ki a navi... volt nálam még amult héten mindkettő, háát katasztrofa
az egyik már garanciába is volt,halotnak a csok, gps modult cseréltek?? ezt nem tudomezek szerint a 4.4 ilyen rosz?? kétlem mindkettő belenyult volna a joba... még csak nem is 1 helyen vették
mig nekem a menübe ha lehuzom jobb felül GPS van irva nekik tartozkodási hely....
menet közbe folyamatosan veszti a jelet, nem stabilpoén az,hogy nekem meg tökéletes
kicsit kényelmetlenül érint hogy én ajánlottam, mindegy legközelebb nem teszem....
nincs valami okoság, valami müvelet hogy ezt tudjuk orvosolni?? még a sygic is rossz, googleplayről a demo letöltve... meg jopár program letöltve... -
borsodika
őstag
-
viano
aktív tag
Terveztem egy ilyen tab vételét, de nagyon elbizonytalanodtam.
. . . úgy tűnik a 4.4 -est nem szabad megvenni.
Meg lassan az idő is eljárt felette, nem?
Meg szabad még venni vagy inkább valami mást?
Megbízható navig-funkció fontos lenne.Köszi előre is.
-
majorgent
tag
Üdv
Olyan problémám volna a tablettel, hogy a navigációs sáv /amin a home és vissza gomb is van/ fektetett állapotban fixen a tablet jobb oldalán van. hogy lehetne átrakni alúlra? -
Divinus
csendes tag
Sziasztok.
Eltört az érintő kijelzője a wayteq 7x quad-nak . Szeretnék újat rendelni ebayről. Találtam is párat , megerősítést szeretnék hogy jót rendelnék le.
Itt a link:
http://www.ebay.com/itm/7-inch-Touch-Screen-Digitizer-Repair-For-CUBE-talk-7x-U51GT-FPC-TP070341u51gt-/201401136906?hash=item2ee471770aEz a legolcsóbb ingyen postával de azt is látom hogy javításra írja ilyen típusú kijelzőkhöz. Lehet ezzel valami gondom?
-
Robi0617
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. Az lenne a bajom a tablettel, hogy egyszer csak használat közben lefagyott..... Újraindítottam, de nem kapcsolt be teljesen csak bejött a wayteq felirat és ennyi....... felraktam töltőre, de csak kijelez azt az akkumlátort, de nem tölti .......... Mit tudok ez esetben csinálni??
Válaszaitokat előre is köszönöm! -
djfantom
tag
Sziasztok.Most hétfőn a mediamarkból jött meg egy ilyen tablett.Egy gondom van vele. wifi.Ha a ruter mellett vagok közvetlen 30cm-re .Akkor van 3,maoson a jelerősség.De már 1merre nincs wifi.Mit lehet ezzel csinálnu..Amúgy minden más tökéletesen működik,meg nagyon tetszik.Van rá 60nap visszavásárlási lehetőség.Lehet hogy megprobálom becseréltetni másikra,ha csak egy hibásat fogtam ki.És nálatok nincs ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest