- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
Fel akartam rakni a Navitel-t, de elindul a telepítés, és a végén kiírja, hogy "Az alkalmazás nincs telepítve."
2.1 alatt simán használtam a 3.5-ös verziót. Most 2.3.3 alatt nem megy fel sem a 3.5-ös, sem az 5.0-s verzió..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hi!
Vki vmi infót hogy tudnék témákat rakni a telóra?
-
Z0C!
őstag
válasz -=Vacsek=- #12207 üzenetére
LauncherPro
ADW
Go Launcherha meg teljesen szeretnéd akkor meg custom ROM + framework szerkesztés
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
zho-lee
addikt
válasz Mecy_Lacee #12205 üzenetére
Köszi, akkor inkább hagyom...
Nekem a rom-rakás kissé máshogy megy...
Remélem, a V845-ben van a hiba, nem bennem, de a múltkor Lasy-val karöltve sem sikeredett valami fényesre..Járt már valaki így?
a szokásos wipe után flash zip from sd card (armonra volt rajta), majd egy újraindítva ugyanaz fogadott, mintha restore-t csináltam volna (még futottak is a különféle progik, az előző romba voltak telepítve -link2sd nem volt telepítve és más hasonló sem)
Akkor újra wipe/flash, ugyanaz..
ötödjére a flash előtt 2x wipe már mindent, ugyanaz...
Na kártyaolvasó, ledózeroltam mindent a memkariról, rom+pár progi telepítő felmásol, és kész. Vissza a telcsibe, wipe/flash/power off/on és végre egy szűz új rom (fzf5.2) elindult..Egyszerűen a régi progik enélkül ott voltak, és futottak..
Szerk: ha valamit én csináltam rosszul, örülnék a jó tanácsnak, illetve olvasgatom visszább a "rom manager" progit. Van ennek valami leírása, mit/hogyan lehet használni?
Zoli[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Mielőtt elküldene valaki, a google jóbarát
rom manager"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
chok
csendes tag
válasz -=Vacsek=- #12211 üzenetére
Szia,
Lehet nem ez a megoldas a problemadra de egy probat meger;
"A Kezdőoldal alkalmazás(android process.launcher folyamat) váratlanul leállt. Ez a google map frissitese okozza, legalabb is nalam az volt. Marketre felmesz updatet uninstalalod es megoldja. Aztan pedig hiaba kinalja fel hogy van frissites ne telepitsd vissza amig nem javitjak a bugot. Vagy masodlagos lehetoseg de ha nincsen back up akkor dolgok elvesznek ha jol tudom. Factory reset. Erdemes az elsovel probalkozni.
Udv,
Z -
kaller1
veterán
válasz zho-lee #12210 üzenetére
Lehet pont ezért nem lett ajánlott nekem sem a rom manager pár napja?
-=Vacsek=- Próbáld ki a HE Launcher appot is, hátha ez megy.
[ Szerkesztve ]
.::> <::.
-
Cxgrav
senior tag
Semmi, mert lehet találtam megoldást
[ Szerkesztve ]
Picture me Rollin' by 2pac
-
Jacak
senior tag
-
elfelejtette
veterán
Most a 2.3.3-mal jelenleg csak 633 MHz-en megy a teló. 748 MHz-ig lehetne állítani, de így is elég most.
Sajna akármit csinálok, nem hajlandó felmenni a Navitel. Már teljesen lepucultam a telót, hátha valamelyik programmal akad össze, de mindig csak azt írja, hogy az alkalmazás nincs telepítve...
Emiatt, és a használhatóság határát súroló kalibráció miatt asszem váltok vissza 2.1-re.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Jarod1
addikt
a naptár valamiért abszolut nem jelez a telon,értesìtések beállítva, néha az sms se pitttyeg ha jön..ötlet valakinek?
-
kisdani
csendes tag
Csáó mindenki!
Két kérdésem lenne:
1.
Időjárást akarok "A kezdőoldal alkalmazás (android.process.launcher folyamat) váratlanul leállt. Próbálja újra"
Itt csak a bezárás gombot tudom megnyomni, aminek következménye ugye, hogy újraindul a kezdőoldal. Próbáltam többször, újraindítottam párszor, mégsem működik csak ha go launcher alatt csinálom de ott meg nincs nekem a felső toolbar ahol a wifit -t és a gps .stb kapcsolom Valami megoldás ?
2.
Kitudom azt kapcsolni valahogy ,ha lejön wifiről ne kérdezzen rá ,hogy folytatom-e a a kapcsolatot, hanem térjen egyből át 3g-re
Köszi! -
pitius
tag
Endomondo-t vagy RunKeeper-t vagy valami hasonló "fitness" progit használ valaki?
Én használnék útvonalrögzítésre, de akármelyiket próbálom/használom, kb. 1-5 percen belül bezárja magát.
Érdekes módon a Navigon órákig működik hiba nélkül, ezek a gps progik meg kifagynak seperc alatt.Tipp?
...pitius...
-
-
elfelejtette
veterán
Na meguntam a kínlódást, a 2.3.3 minden előnyével együtt megy a levesbe...
Lecseréltem a recovery-t az eddigi AmonRA-ra, és már települ is visszafelé Qltsar 2.1-es romja."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Jacak
senior tag
válasz elfelejtette #12219 üzenetére
...Nekem gyanús is volt ez a Gingerbread-os főzés,megmondom az igazat.
Gondoljunk csak bele,mit tud ez a teló.Ez egy bizonyos szint.Az a ROM,ami nekem rajta van,úgy érzem,aránylag jól (a gyárinál mindenesetre fényévekkel jobban) kihasználja a hardveres hátteret,majdhogynem bugmentes is.
Ez 2.1-es.
O.K.,van 2.2-es,és 2.3-as ROM is.De én ezeket (legalábbis az utóbbit) már picit túlzásnak érzem,de ne legyen igazam.
Mert bár ez egy alapjában véve nagyon jó kis teló,megvannak a maga határai,ezt el kell fogadni szerintem.• I'll be back •
-
Jacak
senior tag
válasz Jarod1 #12220 üzenetére
Nekem minden műxik,ah. kell,Handcent SMS asszisztál minden hangbeállításnál,s no problemo.A gyári anomáliák nekem is megvoltak anno a jelzőhangokat illetően... .Ja,s ha vkinek gondja van az ébresztéssel: -Alarm Klock.
Ez 100%-os progi,mindig ébreszt,saját maga állít be ébresztőhangot,akár minden ébresztéshez màst,s elérhető a státuszsávból is.• I'll be back •
-
elfelejtette
veterán
Momentán én örülök a fejlesztésnek, ha már a gyártó nem hajlandó energiát pazarolni a frissítésre...
Nekem tetszett a 2.3.3-as rendszer, a borzalmas kalibrációt leszámítva (meg hogy a kedvenc navim nem akart feltelepülni), egész kellemes volt. Sok extrával könnyítette meg a mindennapi használatot a CM 7.0-ás felület is. Az volt a legjobb, hogy eszemben sem volt Task killer programot telepíteni, mivel nem akartak a programok minden áron visszamászni a memóriába. Ilyen alapon megértem azokat, akik szerint felesleges ilyen programot használni, nekik is biztosan minimum 2.3-as rendszer fut a telójukon.
Szóval ha nem lenne a fent említett két súlyos gikszer, akkor eszemben sem lett volna visszaállni a régi rendszerre."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
qltsar
veterán
felraktam énis, és használtam 1-2 hétig ezt a zodiac romot, de nem valami jó...a szétmoddolt téma, plusz a nem megfelelően beszerkesztett dolgok miatt folyamatosan force close-olt az egész. ugyanazokkal a beállításokkal mint ahogy az én rendszeremben van, a launcher folyamatosan újraindult, tökmindegy, hogy milyet használtam, ígyhát visszaraktam a sajátomat, legalább itt 300 megás a data partició alapból
-
elfelejtette
veterán
válasz qltsar #12232 üzenetére
Én is ismét a tiédet használom, nálam maximálisan bevált!
A 2.3.3-mal nem volt force close egyszer sem, pedig használtam azt is elég rendesen."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
qltsar
veterán
válasz elfelejtette #12233 üzenetére
bocsánat pontatlan volt a hsz.-em, 2.1-es rendszerhez kapcsolódóan volt a negatív tapasztalatom.
-
elfelejtette
veterán
válasz qltsar #12234 üzenetére
Én értettem, én is próbáltam azt a 2.1-es FZF romot, a tiéd jobban bejött. A 2.3.3 még a FZF-nál is jobb volt a rettenetes kalibráció ellenére is. Az egy használható kalibrációval egészen jó lenne, persze olyan formában, mint nálad az általam is használt Minimal Edition, hogy csak a leglényegesebb dolgok legyenek benne. Eleve a szűz romnál a menüben volt 40(!) ikon, amiből kb. 5-öt használtam. Ilyeneket, hogy Maps, Navigation, Places, Latitude, Voices, Voice call, stb.egyszer sem indítottam el, csak feleslegesen foglalta a helyet.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
szobipeti199
tag
Sziasztok!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=932605
Erre a ROMra kellene nekem téma. Vagy bármelyiket fellehet erre rakni ennél a romnál nem "romspecifikusan" vannak a témák? Ha valaki linkelne párat azt megköszönném. -
szobipeti199
tag
válasz szobipeti199 #12236 üzenetére
A linkelt oldalon a második HSZben találtam pár témát, csak sajnos nincsenek róla képek hogy milyen. Ha végigpróbálom mindet attól nem lesz semmi baja a romnak igaz?(belassulás pl)
Illetve a témár úgy telepítem fel, hogy ZIPet letölt SDre felrak, és recorveryből telepít ahogy a ROMot igaz? Köszi! -
elfelejtette
veterán
válasz szobipeti199 #12237 üzenetére
Ennél a telefonnál szerintem minden ilyesmi csak lassulást okoz, szóval értelme nulla. Én úgyis használni akarom a telót, minél hosszabb üzemidővel, mint gyönyörködni benne. Egy Voda845-tel úgysem lehet felvágni... Főleg ha szép és lassú.
-
ArsenalF
aktív tag
Nem lehet valahogy letiltani hogy ne induljon el a market mindig mikor bekapcsolom az apn widgettel a netet?
-
gacsoi
senior tag
Srácok!!
Lehet, hogy csak én vagyok béna, de van olyan lehetőség ezen a készüléken, hogy manuálisan lehessen hálózatot választani????
Szlovák határ mellet voltunk, és mindenki meg tudta oldani, hogy manuálisan beállította a voda hálózatát, csak én nem találtam ilyen lehetőséget -
szobipeti199
tag
válasz elfelejtette #12238 üzenetére
Nem felvágás céljából kellene rá másik téma, hanem hogy szép legyen....
Oly mind1 a telónak szerintem, hogy fehérrel esetleg kékkel írja ki az órát, vagy mikor kattintok sárga helyett piros a "kijelölés" vagy téglalap akksi helyett kör alakúval rajzolja ki..
Nekem Blade van, arra raktam másik témát, és azon sem okozott lassulást, és nem is merül gyorsabban az akksija, pedig azsem sokkal erősebb teló mint a Voda(sőtt, nekem 600on megy a procc, Vodába meg 633). -
elfelejtette
veterán
válasz szobipeti199 #12242 üzenetére
Azért ennyire nem kell hasonlítani egymáshoz a két telót.. A Blade MSM7227-es procija 200MHz-en gyorsabb, mint a Voda845 MSM7200A-s procija 600-on...
Egy 3GHz-es P4-es cerkát sem hasonlítasz egy 3GHz-es AM3-as Sempronhoz, az utóbbi nagyságrendekkel gyorsabb."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
szobipeti199
tag
válasz elfelejtette #12244 üzenetére
Hát szerintem ennyire nem nagy a különbség. Lassabb a 845, de nem sokkal.
Sempron meg a P4 meg ha jól tudom 1 kategória...AM3nál az Atholon meg a Phenom erősebb. -
elfelejtette
veterán
válasz szobipeti199 #12245 üzenetére
Hidd el, elég nagy a különbség a két proci között.
P4 Cerka, és AM3 Sempron között is van pár év fejlődés."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
szobipeti199
tag
válasz elfelejtette #12246 üzenetére
Hát nem tudom, nekem nem tűnt fel olyan nagy különbség volt a kezembe mind a 2 telefon, de te biztos jobban értesz hozzá, én csak telefonálok rajta meg játszok
P4 cerka meg AM3as sempron között a pár év különbségen kívül csak a foglalat változott. P4 idejében is volt sempron, csak AM2őn meg 754en. -
mkRoland
senior tag
válasz szobipeti199 #12247 üzenetére
Pedig tényleg van JELENTŐS különbség a 2 telefon között:
A Voda 845 a 320x240-es kijelzőn alig bírja Custom ROM-mal azt a tempót, amit a Blade 800x480-on (szintén Custom ROM-mal, igaz a legújabb 2.3-as CM-mel)![ Szerkesztve ]
-
attila1
csendes tag
Tudna nekem segíteni valaki?Nem megy az MMS.Az apn beállítások jók.Voda ügyfélszolgálat is megerősítette,azon kívül minden apn ki van törölve a telóból,hogy ne másszon netre,de szerintem ez nem lehet gond.Minden adatszolgáltatás be van kapcsolva.
FZF 5.2 van rajta. valami ilyesmit ír ki: the message will be sent ven the services becomes active -
szobipeti199
tag
válasz mkRoland #12248 üzenetére
Igazad van, az eszembe sem jutott hirtelen, hogy a Bladenek több mint 4x annyi pixelt kell kirajzolnia. Előttem hirtelen csak annyi volt hogy így a menükezelés meg stb nem sokkal lassabb a 845ön, de most hogy így mondod...
De attól függetlenül ennek is el kéne bírnia egy témát nem? Vagy tényleg nagyon lassítaná a telót?
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest