Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • periall

    csendes tag

    Sziasztok!
    Én is új vagyok, a telefonom is az, a viber rajta pedig még egészen friss, szinte ropog, és nagyjából szuperül működik :)
    Mégis akadna pár kérdésem vele kapcsolatban.
    A mobilom típusa sony xperia L
    Tegnap történt a viber feltelepítése, és kétszer kapcsolta ki a telefont csak úgy. Az elsőnél még azt hittem, lemerült az aksi, de nem, mert még több, mint 50%-on volt. Gondoltam, valami új prog csinálhatta, utána alig pár óra múlva megint kikapcsolt mindent. Ma még nem történt ilyen, de ahogy nagyjából visszaolvastam, nem egyedi az esetem.
    A másik dolog a telefonálás. Ha van elérhető Wifi a közelemben, akkor tökéletesen működik, de ha nincs, és 3G-n szeretném használni, akkor az üzeneteket teljesen jól kezeli, küldi fogadja, de telefonálni nem enged. Azaz enged, elindítja a hívást, amíg ki nem nyomom, tartja is, belehallózok, a másik fél is válaszol, aztán nálam csend, ő meg hallja, ahogy kérdezgetem: "itt vagy még? hallasz?" mert felém nem érkezik semmi a túloldalról.
    Arra gondoltam először, hogy tán be kéne rajta állítani, hogy 3G-n is engedje a telefonálást, de hiszen elméletileg be van, mert az üzeneteket ugye küldi-fogadja, sőt,még a túloldal is hall engem, de nálam elsüketül a világ.
    Valami ötlet, hogy mi lehet a baj?
    Előre is köszi!
    Üdv, periall

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák