- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Bagoly típusú vagyok, csak mióta nyugdíjas lettem, nálam másként pörög az idő.
A másik típus a pacsirta.VV Ginu most szerepel, VV gina a 8-as szériában volt.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
válasz Vakegérke #889 üzenetére
Ez jó nagy trollkodás volt a szerkesztők részéről, de úgy látszik, ők sem tudták kihagyni.
Már többször kirázott a hideg, amikor az összefoglalókban Adrit mutatták ébredéskor, így összevágva, pedig egyenesen sokkoló!
Én sem vagyok reggel egy matyóhímzés, de azt nem látja senki, csak az a hazudós tükör!
-
rushty
őstag
válasz donjohnson #893 üzenetére
Megvan a fájl... VV Ginu tagből
(18+) mit ad rá a Shazam? [link]Egyelőre nincs tárhelyem.
Revolut meghívó pü-ben
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #902 üzenetére
Trollkodás, vagy sem, Lacika kijelentése enyhén szólva is kiábrándító. Vajon hány női rajongóját vesztette el?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Egyébként még hozzászólva a témához, mert láttam, hogy a közelgő kiválasztásról beszélgettetek, lehet még bármi. Mondhatja Krisztilány, hogy rá tegyenek, de közben tud úgy sunnyogni, hogy ne ő kapja a legtöbb jelet, és akkor ha igazából nem is akarta ő, hogy párbajozzon tudja majd játszani a sértődöttet, hogy ő ment volna, nem rajta múlt.
Viszont ha mégis rá kerül a zöld kendő, felőlem aztán kihívhat bárkit, nincs az az Isten, hogy én ne Krisztilányt küldjem haza.
Egyszerűen én sem tudom elviselni azt a sunyi, lusta természetét. Irritál az ilyen, még ránézni is rossz.
(#899) Vakegérke
Én megpróbálkoztam párszor a belevalóval, de rá kellett jönnöm, hogy nagyon kevés információval szolgál, és a lényeg nem is a VV-n van, hanem a műsorvezető személyén. Arra meg nem vagyok kíváncsi, hogy 25 percig nézzem győzike vállalhatatlan ripacskodását!
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #905 üzenetére
Nagyon remélem, hogy a szövetségesei tartják magukat a megállapodáshoz és Krisztiánra rakják a jeleket. Ez nekik is jó, hiszen őt tiszta lelkiismerettel küldik vágóhídra, ők meg két kockázatmentes hetet nyernek. Onnan kezdve meg Isten óvja a királynőt, vagyis győzzön a jobbik. Akárhogy nézem, nála silányabb villalakó nincs.
Szavazatom az ellenfeléé.Gőzeke sose volt észlény, fogalmam sincs, miért ilyen piti kis ripacsot választott a rötölö a BeleNyaló egyik műsorvezetőjének. Méghogy hozéármándó...
-
Vakegérke
félisten
-
Lehet kicsit túlreagálom, mert kicsit magyarabb vagyok, mint kéne manapság, de az, hogy valaki nem tudja az Egri Csillagokat, és aztán Dobó Istvánból viccet csinál, nálam kiveri a biztosítékot.
-
Szilofon
aktív tag
Ez a Lacika, sík hülye
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Vakegérke
félisten
válasz Szilofon #911 üzenetére
Nem hülye, hanem buta.
Csoki meg pofátlan senkiházi.
Az egy dolog, hogy hülyeségeket hordott össze, de az már vérlázító, hogy ezek után még lekicsinylően beszél a tanárokról. Még jó, hogy nem oktatja ki őket.
Most frankón, ki a f*sz ez a bugris, hogy neki nem jó a menza? Biztos vagyok benne, hogy kifogástalan volt a kaja, de hát neki méltóságán aluli, hogy megegye, mert ő olasz. Amondó lennék, hogy akkor dögöljön éhen.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
aktív tag
-
bendeguz76
aktív tag
Nálunk is vannak a cégnél segédmunkások akik “igazi székely magyarok”-nak mondják magukat de olyan fekete a bőrük mint a négereknek. amúgy full cigányok.
[ Szerkesztve ]
bendeguz_HUN
-
Motion_Blur
félisten
válasz bendeguz76 #917 üzenetére
Ez jó
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
F34R
nagyúr
Meg azt mondjak hogy Hunor hogy nez ki, ennek az Era-nak nagy Zetor feje van.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Vakegérke
félisten
Viviennek és Krisztiánnak túl nagy a pofája. Együtt nagyon erősnek érzik magukat. Krisztiánnak kinéz, hogy búcsúzik a villától, na majd akkor összeroppan ez a rikácsoló süldőlány. Krisztián se jobb Radicsnál, csak csöndesebb, ezért nem tűnik fel, hogy ő is sz*rnak nézi a csajokat. Ahogy Zsuzsut minősítette, az valószínűleg sok nézőnél kiverte a biztosítékot.
-
válasz Vakegérke #923 üzenetére
A biztosítékot már rég kiverte, most csak rátett egy lapáttal!
Nagyon remélem, hogy megy párbajozni, és kint is marad. Bónuszképpen pedig radics barátja még pofán is veri, amiért ilyen gusztustalanul viselkedett.Csokinak nem jó a menza, csoki nem tud felkelni, csoki nem tud elkészülni, csoki elkésik, csoki nem akar cipőt venni.
Mi az a dolog, amit csoki akar és tud????
-
bendeguz76
aktív tag
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #924 üzenetére
Hozzátenném, hogy Csoki egy ócska pojáca.
Arról nem is beszélve, hogy alkalmanként magára fúj egy flakon dezodort.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
A Krisztian a Vivi nelkul akar jo jatekos is lehetett volna, mert nem tartom butanak, de egy taplo paraszt .
Itt mindenki elrontja ezt a jatekot. -
tuki2200
senior tag
Hatter erdekessegek(6:30-tol):
https://youtu.be/2RbrBbnkuqs
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Vakegérke
félisten
Jó ez az iskolahét. Na nem nekik, hanem nekünk, mert jót röhöghetünk a tudatlanságukon.
Jé, a tökorrú Csoki mégis ráfanyalodott a menzára? Pedig azt mondta, hogy inkább éhen hal.
-
Motion_Blur
félisten
válasz Vakegérke #934 üzenetére
Az ilyen Vivike félék vajon mennyire becsülik magukat, ha még azután is vigyorog hogy Krisztilány majdnem pofánverte? Mert nyilván azért vágott az asztalra, mert az nem jelent kizárást.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Szilofon
aktív tag
Milyen dili ez a krisztilany?🙄
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #935 üzenetére
Az lehet, hogy ő tartja magát valamire, részemről nem ér semmit, egy roncs, egy selejt.
Csak meg ne gondolja magát Krisztián, szórassa meg magát jelekkel. Már viszket az ujjam, nagyon szeretnék már az ellenfelére szavazni. Ez a pondró még a levegőt se érdemli meg.
-
-
GSPLR
senior tag
Ánusz bizony repülni fog amint megy párbajra, hacsak nem tolja kintről a csicska Soma gyerek...
Huawei
-
törölt tag
Igazatok volt, ez a Krisztián egy f.sz. egy jó nagy gyökér.
-
törölt tag
válasz antikomcsi #938 üzenetére
Igy van, amig csondben volt nekem pl fe se tunt, hogy mekkor egy tajparaszt.
-
bendeguz76
aktív tag
Kitaláltam neki egy új nevet:krisztiánusz
bendeguz_HUN
-
mephi666
nagyúr
válasz bendeguz76 #942 üzenetére
pontosabban: krisztiánusz barát
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Vakegérke
félisten
Krisztiánusz (by bendeguz76) faragatlan tapló gyökér és ez a gyengéje. Pillanatok alatt berág, nagyon könnyű felhergelni. Ha Vivien megunja, hogy milyen hangnemben beszél vele és előveszi rikácsoló énjét, egy pofon árán elintézi, hogy ezt a gyökeret kizárják a játékból.
Csoki továbbra is kioktató módon beszél a tanárokkal, önkritika nuku. Az sem válik a javára, hogy felháborodott, miszerint utolsóként szerepelt a listán, tehát mindenki rasszista, mert a feketék mindenhol utolsóként szerepelnek. Szokásához híven ordítva közölte, hogy megy haza. Nem ment, ahogy eddig sem.
Ha kiesik egy párbajon, az is azért lesz, mert ő fekete, sértett önérzete rommá válik.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Cs1csó
félisten
Múltkor véletlenül néztem kb. egy percet belőle összefüggően - már kezdtem nyáladzani ahogy építette le az agyam - és arra jöttem rá, hogy egy komplett pszichiátria konzílium válogatta ki ezeket a lényeket, hogy mi minél jobban(?) szórakozzunk.
Furcsa de még az sem igen javított volna ha random válogatják ki a résztvevőket, mivel normális ember ilyen műsorba nem jelentkezik.
[ Szerkesztve ]
-
ildi_
tag
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz bendeguz76 #942 üzenetére
Én vagy két hete dobtam be ide és már akkor is máshonnét loptam, úgyhogy nem olyan új találmány.
-
Vakegérke
félisten
válasz Kisgépkezelő #948 üzenetére
Valóban. Elnézést, hogy nem neked tulajdonítottam a keresztapaságot.
-
F34R
nagyúr
Era es Krisztian minosithetetlen.... A kis 18 eves tyuk vajon melyik tojasra fog legkozelebb raulni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs