- Nokia 3210 - felélni az örökséget
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Az ár/érték bajnok Galaxy A52-re is kész a One UI 6.1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Közönségkedvenc Galaxy vált One UI 6.1-re
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Tekken 8 - Nyáron érkezik Lidia Sobieska
gp A lengyelek karatézó vezére lesz a franchise nyolcadik részének legújabb DLC karaktere.
-
Fekete misztikum: DeepCool Mystique 360 vízhűtés
ph Fekete ventilátorokkal, visszafogott világítással, de LCD kijelzővel érkezik a gyártó új topmodellje.
-
Az ár/érték bajnok Galaxy A52-re is kész a One UI 6.1
ma A SamMobile összeszedte a friss felületre váltott Samsung mobilok listáját.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz Beni2360 #3360 üzenetére
De akkor rendszeresen kell rendelned, vagy felhalmozol készleteket belőle?
Más téma tojás sütése a készülékben illetve kiegészítők.
Tojásból, gondolom lágy tijás, kemény tojás rendben van.
Mi a helyzet a tükörtojással rántottával készíthető valahogy benne?
Eddig a felhőtojásról olvastam.
[link]
Illetve tükörtojásról kibelezett nagyobb zsemlében :-)
Egyébként kiegészítőnek ilyen rácsokon gondolkozom.
Egyrészt ha több szintes sütés kell másrészt a tojásoknak. :-)
Több szintnél nem tudom mennyire akadályozza a levegőáramlást de lehet alulról még jobban is sül így megemelve. De lehet tévedek.
Másik, sütőpapír nagyon sokat olvastam erről pro és kontra, most találtam egy tesztet illetve leírást abból idézek:létezik olyan speciális sütőpapír is, ami kimondottan forró levegős fritőzbe való használatra lett tervezve. Nem muszáj azonban a különleges fajtát megvennünk, a hagyományos is tökéletesen megfelelő, és léteznek olyan ételek, amelyek készítése közben kimondottan ajánlott a használata. Például ha valami kis dolgot sütünk, annyira aprót, hogy beleeshet a sütő nyílásaiba. A nyílások arra szolgálnak, hogy a forró levegő jól tudjon keringeni a fritőz sütőterében, a sütőpapír pedig szerencsére olyan vékony, hogy nem zárja el a levegő útját. A leggyakrabban a kosaras típusú fritőzökben vehetjük hasznát a sütőpapírnak, a tálcás fajták esetében nem annyira hasznos. A kosárba tett ételről viszont le tud potyogni mondjuk a panír, illetve a ragacsos tészták is oda tudnak tapadni, tehát kifejezetten jó ötlet a sütőpapír bevetése.
Sokan egyébként azért nem mernek sütőpapírt használni, mert tűzveszélyesnek tartják. Attól tartanak, hogy a keringő levegő a fűtőszálnak fújja a papírt, amitől az felgyullad. Ez elég könnyen elkerülhető azzal, hogy előmelegítés alatt nem tesszük be még a sütőpapírt, hanem előmelegítjük a sütőt, betesszük a papírt, majd rögtön rá az ételt. Az ételt egyenletesen osszuk el a papíron, így jobban is fog sülni, és a papírt is rögzítjük a kosár aljához.A sütőpapír nagy előnye, hogy az lesz koszos és nem a fritőzünk, amit így sokkal egyszerűbb lesz használat után megtisztítani. Tehát használjuk nyugodtan, csak az ételt óvatosabban helyezzük el a sütőben, ha van alatta sütőpapír is.
A másik, hogy van aki ilyesmi szilikon formát használ sütőpapír helyett, de ez nem tudom mennyire akadályozza meg a hőáramlást.
A leírás alapján így oldják meg a hővezetést.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Robotporszívók
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Nokia 3210 - felélni az örökséget
- Megérkezett a legújabb és eddigi legátfogóbb 3DMark teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BMW topik
- Kiderült, hogy hol veszik a legtöbb kínai EV-t
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs