- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hívószám-hamisítás
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #1199 üzenetére
Vivien egyre kevésbé gyászolja Krisztiánt, időnként egész jól mulat. Bár kijelentette, hogy semmi olyant nem csinál, ami Krisztiánnak ne tetszene, elpárolog a nagy szerelem, köddé válik az ígéret. Meglepne, ha nem találna magának másik kant, csak kérdés, hogy ki hajlandó hozzányúlni, az ágyába fogadni.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz Vakegérke #1191 üzenetére
Hogyne érdemelnék már meg? Olyan bevételt hoznak a csatornának, amennyit átlagember átlag munkával egy fél élet alatt nem hoz össze a munkahelyén. Ahhoz képest valószínűleg még a nyertes is alul van fizetve a maga 36 milliójával, nemhogy a többi, aki gyakorlatilag kosztért és kvártélyért dolgozott.
-
A legsunyibb Greg, és a legkreténebb Zsuzs mondja a hülyeségeket, a nézők micimackós IQ szinttel rendelkező része, meg el is hiszi. Greg vagy ötször elmondta, hogy Roli azt bizonyítja, hogy fél ezzel a szuper képességes dologgal. És? Kit érdekel? Greg minek pofázik bele mindig mindenbe. Ha viszont már megtette, akkor azt nem kell ismételgetni. Aztán bezárkózva pontosan azt csinálják, amivel Rolit vádolják. Gusztustalanul kibeszélnek mindenkit fröcsögnek össze-vissza. Greg állandóan a szart kavarja, de azt nem látom soha, amikor Roli rohan és másnak meséli habzó szájjal a pletykákat.
Kár, hogy a nézők nagy része beeszi ezt a mézes-mázas Greg stílust, és nem látja át, hogy igazából micsoda egy rosszindulatú sunyi féreg. Ahol lehet keveri a kaksit az ember háta mögött, szemtől szembe meg jön az "én szeretlek téged" dumával. Nem az a bajom vele, hogy homár, hanem ahogy viselkedik.
Egyébként azt kell mondjam, ha pl. Krisztián a játékban is úgy viselkedett volna, mint a kiesését követően a Anikóval és a belevalóban beszélt, akkor szerintem teljesen másképp is alakulhatott volna ez az utolsó párbaj.
A nézői segítség az az, hogy beküldték ezt a nyomorék valakit az egyik előző szériából, hogy próbálja rábeszélni Hunorra többek között? Marha nagy segítség. Ennél az is több lett volna, ha indítanak egy telefonos szavazást, hogy "Ön szerint ki ellen lenne Rolinak a legnagyobb esélye?" kérdéssel és az eredményt megosztják vele.
-
Genji
őstag
válasz antikomcsi #1203 üzenetére
Egyetértek mindenben, kivéve, hogy Greg nem homár hanem sellő.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Ez a szavazás érthetetlen számomra.
-
GSPLR
senior tag
válasz antikomcsi #1205 üzenetére
Sok a kretén, ez nem újdonság. Meg is nyeretik ezzel a félkegyelművel. Engem rohadtul nem szórakoztat.
Huawei
-
Motion_Blur
félisten
Vivike itt is tarol
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
GSPLR
senior tag
Szerintem le kéne venni azt a lilát most Adriról...
Huawei
-
C4mp3r
addikt
nem meglepo pedig, a celkozonseg ugyanolyan ostoba proli, mint a legtobb szavazatot kapott ket no. szerintem veluk tudnak a legjobban azonosulni.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Nem tudom, Greg hogy tudta elérni, a lakók szorgalmasan takarítanak. Még Csoki is beállt porszívózni.
A konzultáción Viki és Roli ugyanarra jutottak, mint amit korábban mondtam, Vagy Era, vagy Vivien lenne az értelmes választás párbajellenfélnek.
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #1212 üzenetére
Ezt is mondtam már, Erát lenne a célszerű kivinni(, hogy ne legyen alkalma megerősödni). Vivien úgyis kipotyog akárki ellen.
-
Vakegérke
félisten
Csokit és Vivient nagyon sajnáltam. A gyantázás, meg az erős paprika nagyon tud fájni.
-
válasz Vakegérke #1214 üzenetére
Vivien nagyon bátran tolta be azt a hegyes erőset, látszott, hogy nincs tisztában vele mire vállalkozott.
Ki is köpte annak rendje és módja szerint.Szerintem ez a külsős segítség nesze semmi fogd meg jól esete volt Rolinak. Ehhez nem kellett neki segítség, ezt magától is tudta. A segítség az lett volna, ha lehetett volna mondani, hogy igen Vivient mert akkor tuti visszajössz.
-
ildi_
tag
válasz antikomcsi #1215 üzenetére
Vivike elegge meghuzta magat, hatterben van es ha ot valasztjak nem hiszem, h eljon az irritalo, bekepzelt enje.
-
Motion_Blur
félisten
Era feje amikor kihullik... hmm... várjuk
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Van egy olyan érzésem, hogy Era a saját sorsát pecsételte meg. Most megeheti, amit főzött!
Kár, hogy így kifordult magából, mert tényleg egy erős szövetségük lehetett volna.(#1217) Motion_Blur
Majd fogja mondani, hogy mégsem győzött az igazság!
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #1217 üzenetére
Már "megyek is" Rolira szavazni. Az biztos, hogy nem lesz nagy őrjöngés, mikor visszamegy a villába, nem egy központi figura.
-
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #1220 üzenetére
Na látod, ezért van belőlem csak egy.
-
Popes
őstag
Szerintetek be fog húzni valamelyikük egy gyors numerát a győzelem érdekében a párbaj előtt?
(nem árulom el hogy én kire gondolok aki képes lenne a csokimikulás ölébe ülni )[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
dogab93
tag
Nagyon jól csinálta szerintem Roli,hogy Erát választotta.Néhány hete nem biztos,hogy jó döntés lett volna de ez már nem az a Era.Nagyon szurkolok Rolinak mert nekem az egyetlen szimpatikus karakter ebben a gittegyletben.
"Jó, ha az embert emlékeztetik rá, hogy a legerősebb is elgyöngülhet, és a legbölcsebb is tévedhet" Mahatma Gandhi
-
Ha lehet adjátok le nem hivatalos voksotokat, egy kis esélylatolgatásnak jó lehet.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #1226 üzenetére
Megtettem. Ahogy elnézem, Erának semmi esélye a győzelemre.
-
NORBl
aktív tag
Sajnálom szegény Kriszt. Megnéztem volna ahogy megfekteti Vivit.
-
Motion_Blur
félisten
válasz antikomcsi #1226 üzenetére
1000 fölött a szavazatok száma, erre már azért lehet alapozni. Előző fordutlóban is nagyon szépen mutatta a valós erőviszonyokat.
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #1229 üzenetére
Egyébként most azt veszem észre, hogy nem érnek meglepetések, mintha valóban számítana a szavazatunk.
-
rushty
őstag
Ha valaki Krisztiánt hiányolná [link]
Revolut meghívó pü-ben
-
Vakegérke
félisten
válasz Ciccuka #1233 üzenetére
"Krisztián arról is beszélt, hogy bár barátnője hajlandó lenne neki elnézni a Vivivel való enyelgését, ő inkább megvárja friss szerelmét, és csak akkor költözik volt párjához, ha Vivi addig meggondolja magát."
Mocsok szemétláda.
-
-
Vakegérke
félisten
Talán igénytelen nőről van szó, hiszen tudjuk, hogy ez a mocsok hogy beszél, bánik a nőkkel, büdös a lába, csak akkor fürdik, ha már nem bírja a hónalja szagát. Ha mindezt eltűri, akkor vagy vakszerelmes, vagy szolgalelkű.
Azért a lány faterja helyében biztos lenne pár "kedves" szavam ehhez az ordenáré mocsokhoz.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
-
válasz Motion_Blur #1238 üzenetére
Én simán hozzácsapom Renit is!
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Motion_Blur
félisten
válasz antikomcsi #1239 üzenetére
Most nézem hogy Reni 21 éves... én eskü 30 körülire tippeltem. Ez a kiélt transzi fej + a telibefosott test. 20 évesen
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #1241 üzenetére
Korán érő típus.
Ezen az illatkitaláláson elbuknék. Jó, a kókuszt, csokoládét felismerem ha parfüm, a többiről csak azt tudom mondani, hogy ez jó, vagy nem jó.
-
-
aktív tag
válasz Motion_Blur #1241 üzenetére
Amúgy most direkt visszakerestem és Reni anno pali volt, csak átoperáltatta magát. (5. részben ecseteli ezt szegény Rolinak a beköltözése után 31. perctől)
Nekem egyébként is gyanús volt egy kicsit Reni (Renátó), valami nem stimmelt vele. (főleg az arcára gondoltam)
Az hogy ilyen fiatal engem is meglepett.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
válasz Motion_Blur #1245 üzenetére
Nekem is ez futott át az agyamon! Most, hogy egyedül maradt, valaki még a végén megsajnálja.
Főleg most, hogy megmondta, hogy Roli hátba szúrta, mert neki adta a virgácsot.
(#1245) Motion_Blur
Most miért mondod?
Ha az agya tartalmát felmásolnánk egy floppyra, alig maradna 1.43 mega szabad hely azon a lemezen.[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #1245 üzenetére
Én bizony sajnálom, kegyetlenül érezheti magát, de a szavazatom Rolin marad.
Era eléggé elbizakodottan nyilatkozott, miután megkapta a kék kendőt. Hamar letört a szarva, mikor látta, hogy hiába győzködi a többieket, a ki van kivel "játék" meg is adta neki a kegyelemdöfést.
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Vakegérke
félisten
Era vergődik, nagyon nem tud megbékélni a helyzettel. Párbajozni megy. Na és? Ha nem most, akkor később, de bekövetkezik, ez a villalét rendje. Ahelyett, hogy sírásra pazarolja az energiáját, nézze mondjuk a tévét. Nincs adás? Nem baj. Olyan filmet képzel a képernyőre, amilyent csak akar. Vagy mondjuk főzhetne valami finomat, hadd egyenek egy jót a lakók függetlenül attól, hogy barátok, nem barátok, no meg párbajellenfél.
-
Nagyon durva, amit Era művel a mai összefoglalóban.
Ennyit hazudni embert régen halottam. Vajon tudja, hogy hazudik, vagy annyira gáz van az agyában, hogy azt hiszi, hogy amit mondogat az igaz? Sajnos szerintem a nézők egy része be is eszi majd a műsort.
Így is olvasok olyan hozzászólásokat a közösségi oldalon, hogy falnak tudnék menni tőlük. Bántás nélkül megjegyzem, hogy ezen hozzászólások nyelvezete rendszerint hibás, és a trágárságot, káromkodást sem mellőzik. Sajnos tényleg vannak olyan emberek akik nem értik, amit látnak a tv-ben. És amit ott hallanak azt elkezdik ismételni és tényként kezelni, ha igaz, ha nem. És igazából nem is ők, a hülyék, hanem mindenki, más.
Azért továbbra is bízom benne, ha nem is 90/10, de legalább 80/20 arányban Roli megy vissza, mert nagyon kell ez a különbség.
Zsuzsu annyira 1 bites, hogy be is veszi amit Era előad neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Gaming notebook topik
- OpenWRT topic
- Óra topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Adobe Photoshop
- Android szakmai topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest