- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- Apple iPhone 11 - népalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Valaki 50 % felett Zsu megnyerte ennyi
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Vakegérke
félisten
válasz Geri Bátyó #2998 üzenetére
Valaki elhúzott több, mint 50%-kal, valaki meg nagyon népszerűtlen közel 13%-kal.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
A százalékokat látva ez eldőlt!
Amibe még kapaszkodni lehet az maximum annyi, hogy Zsuzsu szavazói olyan retardáltak jó páran, hogy a szavazat nullázás után már nem voksolnak, hisz úgy gondolják, ők már leadták a voksuk!
Greg pofára esését még megnézem, aztán nem is tudom, hogy kell e ez ma nekem, egy kellemes hétvégi kikapcsolódás után?
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Hogy néz ki ez a rossz b/zi...
Lazán nyeri a stikkes, ahogy vártuk. Simán lesz bő 60%-a.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
válasz LamaCube #3004 üzenetére
A gond az, hogy ez a gerinctelen senkiházi 12%-t kapott!
Ekkora a család? Vagy ennyi nemnormális homár van? Csak azért kérdem, mert szerintem a "rendes buzik" nem szavaznak Gregre.
(#3005) Motion_Blur
Előzetesen 60/40%-t vártam, a különböző netes fórumok alapján. Nem szavazást néztem, hanem a hozzászólók arányát.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Zsu idézet: "Úgy terítettek meg, mint az éttermekbe" basszus ez ennyire mélyszegénységből jött, hogy otthon még nem látott ilyen terítéket egy ünnep alkalmával sem
antikomcsi
Úgy néz ki, hogy van az a réteg aki rászavaz, de szerintem se jellemző, hogy az "átlagos" melegek kiálljanak mellette.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Szavazás lezárva Greg megy a csillámpónis halál fas.ára
-
Nézzük Greget! Vajon mindenki más hibás lesz és vak, csak ő nem?
-
Motion_Blur
félisten
Levágós h csak Zsuzsu vigyorog. Tudják ezek..
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Popes
őstag
Most kiesne Zsu lenne parasztlázadás.
Mindegy, maradt a papírforma.
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
Tom5
addikt
Kritikan aluli a két musorvezető.....
-
Szilofon
aktív tag
Greg a harmadik
Azt mondta greg hogy ő "Hollywoodi sztár volt ott"
What? 🤣[ Szerkesztve ]
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Vakegérke
félisten
13,01%, Greg mehet is haza.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
LamaCube
addikt
Viszont, ha Greg és Zsuzsu közt oszlott meg a százalék, akkor lehet Hunor áll 50 körül.
"emberként távozok ebből a játékból"- ez idióta
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Csótány, túl sokáig húztad.. jöhet majd a szöveg hogy az ország még nem áll rád készen..
-
aktív tag
Ezt gyorsan lerendezték, azt hittem kb 10h-ig elhúzzák a bronzérmes kihírdetését, aztán majd az utolsó órában "küzdhet" a 2 finalista.
Megy is a szavazatom Hunorra.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Geri Bátyó
addikt
Eddig jó! Kebab el.
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Hunorra szavaztam, immáron utoljára.
Ilyenkor a két utolsó játékos a villában szokott főni a levében. Vajon visszaküldik őket?
[ Szerkesztve ]
-
válasz LamaCube #3016 üzenetére
Lehet el is hiszi magáról!
Mindegy, hogy nem nyert, mert a 36 millió kevés lett volna neki egy gerincre!
Szerintem durván a 13%-ból most 10 átmegy Zsuzsura 3 pedig Hunorra!
Én megtettem, amit megkövetelt a haza, nyomtam egy szavazatot Hunorra!
(#3020) Vakegérke
Igen, mennek vissza, ott tudják meg az eredményt, ha eljön az ideje.
(#3017) Motion_Blur
Fel lehet erre készülni????
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz antikomcsi #3021 üzenetére
Igen, így lesz meg tippre a 62-38.
A sok tirpák több accountról tolja most a féleszűre..
-
válasz Motion_Blur #3024 üzenetére
Ezért jó, hogy nagy a család, Kalányoséknál van vagy 10 saját telefon, meg a heti "hány óra van, a telefonodról nézd meg" darabok.
-
Geri Bátyó
addikt
Zsunak valaki elmagyarázhatná, hogy az oktalan az nem azt jelenti, amire ő gondol. Valójában őt magát jelenti!
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Motion_Blur
félisten
Zsuzsut tolja is rendesen a retek. De még szükség sincs rá.
Hunor ide túl normális, pont ezért semmi esélye sincs.
-
Már megint! És ezt mondja a sok szavazója is!
Kik azok, akik nagyon sokszor oktalanul bántották???
Gregen és Renin kívül ki? Maximum Radics, de az nem tartott sokáig.
Ez vagy tényleg nagyon hülye, vagy tényleg a hülye nézőkkel akarja megszavaztatni magát győztesnek!
-
ildi_
tag
Greg járt a legrosszabbul, mert még Roli is tudott belevalóvilágozni, Reniről és Adriról nem is beszélve. Gregnek lételeme a szereplés és mivel most távozott, a 15 perc hírnév sem fog járni.
-
BAZDMEG!!!!
Ez mekkora patkányság volt????
Most vágják be, hogy Zsuzsuka oktalanul vádaskodott és ő maga tüntette el a cuccait?
Vagy Ti ezt tudtátok????
-
Motion_Blur
félisten
válasz antikomcsi #3031 üzenetére
Nem, és a szavazóit ez se érdekli..
-
válasz Motion_Blur #3032 üzenetére
Ha érdekli sem tudja átrakni a szavazatát.
-
csƵ
addikt
Szánalom...
És olyat mond, hogy sose tudott víz alatt levegőt venni.
-
Motion_Blur
félisten
A kisfilmekkel egyértelműen befolyásolja a retek az esélyeket.
-
-
C4mp3r
addikt
es ezerrel patkanyozta meg hazugozta a rolit, gyakorlatilag ott kezdodott az ember folyamatos hazugozasa gonoszozasa, megerdemelne a kis rohadek, hogy visszakezbol pofanverjek ezert, no ide no oda. na meg a szerkeszto is megerdemelne egy verest amiert ilyen sulyu infot a jatek vege elott fel oraval vagnak be. szegyen
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Mégse küldték őket a villába.
-
-
Szilofon
aktív tag
válasz antikomcsi #3044 üzenetére
B@szki, nem semmi. A csaj elég tudatosan csinálta a műsort
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
LamaCube
addikt
Rolit a tesója fényképének eltűnése miatt küldte ki. Azt a mai napig nem lehet tudni, hogy ki vette el és ki rakta vissza a fiókba.
Adrival a topon veszett össze, azt vitte ki a mosodába, mint a mai este kiderült[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Aki akart, az már szavazott. Mi a frászért kell még elmondani, hogy a szavazatot nem lehet törölni, átrakni?
-
válasz LamaCube #3046 üzenetére
De milyen hisztit levágott érte!
A végén már Adri levette a saját felsőjét és odaadta, csak legyen már vége a műsornak!De egy adásból sem derült ki, hogy mi történt, vagy, hogy Zsuzsu elnézést kért volna a műbalhé miatt!?
Ez a műsor szerkesztés így minden, csak nem korrekt!
-
LamaCube
addikt
válasz antikomcsi #3048 üzenetére
Igen ez gusztustalan. Szerintem a személyes dolgait is szerkesztő utasításra dugta el valaki. A mai napig titok ki volt...
-
Ha 60-40 akkor egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest