- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megkapók a Vivo S20 Pro specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
yoogie
aktív tag
Nem is olyan rossz, küllemileg nem igazán bejövős, de a bill-zet naon bejön. Van egy-két kis apróság ami nem tetszik, de a Nokia szvsz hozta a formáját..
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Tetszetős. A navi alatti gomb mit szolgál?
Soirée...
-
djtoomi
addikt
Kis bibi a multimédia oldal alján:
paraméterezhető
ő hol maradt?
Amúgy nekem a billentyűzet tetszik rohadtul de amúgy az egész nem rossz.Elfogadnám lyan áron mint amennyi a 6131Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
AS
félisten
ezt nem értem hogy mért nem N valami lettt...
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Zoli329
addikt
Nem értem, miért nem lehetett ezt a procit a felsőkategóriás telefonokba beletenni pl. N80,N73,E széria (ide főleg).
Na meg a ceruza hiánya.. egyik okos tulajdonsága az oprendszernek, erre kihagyják. Vagy megoldható máshogy? -
dabadab
titán
''A Bluetooth 2.0-s verziószámú (...) de sajnos nem sztereó''
Azert erdemes megjegyezni, hogy a kettonek technikai szempontbol egyaltalan semmi koze nincs egymashoz: a sztereot az A2DP profil adja, ami mar a BT1.2-nek is resze volt, remek pelda lesz ra a 3110 Classic, amiben BT1.2 + A2DP adja majd a talpalavalot.DRM is theft
-
Jadro
veterán
Egész jól néz ki így elsőre. Persze majd ha megnyomkodtam, lehet h változik a véleményem. A gombjai azok nekem is nagyon tetszenek.
Ceruza gomb biztos nincs rajta? Oldalt pl. Az E50-esemen is ott található. Sosem használtam még.Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
törölt tag
válasz szilvaspet #16 üzenetére
miutan begepeltem es elkuldte a hsz-t, mar lattam, megeloztek
-
Daweee
őstag
Egyébként ezt a feature packot nem lehet valahogy rátenni más symbian telóra? (konkrétan N73-ra)
-
Zolike
csendes tag
Világoskékben sokkal szebb!!!!!!!!!!!!!!...és még ebben a színben is férfias!
"Akármilyen betegek is vagyunk, csak egészségünk az legyen..."
-
Zoltanfi
senior tag
Amúgy én Boggal ellentétben úgy látom, hogy igenis van logika az elnevezésben és a teló pozícionálásában. A 6280-hoz képest jópár fejlesztés található benne: symbian (böngésző, zenelejátszó, új menük) és ez az első olyan symbianos teló, ami többé-kevésbé s40 szintre lett hozva: diktafon, ébresztőóra stb. hogy aki idáig mondjuk 6280-at használt, annak ne legyen hiányérzete..
Épp ideje volt, hogy a 6-os sorozatban kihozzon egy normális tudású kagylótelót a Nokia. A nyitóára is fillérre ugyanannyi, mint a 6280-nak volt.
Aki vékonyabb kialakításra és feltünőbb külsőre vágyik, annak ott lesz valamivel drágábban az N75. -
Zolike
csendes tag
Mekkora microSD kártya mehet bele max?? A nokia oldalon elérthető softver update lehetőséggel (ha majd elérhető lesz erre a telóra is), akkor a frissítés során lehet magyar nyelvet is varázsolni rá? Vagy ezt tényleg csak márkaboltokban lehet intéztetni? Pedig ott is ezt csinálják...?
"Akármilyen betegek is vagyunk, csak egészségünk az legyen..."
-
(Kolombusz)
veterán
Na, ez tökélets lenne nekem, ha lenne benne wlan.
De nincs, úgyhogy továbbra is N80-nal szemezek. -
Scalpel
senior tag
Remélem hamarosan a 9.1 is megkapja a feature pack 1-et frissítés gyanánt, mert nem lenne rossz. Azért az E50-em nem cserélném el erre... De határozottan jó, tetszik...pedig utálom a kagykókat...
-
veterán
Nem E nokia és tetszik...
Ez tényleg jó kis készülék lett!"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Zoltanfi
senior tag
Én kb 3 emberrel találkoztam, akinek rajtam kívül ilyen volt, de egyik se szidta, sőt egyik kimondottan dicsérte. Volt pár hibás példány, azon csámcsogott mindenki hónapokig, de amúgy megbízható, jó ár-árték arányú szép és okos teló.
Bog, a 6290-be álló, vagy fekvő a kamera? Tehát a kereső teljes kijelzős, vagy sem? Ez nem derül ki a cikkből..
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Nagyon jó kis teszt volt! És ami nagyon tetszik az egészben , hogy végre azt írták ,hogy Gyors volt a Symbian!
-
Router
őstag
Sziasztok!
Jó lett a cikk nagyon de mint boldog N73 tulaj engem is érdekel nagyon a fícsör pakk dolog, szerintem nyitnunk kellene neki egy külön témát, hogy ne ezt offoljuk szét!
[Szerkesztve]www.reballing.hu/forum
-
Atlantis
veterán
Nagyon jó telefon lett. Végre: összecsukható, megfelelő méret, kijelző és billentyűzet, tud mindent és az sem feltétlen rossz, hogy Symbian, bár még nem volt olyanom. Az ár is remeknek tűnik, talán pár héten belül olcsóbb is lesz.
Kár, hogy most vettem w850-t, ha előbb felhívja valami a figelmem erre, kivárok.>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Athos07
senior tag
Nem tán azért, mert azok a telefonok 1 évvel ezelőttiek...
Amúgy meg a többieknek: a telefon azért nem N- vagy E-szériás, mert utóbbiakat külön divíziók fejlesztik.. És igen, az ár is alacsonyabb lehet így.
Remélem, hogy a ''6110 Classic'' legalább ilyen tudást fogja hozni ''rendes'' kialakításban''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''
-
Pompi
MODERÁTOR
Szvsz feleselges a feature packnek külön topic, mert nem látom értelmét egy olyan topicnak ahova mindenki beírja, hogy neki is milyen jó lenne stb.
Jelen állás szerint ahogy az előző packek, így ez sem tehető fel külön egyik telefonra sem. Max ha firmware upgrade formájában kijön, de erre sem volt még eddig példa.Feel Good Inc.
-
MODERÁTOR
A cím valóban félreérthető, de pont azért nem kötelez a név, mert bár nem N-szériás, mégis megállná akár ott is a helyét.
Érdekes, h. bár kisebb, mint a 770SH-m, a képen mégis nagyobbnak tűnik. Lehet, a vastagsága miatt?
A Feature Pack 1 elnevezésen jót mosolyogtam. Ez nem inkább Service Pack 1 (FP1 -> SP1) lett volna?Xiaomi 13T
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #46 üzenetére
Ez a Feature Pack dolog és elnevezés nem újkeletü dolog, előző verziókhoz is voltak már FP-k.
Feel Good Inc.
-
Jégkokó
veterán
Kiváncsi vagyok, hogy tényleg olyan gyors e benne a symbian oprendszer mint ahogy a tesztbe van írva,mert elég zavaró, hogy vagy 2 percig tököl a telefon bekapcsolásnál.Engem igazábol eddig ez tartott távol tőle, de ha ezentúl gyors lesz, akkor a következő telefonom lehet, hogy oprendszeres lesz.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
pampika
őstag
Én nem szoktam kikapcsolni a telefont, így nem zavaró a kicsit hosszabb bootolás. Ha nem akarod, hogy este zavarjanak, akkor le lehet halkítani, vagy egyre több telefonban van flight mode, amikor a telefon be van kapcsolva, de lejelentkezik a gsm/3g hálóról (a többi funkciót tudod használni pl. repülőn). Igazándiból ha kikapcsolod estére, megspórolsz kb. 6-8 óra készenléti időt. De ez nagyjából el is megy a következő bekapcsolásnál (telefon életrekeltése, hálóra feljelentkezés), szóval az akksit így sem kíméled sokkal jobban.
(Esetleg akkor lehet jelentősen észrevenni az akksi kímélést, ha pont cellahatáron laksz és éjszaka is a telefon folyton ugrál a cellák közt attól függően, melyiknek erősebb a jele)
[Szerkesztve] -
Zoltanfi
senior tag
Szerintem ilyen szinekben jobban nézne ki:
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest