- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
Wow. Ezt az apple evek ota eljatsza kiadas utan, sot a pandemia idejen a huaweinek is osszejott..😑
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Nekem pl. 2 Xiaomi-m van. és Ez a hír boldoggá tesz akárcsak a telefonjuk.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
MODERÁTOR
Hajrá-hajrá! 😊 🧡
Xiaomi 13T
-
Ricardo
titán
Ez várható volt.
-
Nem semmi teljesítmény ilyen rövid idő alatt . Gratulálok nekik. Kiváncsi leszek a Samsung milyen lépéseket tesz majd ezek után .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Jakesz
addikt
Csúcskategóriában már ők is elszemtelenedtek árazás terén, de amíg középkategóriában Redmi Note 10 Pro és Poco X3 Pro szintű telefonokat dobnak ki, addig megérdemlik a sikert.
-
clon
aktív tag
Ebben semmi furcsa nincsen. A Huawei korlát hozta magával, mert anélkül kötve hiszem, hogy sikerült volna. A Huawei is ilyen gyorsan ugrott fel de neki nem volt "versenytárs" korlát. Azért kíváncsi lennék meddig hagynák megtartani vagy tovább nőni korlát nélkül - tudom nekik nincsen 5G de akkor majd "FüstszűrősSapka" miatt kapják
A nagyok mellé kell(ett) egy feltörekvő jól árazott ami majd most, hogy "élharcos" lett szépen beáll majd a jó(magasra) árazott kategóriába mint annak idején a Huawei.
Ha megtartaná az árazást az lenne az igazán jó dolog. -
Graphics
Jómunkásember
Elemezve a grafikont az látszik, hogy a Samsung Note széria erősen hiányzó láncszem a cég életében.
Az Apple esése is érthető, lecsengtek az eladások.
Szép a Xiaomi fejlődése, ezt megtartani lesz majd erős folyamat.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
batai15
félisten
Végülis nem a minőség hanem a mennyiségi győzelem , amíg minden modellből van 5-6 verzió nem csodálkozom. Szoftverre meg supportra rá feküdnének még azt mondanám meg is érdemlik ezt az első helyet.
-
-
-
válasz Luck Dragon #12 üzenetére
Olvastam erről, de nem tudom már hol és milyen nyelven. Kerestem, h belinkeljem de most nem találom.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
-
joey04
titán
A samu is olyan nagy hajó mint a nokia volt, nehezen fordul. Csak szerencséjükre itt nem lépett a piacra egy teljesen új és jobb rendszer, szereplő, szimplán a versenytárs előzött. Ami szopás, hogy az ellenfél a kínai állam...
-
doooo
veterán
Ja hogy most már havi bontásban is hírnek számít az ilyesmi... alig várom, hogy "ezen a héten a Xiaomi volt a világelső", illetve "rekord szerdai eladásokat produkált a feltörekvő kínai gyártó, így első helyre került a világranglistán", vagy lokális lebontásban, mint pl. "Kazincbarcikán tarolt a Xiaomi" .
Remélem ezentúl minden hónapban koronázás lesz, gyártótól függetlenül. Az lenne helyénvaló. -
doooo
veterán
Dehogy bokszolom, ilyesfajta kimutatásaik eddig is voltak, ide pedig nem ők írják a híreket (ha már a túltolás a téma).
Persze, hogy lesz még első, meg az Apple is. Előbbi többet, utóbbi kevesebbet, de tényleg várom a havi jelentéseket. Ha elintézed nekem őket, megköszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Schuler888
senior tag
A realme, oppo, vivo, vagyis a bbk betoresevel ez valszeg nem lesz vezetes-atvetel eves szinten, a punkosdi kiralysagban a bbk markai letorik a sziamiau szarvait
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Graphics
Jómunkásember
-
Kamikaze75
tag
Igen,szép eredmény de....
A Samsung elkényelmesedése és számomra elég ronda és ötlettelen mobiljai,fényében nem csodálom hogy ez lett.
Az Oppo,Vivo még most van európában feljövőben az Oneplus,Nokia,Sony és kihalt LG sose zavarta fel az állóvizet
Nagyon hiányzik a Huawei amíg volt tényleg látszott van küzdelem az androidosok között.
Az iPhone más filozófia értelmetlen Androiddal összehasonlítani.
Főleg ilyen eszement csúcstelefon árak mellett nem hinném hogy ios-ról sokan váltanak androidra.
Nekem ugyan redmi note 9 pro van, rendben teszi a dolgát de az baj egyenlőre nem látok értelmét hogy más márkára váltsak.
Elég szürke ez a jövő....kellene a verseny az ügyfelekért.. -
-
Ricardo
titán
válasz Luck Dragon #5 üzenetére
Valamit lépnie kell asamsungnak, mert eladások tekintetében nem állnak olyan jól.
-
enginev3.0
félisten
-
őstag
Ezt a Samsung csak magának köszönheti.
Két helyen számolták el magukat.
1, Azt gondolták, hogy Huawei kiütésével az első helyük atombiztos.
2, Ha már nincs a nyakukon a konkurens Huawei, akkor lehet lazítani, és lehet drágán adni a jóleszazúgyS21-et. -
floatr
veterán
Huawei kiütve, samu vezér a sitten ¯\_(ツ)_/¯
-
veterán
Igen, a Samsung pár dolgot elbénázott, mert azt hitte, hogy elég műszakilag jónak lenni, pl. a kamerák terén.
Ezért nem voltak hajlandók pénzzel tömni a DXOMark céget, ezért a teszteken mindig lehúzzák a Samsung telefonok kameráit a Huawei és a Xiaomi ellenében.
Nyomnának pár millió dollárt a DXOMarknak, az új S22Ultra rögtön első lenne majd a kamerák rangsorában, ami megdobná az eladásokat
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
dreampage
HÁZIGAZDA
Szomorú, hogy sok ember benyalja az olcsó kínai termékek hazugságát, és hagyja, hogy Kína elárassza a nyugati világot a műszaki eszközeivel, ezzel is aláásva a szabad világba vetett hitüket. Ennek a nagy örömködésnek majd az utánunk következő generációk isszák meg a levét, de persze a mai fogyasztói társadalmat ez nem érdekli, mert legalább ócó a telefon. Kína pont ott támadja a civilizációnkat, ahol a legbefolyásolhatóbbak az emberek. Azt a kérdést soha senki nem teszi fel, hogy vajon mitől olyan olcsóak ezek a telefonok.
A játéknak soha nincs vége.
-
7Heads Drago
veterán
válasz Donki Hóte #34 üzenetére
Ezek szerint te semmi különbséget nem látsz kamera fronton a csúcsmobilok között?
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
veterán
válasz 7Heads Drago #39 üzenetére
Hogyne látnék, csak éppen nem értem, hogy a Xiaomi hogyan tud jobb képet készíteni egy Samsung által gyártott kameraszenzor adataiból, mint a szenzort fejlesztő és gyártó cég?
A DXOMark tesztjeivel szemben jobban hiszek a Gsmarena fotó tesztjeinek, ahol ott vannak a tök egyforma háttérről tök egyforma körülmények között különböző mobilokkal készített képek, ott mindenki maga döntheti el, hogy a saját szemének hisz, vagy a DXOMarknak
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
válasz Donki Hóte #40 üzenetére
Akkor nézd meg a Mi 11 Ultra vs S21 Ultra kameratesztjüket, ahol szintén a kínait hozták ki jobbnak az esetek többségében.
-
veterán
válasz dreampage #35 üzenetére
Ezzel némileg egyetértek, de el kell fogadni, hogy vannak földrajzi előnyök és hátrányok.
Nálunk nem terem meg a banán, ezért nem termelünk banánt, hanem megvesszük onnan, ahol olcsóbban megterem. Ebben nincs semmi politika, a gyermekeink ettől nem lesznek szegényebbek.
-
7Heads Drago
veterán
-
7Heads Drago
veterán
válasz Donki Hóte #40 üzenetére
A Sony-nak se sikerült ez a saját szenzoros szoftver kérdés.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
őstag
válasz dreampage #35 üzenetére
Szomorú, hogy a kapitalista cégek kivétel nélkül benyalták az olcsó kínai munkaerőt, és odavittek gyártani mindent, az ájfóntól a prémium autókig, a kis műanyag biszbasztól a tankhajóig mindent. Ebből fakadóan elég nagy ferdítés az egyszeri vásárlókat okolni Kína felemelkedését illetően
-
Male
nagyúr
válasz 7Heads Drago #43 üzenetére
Főleg, ha megnézi, hogy valójában hol gyártották... bár most nem néztem utána, de gyanítom a legtöbb pl Apple telefon is Kínában készül... tehát ha alma logóval veszi meg a kínai terméket akkor igazi szabadsághős lesz az ember, de ha kínai márkanévvel veszi meg a kínai telefont, akkor meg csúnyagonosz...
Persze van abban valami, amit mond, csak az a helyzet, hogy a gyártók ezt már soksok éve meglépték, így vevőként semmit sem lehet már tenni.Szerk: közben Lami66 megfogalmazta kb ugyan ezt
[ Szerkesztve ]
-
floatr
veterán
válasz Donki Hóte #46 üzenetére
A videóban már nekem kínos volt, hogy majdnem mindenben a mi 11-et hozták ki jobbnak. Amúgy nem értem eleve a felvetést. A kínaiak baromi sok pénzt vertek bele az utóbbi években R&D-be, és ez látszódik az eredményen is.
Neked nem tetszik, hogy kínaiak, nekem meg az nem tetszik, hogy jobb híján vettem s20-ast, mert a huawei technikailag jobb lett volna. -
veterán
válasz 7Heads Drago #49 üzenetére
A Samsung is Vietnamban gyártja a készülékei jó részét, ott sincs 18 évnél több a munkások átlagéletkora
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Minden (is) kiderült a Pixel 9a-ról
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 12 64-128GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL ÁTVEHETŐ.
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 1TB - Makulátlan, Apple grancia, akár beszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független, új
- PHONE SE 64GB KARCMENTES, 100% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest