Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    Közben nem tűntem ám el, csak nálam folyik a folyamatos tesztelés, hogy mi okozza, okozhatja a hirtelen akku feszültség vesztést alacsony töltöttségnél.

    Az eddigi tesztelés alapján a Skype lesz nálam a befutó. Az első egy hetes friss és szinte csak a gyári programokat tartalmazó táblával nem jött elő a hiba. Majd csináltam egy kábeles teljes V2 telepítést, mert gond volt NAND flash-el, és megismételtem a korábbi használati szimulációt, de a hiba nem jött elő.

    Elkezdtem feltenni a szükséges programokat kis csoportokban, de minden egyes csoport után másfél napos tesztet csináltam. A legutolsó csoportba bekerült a Skype, és lőn hiba, éjszaka, illetve hajnalban ismét dobott egy hirtelen merülést kikapcsolásig. A hirtelen merülés alatt azt értem, hogy este letettem 23%-os töltöttségnél készenlétbe, és visszanézve a diagramot látszik, hogy reggel 6 körül, mintha bekapcsoltam volna és megnéztem volna egy filmet Wi-Fi hálózaton, mert 8-kor már nem tudtam bekapcsolni, ami óránként több mint 10%-os merülést jelent.
    Leszedtem a Skype-ot és tegnap ismét nyüstöltem, így estére 35%-os töltöttségi szinten tettem készenlétbe majd reggel mintegy 10 órás készenlét után ébresztettem, a töltöttségi szint pedig maradt 35%-on. Elkezdtem böngészni a neten és 15 perc után esett vissza a szint 17%-ra, vagyis akkor jött elő a valós akku szint.
    Ma megismétlem, de megpróbálom kicsit alacsonyabb szinten letenni készenlétbe, hogy most mi fog reggelre történni.
    Az akku idő amúgy teljesen normális, csak ezt a rejtélyes hajnali leszívást akarom végre kiszűrni. Remélem megtaláltam a bűnöst. Gyanakodtam még a Battery Widget Reborn-ra vagy a Greenify-re de ezeket most rajta hagytam a táblán, amúgy meg korábban ezt a két programot pont azért tettem fel, hogy ezt a rejtélyes leszívást kiderítsem.

    Közben meg SOS! Most először csonttá fagyott a tábla egy lapozási művelet közben és semmire nem reagál. Hogy lehet ezt lelőni, mert a reset gombot hiába nyomkodom egy gamekapocs végével!

    Szerk: Közben szerintem magától újraindult vagy 5 perc után.... de ez így nem kóser.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák