- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Egyik tabletnek sem túl dinamikus a hangja. Ez már a méretéből adódik. Van eg Lenovo Yoga tab-om is annak szebb ugyan na hangja, de mély hangok abból sem jönnek ki.
Vettem még az előző tab-omhoz egy Bluetooth hangszórót, az már kicsit jobban szól, pedig nem nagy az sem. Olyan mélyek jönnek ki belőle, hogy csodálkoztam. Írtam róla a blog-omban, ha gondolod olvasd el.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
szaszapi
őstag
Sziasztok!
Screen mirroring funkciót próbálta valaki?A tablet felbontása mennyire szól bele a tévén megjelenített kép felbontásába?Körben elmarad egy keret,tehát a tablet tartalma nem teljes képernyő jelenik meg.Valahogy szét lehet húzni a képet vagy ez ilyen a tablet kisebb felbontása miatt?
-
mimey
tag
Sziasztok!
A mai YouTube frissítéssel végre nem diafilmszerű a kép. Eddig alternatív YouTube appokat használtam, mint pl. Viral, Tubemate, Ogyoutube.
Az a hiba viszont továbbra is fennáll, hogy ha nem fülest dugok a jack csatiba, hanem egy külső táppal hajtott hangkeltőt (mondjuk 2.1-es hangrendszert, autós fejegységet), akkor folyton megszakad a lejátszás. Az értesítési sávon is eltűnik ilyenkor a fejhallgató ikon. Találkoztatok ilyennel?
Másik problémám, hogy Miracast-ot használva a kép a tv-n (Samsung ue40f6500) olyan homályos, hogy olvashatatlan. Másik tablet vagy telefon képe viszont kifogástalan.
[ Szerkesztve ]
-
sunnysys
tag
Sziasztok!
Karácsony óta van egy ilyen tabletem. Pár hete feltettem a Sygic navigációs programot, amit akkor nem is használtam. A hétvégét vetettem volna be először, de sehogy nem talált jelet, úgy tűnt, kb. be sem kapcsol a GPS. Feltettem gyorsan egy másik, ingyenes programot, de ennél sem talál jelet a tablet. Mobilnet nincs benne, de kipróbáltam bekapcsolt wifivel is, úgy sem talált jelet. Ha jól sejtem, amúgy sem szükséges net kapcsolat, elvileg - még ha lassabban is - net nélkül is találnia kell GPS jelet. Végül is, a Sygic is offlline.
Mi lehet a gond? A beállításoknál természetesen be van kapcsolva a GPS.
Köszi!
-
-
sunnysys
tag
válasz sunnysys #957 üzenetére
Hát, nem sokáig tartott az öröm... Működött, örültem, kis idő múlva megnéztem, hogy működik-e, ismét nem talált egy műholdat sem. Alaphelyzetbe állítottam párszor a GPS-t, de már az sem segített. (BP, körút, erkély volt a pozíció, gondolom, itt azért illene jelet találnia.)
-
jFox
addikt
válasz szaszapi #959 üzenetére
Nem értem kérdésedet. A tablet képét lapozgattam a tv-n. Tehát a launcher/ikonok/böngésző minden ott volt. Az én olvasatomban ez a screen mirroring (képernyő tükrözés).
Ez viszont a nagy TV-n kicsit kockás volt. Ebből láttam, hogy nem fullhd, hanem valószinűleg a tab 1024*600-as felbontása lehet.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
jFox
addikt
válasz szaszapi #967 üzenetére
Mi az hogy "elmarad körben egy keret"?
Most hiányolod, hogy nincs, vagy van egy fekete keret és az a gond?
Nekem nem volt keret úgy emlékszem, hanem széthúzta a képet automatikusan így kockásabb volt tükrözésnél a tab kisebb felbontása miatt.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
szaszapi
őstag
Úgy értem ahogy írtam.Nálam nem rakja ki full képernyőn a képet,nem húzza szét.Úgy marad el körben mint az AMD catalystnél a méretezési beállítás csúszka.Kb 2 cm körbe a fekete keret.Azért idegesít mert videókon teljes képernyőt látok.Azt hittem feltétel hogy a kijelző full hd legyen,de próbáltuk full hd kijelzős telefonnal éás ugyanúgy 2cm-es fekete keret van ott is,holott a telefon és a tv kijelzője azonos felbontásu.Van valahol valami rejtett beállítási lehetőség ami elkerülte volna a figyelmemet?
-
cantus
tag
Mobilnetes problémám van. Eddig minden jól működött. A normál foglalatba volt csak mobilnetre alkalmas Voda kártyám. Tegnap óta viszont azt írja ki, hogy nem található a hálózat. Az APN beállításokat letöröltem, majd újracsináltam, de semmi változás. Mintha nuku térerő lenne, pedig egy város szívében élek és eddig minden szépen ment. Mi történhetett?
A SIM kártyát kivettem, újra visszaraktam, kéri is a PIN kódot, elfogadja, de egyszerűen nem látja a hálózatot, nem tud felkapcsolódni. Nem értem mi történhetett. -
nagyúr
-
SyrioForel
csendes tag
Sziasztok! Kijelző gondok miatt szervizbe kéne juttatnom a Wayteq xtab 7x készülékemet de sajnos a papír amire felírtam a pontos címet elveszett. Valaki meg tudná mondani hogy az edigital szerződött szervizcégének az Elektrodokinak pontosan mi a címe Kecelen? köszi előre is.
-
Fernet
senior tag
válasz SyrioForel #972 üzenetére
Ezt találtam: [link]
-
jFox
addikt
válasz SyrioForel #974 üzenetére
És ez? : [link]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Fernet
senior tag
válasz SyrioForel #976 üzenetére
Ott van a linkelt odalon a cím: 6237 Kecel, Vasút utca 48/2.
De fel is hívhatod őket előtte, ha biztosra akarsz menni: +36 (30) 903-9837, +36 (1) 44-50-111
[ Szerkesztve ]
-
Fernet
senior tag
válasz SyrioForel #978 üzenetére
Akkor rosszul írták a holnapon, nem 48/2 hanem 48+2.
-
tjb007
nagyúr
Hamarosan elérhető lesz a WayteQ xTAB-8X.
Ki tervezi a cserét ? -
dionaea
őstag
Sziasztok
Két dolog van amit kérdeznék
Van egy autós töltöm 2mamperes.eddig jó volt de mostanában ha fut a waze alig tölti tehát kB 10perc alatt 1 % viszont ha nem fut a waze akkor gyorsan tölt. KB 2 hete csinálja előtte nem volt gond.lehet egy reset kellene neki?
Illetve van olyan app amivel Pl egyszerre tudom futtatni a kijelzon Pl a waze és mondjuk zene lejátszót vagy torques?
Tehát ami osztja a kijelzot? -
helixP
nagyúr
2.-ra Xposed Framework Split Screen modulja nálam teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest