- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marton Pí
csendes tag
Szerintem nem is kell bele több.
Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ - /Sony Xperia Z1 Compact/
-
törölt tag
Oké, hogy iOS meg minden (tényleg állat az a rendszer), de mi a fenéért nem lehet kicsit bővíteni azt az 1 gigát, ennyi pénzért? Nem fognak emiatt átmenni veszteségesbe', a kenyérrevaló ugyanúgy meglenne.. Persze értem én, majd pár év múlva az utolsó rendszerfrissítés úgy fog futni a készüléken, mint az iOS 7 az iPhone 4-en... Majd akkor lecseréli az az utolsó birka is, aki hű akar maradni a régi, elavult készülékéhez.
[ Szerkesztve ]
-
pit stop
addikt
Kell majd valami világcsoda S-be is majd - és egyébként is minden fillér számít
Működjön röccenés-mentesen és nem számít.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
törölt tag
Ha elég az 1Gb és simán működik a rendszer vele, akkor mégis mi a francért kellene többet belerakni, ha nem lesz jobb tőle?
Gyártsunk tökfeleslegesen ramot amit pár év múlva kidob az ember a telóval együtt?u.i.: nem vagyok alma fun, droidom van
-
emre33
addikt
Miért? Mert pl: ipad esetén több weboldalt olvasok egyszerre.
És mivel elfogy a memória, szépen bezárja őket a háttérbe, újratölti és ugye már nem oda lép, ahol én tartottam.Felháborító!
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
autox3c
tag
Én elhiszem, hogy elég bele az 1 giga, viszont én úgy vagyok vele, hogy ha a piacon van 3 GB rammal szerelt telefon is, akkor nekem nem elég. Ha kifizetek ennyi pénzt, akkor legyen benne mindenből a csúcs.
Adj egy falat falat mondta a falat faló faló.
-
BatchMan
senior tag
Az új Lumiák sem a RAM-mal tüntetnek. Ez csak droidéknál divat.
-
félisten
-
Cilindrik
aktív tag
Hmm eddig több RAM-ról volt szó vagy mi? Csak azért kérdezem mert most ez egy hírként van lehozva.
Vagy kevés mára a click-szám vagy mi?(#7) emre33: Ezt most tapasztalatból írod? Én még nem találkoztam ilyennel pedig elég masszívan netezek ipad-en egyszerre 6-7 fül használatával.
[ Szerkesztve ]
-
Djatis
senior tag
Erre mondják hogy RAMbó sosem elég!
Viccet félre téve ezek az iphone-ok gagyik lettek szóval az 5s helyett most Note 4 lesz!A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
félisten
-
Janesz1981
tag
Valahogy le kellett szorítani az árat olcsók tudjanak maradni. x)
-
törölt tag
válasz Plazmacucci #19 üzenetére
Azért egy kis ideig maradhat, legalábbis amíg még Java fejlesztő vagyok.
Utána nyugodtan kipusztulhat. -
Oppenheimer
nagyúr
Ez baj, mert attól még, hogy az iOS nem használ fel sok RAM-ot, az egyre újabb és újabb appok viszont igen. Akárcsak a nagyobb weboldalak.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
-
ZolkoW
őstag
ez olyan, mint a csöves/tranzisztoros watt szám, hogy 1 Alma Gb = 2 Droid Gb?
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
vicze
félisten
Vicces lesz FHD mellett a i6+-ban, főleg annak aki sokat böngészik.
[ Szerkesztve ]
-
Azért ez így kicsit megint olyan...
Egyre komolyabb játékok, programok jelennek meg a platformra. Például ugye a nem túl rég bemutatott Bioshock port. Ott az új API is amivel még több lehetőséget nyitnának meg.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
De azért a 64 bites SoC egy kihagyhatatlan ziccer volt. Áhh...
<< Heimdal >>
-
-
falijja
őstag
Azért van benne csak 1 gb hogy majd 1 év múlva csak az újabb iphone legyen lagg mentes...pl ios7.
-
mrlujoak
veterán
Ramból sosenemelég...
Nyugi, jövőre majd mellveregetős bejelentés lesz, hogy immáron 2 GB a RAM...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
-
-
pakriksz
őstag
válasz #03372544 #17 üzenetére
meg vissza is veszi a ram használatot ha másra kell... tudod a ram arra való hogy használják. a droid ugyan azt csinálja mint a többi rendszer, csak a visszajelzés más. Bizony asztali vindózon is pár óra után 0 ram van szabadon, csak ezt nem minden visszajelzésnél látod, mert a nagy része cache lesz, ami gyakorlatilag bármikor felülírható, pont úgy mint az androidnál.
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
-
törölt tag
Konkrétan pl. ez gyilkolta meg, 920-on meg simán ment (1gb ram).
-
Garada
őstag
Érdekes én azért már elvártam volna 2Gb-ot tudom hogy IOS de azért ezt szerintem már megléphették volna.
-
válasz Plazmacucci #11 üzenetére
Na ez az, pont a tartalomfogyasztáshoz kell sok ram, nem értem ezt a spórolást. Nexuson tök jó, hogy bármennyi weboldalt megnyithatok, közben még a játék is a memóriában marad, amit csak a háttérbe teszek, ez viszont elképzelhetetlen iOS-on.
(#39) Gertrius: és ilyenből egyszerre tízet? Na mert ez az, ami nem mindegy.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
őstag
Ha 1gb ramm-l is megveszik akkor miért tegyenek bele többet
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest