- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
na azon agyalok még, hogy teszemazt zenét akarok hallgatni a telón, de teszemazt nem tetszik a gyári lejátszó, mert teszemazt nem id3 tag, hanem könyvtárak alapján szeretnék zenét keresgélni. felteszek egy akármilyen lejátszót, de ezt nem fogom tudni kezelni a külső kijelző alatti kezelőgombokkal (mivel a progi meg sem jelenik ott), azaz minden esetben pl. számléptetésnél ki kell nyitnom a telót?
-
pbalu
aktív tag
-
rumos14
nagyúr
na még vmi: a zenelejátszó tudtommal nem folytatja a szám közepéről, tehát ha kilépek, újraindítom a zenelejátszót, a szám elejéről folytatja. hát ez eléggé sux.
az lehetne még megoldás, hogy a zenelejátszót az ember lepauzolja és ''háttérbe rakja''. na azt nem tudom, hogy symbian-on ez lehetséges-e, és ha igen, hogyan, illetve van-e vmi alt-tab szerű megoldás, amivel a futó progik között lehet ugrálni (hát ez eléggé a minimum, hogy legyen). világosítsatok fel lécci.
amúgy létezik olyan zenelejátszó progi, ami 1. könyvtárak alapján rendez? 2. precízen lehet vele hangerőt állítani, nem csak 10-12 fokozat van? -
stichus
tag
nem folytatja. igen az a megoldás, ez van akkor is automatikusan pl. ha hívás jön. ha megnyomod a menü-gombot, az alkalmazások automatikusan a háttérbe kerülnek. igen van alt+tab, a menü-gombot nyomva kell tartani és utána lehet az alkalmazások között váltani, ez már az előző symbianokban is így volt. én erre mondjuk taskmanagert használok, mert abban vannak egyéb hasznos dolgok is. megszámoltam: 10 fokozat van a néma és a max között.
-
heni79
csendes tag
válasz Remittenda #199 üzenetére
Sikerült átkonvertálnom mp4-be a filmet, viszont itt a következőproblémám. A real player csak a hangot játsza le, a képet nem.Ez a számítógépen akkor szokott előfordulni, amikor valami kodec hiányzik. A telefonhoz van valami kodec?
A hibaüzenet a következő: akép vagy a hang nem játszható le.
Előre is köszi a válaszokat! -
pbalu
aktív tag
Codec biztos nem. Próbáld még a bitrátát variálni. Nekem is volt hogy csak a hangot vitte.
Meg a fenti sem szentirás, mert csak fejből írtam
[Szerkesztve]''...Ayrton azt mondta: Látod, nem lehet. Egy folyó van a fal mögött, úgyhogy nem lehet máshova tenni. ...Pontosan ezen a helyen vesztette el az életét.''
-
ikszdé
csendes tag
hy! milyen képeket csinál???? párat feltudnátok rakni???
előre is köszi!! -
tailor
őstag
Találkoztatok már olyannal, hogy a PC Suite nem ismerte fel a telót? Nekem tegnap este faszán ment, mára meg, ha rákattintok a ''get connected'' ikonra, kiválasztom a kábeles kapcsolatot, nem ismeri fel. Egy ki-bekapcs megoldja a dolgot, de ha lehúzom a telót, majd megint össze szeretném kapcsolni a géppel, megint nem látja... Enyhén idegesít.
Amúgy: kapcsolat bontásához csak simán kihúzom az usb-t, vagy úgy kell bontani, ahogy az usb-eszközöket alapból, tálcán a ''kapcsolat bontása'' ikonra kattintva? Mert nem találtam ilyesmit... -
pbalu
aktív tag
Jé, tudtam hogy ismerős a környék, itt melózóm
Egyébként 3 módja van a teló és PC csatlakoztatásának: háttértár, PC suite, és multimédia asszem, utóbbit még nem próbáltam. Ha USB kulcsként használom nem szereti ha csak egyszerűen kirántom a kábelt, előbb a PC-n kell lekapcsolni. Viszont PC suite módban nem rinyál miatta.''...Ayrton azt mondta: Látod, nem lehet. Egy folyó van a fal mögött, úgyhogy nem lehet máshova tenni. ...Pontosan ezen a helyen vesztette el az életét.''
-
ikszdé
csendes tag
köszi hogy felraktál pár képet
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Lehet h kicsit meglepő a kérdés és senkit nem akarok megbántani,de szerintetek ez férfias telefon?Nem nőises egy kicsit a vonalvezetése?Csak mert én gondolkozok,h erre váltom a k750-em annak a szögletessége igancsak férfiassá teszi,elleben ennek a kicsit lekerekített formával..
Mi a véleményetek?
Mégegyszer bocs,ha vkit megbántottam! -
MODERÁTOR
-
rumos14
nagyúr
-
ben11
őstag
rumos14!
Esetleg te is tudnál szolgálni egy kis rövid ismertetővel,pozitívum/negatívum listával,tapasztalatokkal?
köszi -
GyuZa
tag
Üdv!
Végigolvastam az egész topicot, erre utaló hsz-re nem emlékszem, ezért megkérdezem: a telefon mekkora felbontásban és hány képkocka/mp-el rögzíti a videókat ? -
rumos14
nagyúr
sztem ez egy olyan telefon, hogy nem szolgál igazán sem pozitív, sem negatív meglepetésekkel hozza, amit elvársz tőle.
amúgy érlelődik bennem egy pár kérdés, de ezek inkább az oprendszerhez, és nem kifejezetten a 6290-hez kapcsolódnak. látom, van egy symbian topik, de az elég halott, sajnos. pedig olvasván pl. az N73 topikot a legtöbb kérdés ott is inkább symbian-os, és nem N73 specifikus. -
-
tatamama
tag
Üdvözletem!
Két napja megvan a teló az első benyomások:Jó anyaghasználat,össze-
rakási minőség, nagyon jó kihangositás, csapnivaló füles,gyönyörű kijelző,
Smartmovie-val probálkozzon aki filmezni is akar -200mb egy 90perces
film kiváló minőségben.
Első Symbiános telóm tényleg nagyon gyors nem fagyott még de ha valamit
nem akar érdemes ujrainditani
Aki tud segiteni:Memoria kártyára mentem a fényképeket és külön mappába
az egyéb feltöltött képeket de a galériát megnyitva mindig ömlesztve jönnek
a képek pedig PC suittal és a teló fájlkezelővel is látható a külön mappa.
A kamera sajnos nem a legjobb a PC suit nem ismeri fel az alkalmazás
telepitésénél a telót, külön meghajtóként szépen dolgozik a memkártyára.
Na igy hirtelen ennyi
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Daweee
őstag
válasz tatamama #229 üzenetére
Amikor bedugod az adatkábelt a gépbe, a mobil nem ajánl fel választási lehetőséget hogy adatátvitel, pc suite, médialejátsó stb? Nekem az N73 ezt csinálja, az adatátvitel a memkari tartalma mint pendrive, és van külön pc suite mód. ha nem jelenik meg, menü eszközök adatkábel és itt az adatkábelmód menüben lehet választani, ill bekapcsolni a bedugáskori kérdezést.
-
tatamama
tag
Az összehasomlitási alap a szolgálati 6230i,ennek a fülese sokkal jobb mint
a 6290-es adott de valószinü vásárolók egy komolyabbat. A pc suit éppen csak
a legjobban használható: alkalmazások telepitése menüpontban nem ismeri
fel a telót.
De rájöttem nem is baj kezdem kapisgálni mire való a Symbián.
Feltelepitettem egy fájl kezelőt System, rejtett mappák mindenbe belát,egy
képkezelő progit amivel a mappába rendezetteket külón látom és a Smartmoviet
amelyel nagyon jól lehet filmezni.
Itt mindent megtaláltok: [link] -
Tomocop
csendes tag
Hi!!!!
Azt szeretném megtudni h most MINI vagy MiCRO SD card kell a telóba????
2gb td csak kezelni?
Legvégül: Ez a Smartmovie ez micsoda pontosan és h hogy müxik?a
-
Messor13
csendes tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem. Nos az a helyzet hogy nem szoktam headsetet használni telefonálásnál, ezért ha zenehallgatás közben hívnak akkor mindig kihúzom és csak azután veszem fel a telót. Namost amikor a hívást befejeztem akkor rögtön el kezdi lejátszani a lepauzolt számokat a hangszóróin. Ezt nem lehet vhogy kikapcsolni?
Tehát azt akarom hogy a hívás befejezése után ne kezdjen el rögtön ordítani a teló hanem a fülest visszadugva újra a külső kijelzőről lehessen folytatni a zenelejátszást.
Köszi -
rumos14
nagyúr
válasz Messor13 #239 üzenetére
hívás vége után a lejátszóban lepauzolod a zenét, fülest be, zenét elindít.
amúgy ha be van dugva a füles, a telefonban nem is hallod a hívó felet, csak a fülesben? (én ma reggel használtam először huzamosabb ideig zenehallgatásra a telót, nem hívtak közben, nincs tapasztalatom.)
ja és: a multimédia gomb mindenkinél megszűnik működni egy idő után és csak kikapcs-bekapcs segít? -
kiszu
senior tag
Ha valakit érdekel,van egy ilyen telóm,1 gigás Kigston memókártyával,2 év Hivatalos Nokiagarival,fekete színben 53000 ft-ért
-
GyuZa
tag
Elég olcsón adod a telót ez tény, én 65-ért tudnék 2 éves nokia garival egy új 6290-est + 4k az 1 gigás memória kari. Nagyon jó ajánlat 53k-ért ez a teló, de én lehet mégis egy csont újat vennék hiába drágább... Nemtudom mennyire sürgős neked a dolog, olyan aug. 5-6-7 környékén kapok fizut, ha addig nem lesz más érdeklődő akkor lehet megveszem tőled de inkább egy új felé húz a szívem.
-
rumos14
nagyúr
nem, ismerem a hirdetőt, de én is ilyen alighasznált példányt vettem, közel 2 év garival, és nem bántam meg, mert olcsóbb és tutira működik. memkártya mondjuk van 3k alatt is, de ez nem változtat a helyzeten. én tegnap vettem 2 gigásat 5.300 pénzért. nagyon durván iszonyat kicsi egy ilyen microSD kártya!
[Szerkesztve] -
pbalu
aktív tag
Valszeg, ez a nettó nagykerár lehet, én is így vettem 5.100 pénzért
Az normális, hogy 300MB-ot kb. 6 perc alatt lehet feltolni a telóra?''...Ayrton azt mondta: Látod, nem lehet. Egy folyó van a fal mögött, úgyhogy nem lehet máshova tenni. ...Pontosan ezen a helyen vesztette el az életét.''
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest