- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz Aventador91 #1500 üzenetére
390 Ft-ért szerinted mennyire?
De csoda az is, hogy ehhez a tablethez egyáltalán van. Rendelsz belőle 3-4 darabot és sokáig elég lesz. -
badmad
senior tag
nincs egy használható rom...
[ Szerkesztve ]
-
tordaitibi
veterán
válasz Aventador91 #1502 üzenetére
Megmarad.
-
Tommi000001
aktív tag
Hi
Waytec 7x en meddig tud tartani egy "gyári visszaállítás"?Már lassan 5 perce megy a "törlés" felirat."A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."
-
Nekem-8
tag
Kaptam egy ilyen gépet, és tele van minden cuccal. Mi a legjobb módja a gyári alap üres visszaállításra? Factory reset? Mik a trükkös gombkombinációk hozzá?
4.2.2. Android van rajta, lehet frissíteni vagy nem?
üdv
Nagypapa...olyan hullaszag van....nagypapa! ...NAGYPAPA!!??
-
Nekem-8
tag
csak működjön ....
kérdés lenne:
- a főoldalon 5 asztal van beállítva, ennyit tudok oldal irányba tekerni. Ezt hol lehet csökkenteni növelni? (mármint a számát, elég lenne kettő)
- át van valami állítva, mert most nincs benne SD kártya és a galéria és videótár nem nyílik meg mert azt írja "nincs elérhető külső tároló" a fájlkezelőben nem tudok mappát hozzáadni (inaktív a hozzáadó gomb). Bizonyára azt kéne valahol beállítani hogy belső tárolót használjon, de nem találom ...
-
helixP
nagyúr
válasz Nekem-8 #1514 üzenetére
Elsőre azt mondanám, hogy használj egy custom launchert, pl. Novát. Sokkal jobban testre szabható és gyorsabb, mint a gyári. Amúgy aszem, úgy volt a gyárin, hogyha egy asztalon nem volt már egy ikon sem, az törölte. De az rég volt és most nincs a kezemben a tab épp.
Másodikot passzolnám, nekem nem volt ilyen gondom kártya nélkül. -
badmad
senior tag
válasz cappa72 #1511 üzenetére
Sajnos ezek egyike sem jó már próbáltam mindegyiket preload él de se kép se semmi...egy halott tabon szerinted hol tudom megnézni vagy hogy tudom megnézni?De tudomásom szerint 1 generációs 4.2.2 szoftal.De már ebben sem vagyok biztos... Így került hozzám.Már írtam neked ezt...meg privátban is.Nem akarsz vagy nem tudsz segíteni...nem b@szogatás hisz Én kérek valamit csak nem értem olyan nehéz mondani,vagyis írni valamit?Másoknak segítesz velem mi a baj?
-
helixP
nagyúr
-
Nekem-8
tag
okés, én gépen kerestem rá ... így meglesz ... thx.
na ez olyan hogy ahogy fogynak az ikonok, fogy az asztali lapok száma, király.
megvan a nem elérhető mappák oka is, ha USB-vel gépen van akkor nem látja a háttértárakat és ez okozza a fejvakarást ... lehúzom és jéé, működik.
Még a képek galériából kéne kipakolnom a kezdő asztalra a különféle mappákat valahogy (mint pl. Windowsnál) mert ilyen bemutatós gép lesz, amin ilyen képeket lehet tallózni mappákból. De ilyen opciót még nem találtam. Hiába jelölöm ki a mappát fájlkezelőben nem ad ilyen lehetőséget ...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ha teljesen halottnak tűnik, akkor azt kellene megnézni elsőre, hogy amikor usb-n összedugod a windows.zal, akkor van-e új hardver csatlakozása hang.
Ha van, akkor flashtool mentés.
Ha a mentés megvan, akkor a system.img-ből a build.prop-ban kell körülnézni, hogy akkor mi is pontosan a build szám. a system.img-t Linux alól érdemes csatolni, windows-os megoldást nem ismerek.Én kérek valamit csak nem értem olyan nehéz mondani,vagyis írni valamit?Másoknak segítesz velem mi a baj?
Nincs veled baj gondolom. Csak napi 10 óra munka mellet 3 gyereket vállalva nem egyszerű az életem, és nem vagyok ügyfélszolgálatos. Ha van időm, válaszolok. A privát szakmai kérdésekre meg talán tudok válaszolni, most is van 2 hetes is, amire még nem válaszoltam. Heti 2 órában nem megy a mindenkinek válaszolás.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Nekem-8
tag
Lehet valahogy plusz fényerőt rá varázsolni? Nappali fényben ablak mellett eléggé tükröződik. Már maxon van, de még egy 20% jó lenne ...
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Van egy ilyen tabletem ami meg sem nyikkan, bármelyik gombot nyomom. Az akksiban van feszültség.
Meg lehet próbálni újraéleszteni valahogy PC-re kötve? -
Fernet
senior tag
Tudnátok segíteni?
Átparticionálással próbálkozom, de valami nem stimmel. A 6/0017 verziót próbáltam, minden jónak tűnt, recoveryben megcsináltam a factory resetet, de újraindításnál a WayteQ logónál nem megy tovább, csak "teker" folyamatosan.
Mit csinálhattam rosszul? Korábban már próbáltam a 6/0-át, ott nem volt ilyen gondom.
Mit csináljak most?
-
Fernet
senior tag
No, tegnap már eléggé fáradtam csináltam a dolgokat és ebből adódóan elnéztem valamit. Szóval az a helyzet, hogy nem a CWM recovery volt a gépen, hanem a gyári és azzal csináltam a factory resetet. Ez lehet oka a fenti dolognak? És ha igen milyen lehetőségem van rendbehozni?
A tablettel jelenleg be tudok lépni a factory és recovery módba, de maga a rendszer nem indul, csak a logó van, ahogy fent is írtam.
Bármilyen segítséget köszönök előre is!
-
tordaitibi
veterán
Kene tudni a verziot, 1.01 vagy 1.02 volt, az 1.03 nemreg jott ki csak, arra meg nincs gyari stock,
milyen idos a tablet?
Es raflesselni a megfelelot pc-rol, a preloadert szigoruan kihagyva, a bootimaget, es a recoveryt
is bekenhagyva, leven a bootlogoig eljut.
. Valami ebr bibi lesz, nem ott keresi a belepesi pontokat, ahol vannak.
Vagy, a system borul meg a bootolaskor, de ennek oka 100 lehet.
Ezt a 6/akarmilyet meg nem csinaltam, nekem 3/3 ba van, es nehany ismerosomnek is,
eddig nekem sm volt gond, de az ordog a reszletekben rejtekezik ... :-) :-)Most latom, cwm nincs, akkor marad a fash, ha jol tudom a gyari recoval nem lehet ilyet,
de erre nem eskudnek.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Próbáld meg elindítani factory mode-ban. Hasonló a belépés módja, mint a recovery-be lépésnek, csak hangerő fel helyett hangerő le gombot kell nyomni.
Ha sikerül, akkor az már fél siker, mert ott van adb elérés, és a 6 - 0 opciót kiválasztva helyrejöhet, ha már egyszer ez működött, akkor most is kellene működnie.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Fernet
senior tag
válasz tordaitibi #1530 üzenetére
Pfff, nem tudom, hogy milyen verzió. Kb. 2 éves a tablet.
Az a helyzet, hogy CWM mentésem van korábbról kettő is, csak mivel jelenleg nem a CWM van fent, ezért nem tudom visszaállítani. Vagy esetleg a CWM-et fel lehet hegeszteni rá ebben az állapotban?
Az a helyzet, hogy nem vagyok egy android guru, annó is alaposan végigolvasva lépésről lépésre csináltam (és sikerült is) csak tegnap kimaradt néhány lépés ugye.
(#1531) cappa72
Factory módban egy kínai szöveges menü jön be. Ott melyiket kell választanom?
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ha van factory mode, akkor minden ok, nem kell kiválasztanod semmit.
A legalsó menüpont egyébként az újraindítás, a többit ne használd.
Az átparticionáláshoz elegendő lefuttatni a csomagot, kiválasztva a neked megfelelő opciót.
Elméletileg ilyen állapotban is feltehető a cwm, de leginkább parancssorosan. (már nem emlékszem, hogy az átparticionáló csomagban van-e CWM felrakás).
Amúgy a cwm mentés sem jelentene semmit ebben az állapotban, mert nem tudná megfelelően visszaírni a partíciókat - partíció méret-információk ugyanis nincsenek a cwm mentésben.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Melorin
addikt
Lollipop nincs még erre a tabra?
-
Fernet
senior tag
Utolsó bejegyzésem, most már abbahagyom tényleg.
A fenti hiba eltűnt második próbálkozásra miután formáztam az sd kártyát pc-n. Hogy annak köszönhetően-e, nem tudom, de a lényeg, hogy lefutott rendben.
CWM-et is feltettem, azzal csináltam meg a factory resetet, viszont ez is írt egy hibát.
Kell foglalkoznom vele? Még annyit vettem észre, hogy ha az androidon belül akarok gyári visszaállítást csinálni nem tudja formázni az sd kártyát. (vagy ha a tárhelynél próbálom törölni azt sem engedi)De a lényeg, hogy működik a tablet.
-
nagyúr
Ezzel a hibával jelenleg nem kell foglalkoznod, mivel azt írtad, hogy törötlted az sd kártya tartalmát. Ezáltal eltűnt róla minden, így az oda mentett állományok is. Továbbá nincs ext sd rész sem.
Ez teljesen normális a tab és sd ezen állapotában.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
laszlohu
addikt
válasz Melorin #1541 üzenetére
Először is meg kell nézni, hogy milyen médiatek procis a kütyüd, mert ahogy nézem, az egyik fajtához csak 4.2 - es a legutolsó, de lehet újonnan kapni 5.1 - es androiddal, de nem mindegyik fajtájú soc -ossat.
csak egy példa : MT8735M
pl. antutu benchmark progiban - ban úgy tudom, meg lehet nézni a proci típusszámát.
ezenkívül van 8 GB -os és 16 GB - os modell.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok. Valaki próbálta már ezt a tabletet aksi nélkül használni töltőre dugva?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
válasz tordaitibi #1545 üzenetére
Milyen dióda kell hozzá? Esetleg van kapcsolási rajzod?
Azt tervezem, hogy beépítem a kocsiba, de az aksit nem hagynám benne.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
tordaitibi
veterán
5 v tap,szivargyujto tap peldaul, a + agba sorosan a ket dioda nyitoiranyba,
masfel-ket amperosak boven eleg.
Szerepe, mivel egy szilicium diodan terhelestol fuggoen 0,4-0,6 volt esik,
ezaltal az 5voltbol sacc. 4 volt lesz.Az eredeti li-ion akku meg ugye 4,2 volt, azaz tokeletes.
Es beforrasztod az akku helyere, megvan a 4 voltos tap.
Ha kell, lerajzolom, de igen igen egyszeru.
A helyedbe en a szivargyujtos ketyeret szetszedve fixen eldugnam a muszerfal moge. -
válasz tordaitibi #1547 üzenetére
Így már értem. Köszönöm. A két első ülés között van 2 szivargyujto csatlakozó, az egyiket megcsapolom. Még azt nem tudom, hogy hova rakjam a kocsiba, mert normális házat sem találtam még. A gyári fejegység meg csak 1 dines. Na még agyalok rajta.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Tabletes
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne most a tablettel, hogy a kijelző elég gyakran megbolondul! Egyszerűen nem lehet semmit csinálni olyankor vele, megnyit appokat, messengereken beszélgetéseket, feloldáskor a felnyitó elkezd ugrálni, amikor megnyomom a lezáró gombot és még 1x felnyitom megjavul de csak pár percig! Nagyon idegesítő, kellene egy kis segítség ! Még garanciás, talán küldjem el ?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest