Új hozzászólás Aktív témák
-
zozo2001hu
tag
válasz
Manka76 #1034 üzenetére
Időközben nekem is sikerült feltenni ezt a ROM-ot, összességében határozottan történt előrelépés a teljesítményben. Mondjuk én kikapcsoltam mindenféle animációt, így még pörgősebb, valamint feltelepítettem egy Apex Launcher-t (v 1.3.1).
Ami még kellene az a kernel optimalizálása, a kernel build dátuma 2012.04.09 nem ártana frissíteni a grafikus gyorsító driverét sem szvsz.
-
rybak
csendes tag
no igen .. azt már nem is írtam, hogy a jel is rettentő gyenge.. ahol a HTC full ott a Wayteq 50-60% ...
De most ez normális szerintetek ..? az ember vesz egy készüléket és már 2 hónapja csak szervizből szervizbe megy ... olyan mintha vennék egy autót, de az nem tud 130-cal menni csak 50-nel ... szóval a pénzemért nem azt kaptam amit kellett volna ... nonszensz .. szerintetek mitévő legyek? -
lyta
csendes tag
Én is felraktam a Evolution 3.0.0-t. Tényleg gyorsabbnak tűnt.
Sajnos mélyebben nem mentem bele, mert az egyik játék telepítésével (felbontás) gondom adódott.Ez az UNO HD játék (free és fizetős is). Sajnos mindkettőnél ugyanazt tapasztalom, hogy a bal alsó sarokba kerül a játék. Tehát nem nyújtja ki, mint a gyári fw.
Erre van valami megoldás ezzel az Evolution fw-rel?
-
tjb007
nagyúr
Nem csak ehhez jó hanem az összes microUSB csatlakozóval rendelkező, OTG -t támogató eszközzel.
Az aláírásodból kiindulva a Sony Xperia S -ről lenne szó gondolom, azzal mennie kéne mivel az is ismeri az OTG -t, szóval valami a telefonodnál nem klappol.(#825) Fecogame
Többen is jelezték, hogy a hálózati sebességre 150 Mbit/s -ot mutatott nekik ami g esetén csak 54 lehetne, szóval ez a felhasználói visszajelzéseken alapul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest