- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Szia!
Ne várd meg, nincs értelme!
Elsőre nekem is lefagyott.
Visszamentem a TWRP -be, újra felraktam a ROM -ot úgy, hogy elötte is és utálna is csináltam full system wipe -t + davlik + cache + factory reset.
Ezt végigzongoráztam, majd utánna nyomtam egy restartot és csodák csodájára elsőre mindennemű hiba nélkül elindult.Szerintem próbáld meg Te is még egyszer felrakni, meg a többit, ahogyan én, valószínű, hogy Neked is használni fog!
[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
SUPREME7
addikt
De nem tud belépni a recovery-be ha jól értem. Csináld a következőt:
Bekapcsológomb hosszan amíg elindulna a hardreset. Elengeded és egyből nyomod hosszan a HANGERŐ FEL gombot amíg nem látod az android figurába írva, hogy "FTM". Ilyenkor működik az ADB parancssorból.
Indítasz egy parancssort, úgy ahogy a TWRP-t indítottad, és beírod, hogy
adb reboot bootloader
Ezután jöhet a recovery indítása, pl ha a twrp-t töltötted le és ugyanabba a mappába van mint az adb és a fastboot.exe akkor:
fastboot boot recovery.img
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Akkor ez hosszú lesz
Nézd meg, hogy a ZTE Handset driver telepítve van-e. (C/program files/ZTE Handset usb driver). Ha nincs, töltsd le, telepítsd fel:
http://www.mediafire.com/?aaydo948yg2b7ng
Telepítés után töltsd le ezt:
http://www.2shared.com/file/4l7HKE3O/fastboot.html
A fájlt másold a C/program files/ZTE Handset usb driver/ mappába
Most töltsd le a TWRP recovery-t innen:
http://goo.im/devs/joestone/twrp/V71A_TWRP.zip
Kicsomagolod, és a recovery.img fájlt is másold a C/program files/ZTE Handset usb driver/ mappába
Folytköv. Szólj ha kész vagy
-
SUPREME7
addikt
Nem.
Bekapcsológomb hosszan amíg elindulna a hardreset. Elengeded és egyből nyomod hosszan a HANGERŐ FEL gombot amíg nem látod az android figurába írva, hogy "FTM".
Indíts egy total commandert (remélem van telepítve) és lépj be a C/program files/ZTE Handset usb driver/ mappába.
Felső menüben PARANCSOK/Parancssori ablak nyitása
Írd be ezt:
adb reboot bootloader
Ekkor pár másodperc múlve újraindul a tab és csak sötét képernyő lesz ha minden működik. Ha folyamatosan waiting for device feliratot látsz akkor szólj, még lesz egy lépés.
[ Szerkesztve ]
-
gyu456
tag
válasz SUPREME7 #7418 üzenetére
Már vagy 4 perce nyomom a VOL + de csak a kijelző világit, de az Android figura nem jön be.
De ha így elengedem, majd rá dugom USB-re, van egy olyan a kezelőbe hogy ADB Interface és ezen belül a ZTE Handset ADB Interface
Ez jó így nem?
[ Szerkesztve ]
Ha írók, tisztelj meg annyival hogy válaszolsz legalább!!!
-
-
SUPREME7
addikt
De igen. Ezt mondtam az elején, hogy csomagold ki és a recovery.img fájlt másold csak.
Ezután már mennie kell a TWRP-nek.
Ha elindult akkor így csináld:
- Flasheld fel a V9S romot
- Wipe data
- Wipe cache
- Factory resetLehet, hogy azért nem indult mert először nem csináltál factory resetet.
[ Szerkesztve ]
-
ADP10
aktív tag
Rosszul gondolom, hogy a hangerő LE + power gomb egyből a recoverybe viszi az embert, és akkor nincs szükség ADB-s szórakozásra? (erőm most nincs kipróbálni...)
Elsőre nekem is beállt a zte logónál, aztán hangerő le -> recovery -> wipe system, data, cache, dalvik, majd újratelepítés után 1-2 perc alatt be is indult néhány bootloopot követően.
-
gyu456
tag
Még egy kérdésem van. A Samsung P1000-nek a kijelző fóliája jó erre a Tabra?
-
Telda
addikt
Hali!
Mennyire karcolódik a tab képernyője? Kezdetek óta fólia van rajta, ez okból kifolyólag már eléggé megviselt szegény, illetve a szélei már fel is vált. Mindig tokban hordom, tehát így nyugodtan leszedhetem róla?
-
gyu456
tag
Már meg találtam azt a navigációt.
Valaki fel rakta már az új Play Áruházat?
-
SUPREME7
addikt
Nekem több mint fél éve van meg, fólia a gyári toktól 2nap után lejött és azóta nincs is rajta. Egy mikrokarc sincs a kijelzőn. Mivel GorillaGlass-hoz hasonló így nagyon nehéz lenne megkarcolni. Bár én is tokban tartom. Normális körülmények között nem lesz baja
[ Szerkesztve ]
-
Mardel92
tag
Tényleg jól bírja, bár én fél év után befóliáztam, de akkor is csak egy mikro karc volt rajta, amit kb 10cm-ről, megfelelő szögbe lehetett csak látni Ami gyárilag rajta van, azt tényleg nem érdemes feltenni Ami nekem tetszik a fóliában, hogy könnyebben tisztítható és kevésbé fogja meg az ujjlenyomatokat.
-
Symmetrix
csendes tag
Nekem lövésem sincs, hogy mi lehet a bibi...sajna én ehhez nagyon kevés vagyok.
Az egy dolog, hogy Skype nem megy, de semmi ilyen (vagy ehhez hasonló) program. Pl. Gtalk vagy G+, stb.stb. bár még a Vibert nem próbáltam. Kb. 5 másodpercig szuper kristály tiszta és folyamatos oda-vissza és utána vége mint a botnak, minden szónak max. a negyede ha átmegy, utána meg hosszú szünetek. -
arnd
senior tag
-
sepsi0
őstag
Én mióta fent van ez a rom vagy 4* beszéltem a upc ügyfélszolgálattal és egyszer sem panaszkodtak hibára pedig skypeon hívtam őket mindig. Hamarabb is felveszik.
-
gyu456
tag
Jó ez a Orosz rom, csak nekem még hiányzik belőle 1-2 dolog. Pl. Energiatakarékos mód vagy amikor ki akarod kapcsolni, ne csak ez az egy lehetőség legyen (Újraindítás stb...) Nem tudom hogy ezeket belelehetne e építeni ebbe a romba?
Szerintetek ezen a Tabon meg lehet azt csinálni mint Pl. az SGS2-nél hogy akkor kapcsoljon ki a kijelző amikor már nem nézed?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest