Új hozzászólás Aktív témák
-
Skipqer
tag
Igen, ebben igazad van nagyon eltérőek az igények a két csoport közt. Az első kategóriához nincs mit hozzáfűzni. A második esetben viszont az átlag felhasználó az alapján fogja megítélni a terméket amit kap... éppen ezért nem értem, hogy hogy a fenébe lehet valamit ilyen állapotban piacra dobni, ráadásul évek óta. A Microsoft csinálja kb. ugyan ezt. van a Windowsban minden, hogy a papírra leírva szép hosszú legyen a lista: szövegszerkesztő (notes, wordpad), Paint, hangrögzítő, media player stb. csak éppen egyik használhatatlanabb mint a másik... Ilyenkor jön a kérdés, hogy akkor meg minek?
Azt hiszem én inkább a második kategóriába tartozok, nem szívesen telepítgetek plusz progikat olyan funkciók miatt, amiket a telefonomnak a leírtak alapján tudnia kell... Ugynakkor pl. ha van egy rendes ébresztő óra, az első kör usereinek még mindig megmarad a lehetőség más progit használni...
Ha már úgy is otthonról lehet frissíteni a szoftvereket, meddig tartana a webes felületen összeválogatni, hogy kinek mire van szüksége szoftveres oldalról és azt rátölteni a telefonra...? Ez pl. erre a fényképezőgép kérdésre is pontot tenne, ahol a szoftver engedi, ott használhatják, ahol nem, ott már rendszer szinten sem megy a kamera, tehát mindenki elégedett lehet...
Az embereknek soha semmi nem lesz jó... de attól még meg lehetne próbálni kicsit jobban alkalmazkodni az igényekhez, főleg ha pár program sor megírásánál nem is kerül többe... -
Skipqer
tag
Ha nem tudja normálisan megoldani inkább ne is legyen benne az kevésbé idegesítő, mint éveken kereszül ugyan azokat a nevetséges hibákat látni... Ha nincs benne ébresztő meg diktafon, de leírják, hogy itt és itt meg lehet venni, sokkal korrektebb, vagy meddig tartana pl. megvenni 1-1 ilyen szoftver jogait és beépíteni egyből, ha már írni nem tudnak megfelelőt...
Ugyan ez a helyzet a kamerával is, ha már tesznek bele valamit, akkor ilyen áraknál már simán lehetne használható is... Az üzleti felhasználás terén is elég különböző igények vannak, nekem pl. pár hete nagyon hasznos volt, hogy normális minőségben (olvashatóan) le fudtam fotózni pár dokumentumot, amnek részeit otthon kellett feldolgoznom. Mindezt egy 2MP-es AF-os P990-nel, AF nélkül csak idegeskedtem volna, hogy minek van benne kamera amikor használni nem lehet semmire...
Memória kártya kihagyása normális lépés. Minden új készülék után megy a gyűjtő dobozba egy-egy 32-64MB-os kari... Van már kb. egy maréknyi, legalább 1GB kapacitás de az életben nem fogom felhasználni sehol, mert külön külön kevés. Engem kifejezetten idegesít, hogy nem tudom mire használni... Anno amikor a P900-ban volt szabadon jó esetben 10-12MB belső memória, nagyon jól jött a 32-es kari, na de ma... Pár fénykép vagy office dokumentum és tele van. -
Athos07
senior tag
Nem akarom szétoffolni, de ide két dolog: miért érdekel jobban az f520, mint az f700? És miért írtad oda az n96-ot? Pletykálták, hogy az majd még átfogóbb tudású n95 lesz, de ez régen volt, és pletyka. Netán láttad már, vagy tudsz róla finomságokat? Nem kell elmondani, de érdekelne, hogy létezik-e már a teló.
Bluemerle: neked is csak azt tudom mondani, hogy - tudtommal - egy kis hozzáértéssel BÁRMELY telefonból ki lehet iktatni a kamerát. Természetesen nem tudom a műszaki részét, de írták egy helyen, hogy igen komoly titkosítású cégeknél dobáltak n73-akat üzleti telefonnak, mert akkor éppen az tudta mindazokat, amik a dolgozóknak kellhettek. Simán kiiktatták a kamerát (nem tudom, hogy szoftveresen és/vagy hardveresen is), és mindenki boldog volt. Aztán itt visszaügyeskedni a működést kicsit macerásabb lenne, mint lecsúsztatni egy hátlapot, nemdebár. -
Zsoci
tag
Hát pont ezért nem értem miért kapoot ilyen jó minősítést a telefon.Ez a gyártó szerint üzleti telefon. De akkor miért azok a funkciók hiányoznak belőle ?
Szerintem súlyos hiányosság a diktafon ( nem is értem , hogy gondolhatja valaki hogy bármi értelme van ha csak 1 percet tud), a tisztességes ébresztő ( hajmeresztő hiányosság ), A HSDPA hiánya, és a számológép ( mi az hogy alapfunkciós ??? már minden normális - nem okos - telefon tartalmaz rendes számológépet )
A sztereó BT teljesen felesleges egy üzleti telefonban ( le is tépném a kollegáim fejéről ha meglátnám !), a kamera megint csak bajnak van. Nagyon bosszantó hogy a Nokia is beadta derekát és beletömte az üzleti telefonba .( Tévedések elkerülésére, szerintem felesleges a telefonba fényképezőgép, de van ahol egyszerüen TILOS. Nagyon röhejes mikor a cégek leragasztgatják ! Ez lehet hogy neketek vicces, de majd fektessetek pár milliót egy termék fejlesztésébe és nem lesz az ha minden látogat meg dolgozó fotózgatni fogja)
A memórikártyából tényleg jobb ha nincs is mint ha lenne egy semire se jó 64m-ás. Ha kell valakinek majd vesz amekorát akar. A tok viszont fontos és örvedetes.
A vidóhívás meg vicc. Használni azt nem lehet, viszont drága. Próbáltam kiváncsiságból. Soha többet nem fogom.
Nagyon hiányzik már végre egy tiszteséges üzleti tlefon, mert ez sem az sajnos.
Üdv Zsoci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest