Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- MIUI / HyperOS topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
válasz Viktor0610 #400 üzenetére
THX.
USB-kábelen keresztül tudok szoftvert frissíteni?hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
MODERÁTOR
válasz hülyegyerek #401 üzenetére
Igen.
A szükséges szuftvert a Nokia oldaláról töltheted le.
Xiaomi 13T
-
hülyegyerek
addikt
válasz Viktor0610 #402 üzenetére
Köszönöm,már frissítettem is,így már működik rendesen.
Hogy kicsit ON is legyek:amikor a tesztet írtátok,még tényleg nagyon drágán adták ezt a telót a tudásához képest,de szerintem a mostani áráért (~20000ft) már megéri megvenni.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
zolikaDB
veterán
válasz hülyegyerek #399 üzenetére
Próbáld meg a tel.ban leformázni a memóriakártyát!!!
-
hülyegyerek
addikt
Szóval...frissítettem szoftvert,amivel egy óráig működött is a teló,de most megint elkezdett újraindulgatni.Ugyanúgy,mint az előbb:ha kiveszem a memkártyát,akkor jó.
Szóval holnap viszem szervízbe,és remélem nem fognak szólni a szoftverfrissítés miatt.
u.i.:nem tudom formatálni a kártyát,mivel ha beteszem a telóba,már kapcsol is ki magától....hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
MODERÁTOR
válasz hülyegyerek #405 üzenetére
Nem fognak szólni a frissítés miatt, mert ezt lehetővé teszi a Nokia.
Xiaomi 13T
-
ponti_ak
addikt
Zenehallgatási tapasztalat a 3110 Classicon, Sennheiser cx300-zal: sistergés, susogás, hiss, alapzaj, fehérzaj + némi zene a háttérben. Oka: valószínűleg túl érzékeny a füles. Amúgy "Pop" beállítással egész tűrhetően szólt. Ennek ellenére ebben az összeállításban Nem ajánlott.
Apropó!
ELADÓ a fenti, 3 alkalommal használt 1 hónapos Sennheiser cx300-as IEM (2,5mm-es jack csatlakozóval) Számla van, doboz sajnos nincs, 5k volt, és 3800-ért elvihető..( bocs, kirakom apró-ba is, csak most épp témába vágott.. )[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
ponti_ak
addikt
válasz Viktor0610 #409 üzenetére
..kaptál p.ü.-t
-
zolikaDB
veterán
Nah, hála Istennek, nincs baj a telóval, döglődik a fórum...
Nemsoká szerzek 2GB-os kártyát, 3600-ért Persze nem zenézni, csak pendrive-nak!
Amúgy mi lett az 1GB-os kollega kalandjának a vége? Egyáltalán számít a márka? -
macikos
addikt
Hogy lehet beállítani, hogy a telefon memória helyett a memóriakártyára mentse a fájlokat, melyeket Bluetooth-on kap?
A másik pedig, hogy a fényképezőgép is a memóriakártyára mentsen? Igaz, miután megtelt a telefon memória, felkínálta ezt a lehetőséget, de ettől függetlenül jó lenne tudni.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
macikos
addikt
válasz Viktor0610 #413 üzenetére
Hát ez így elég gyenge..., mindegy. Úgyse az enyém a telefon. Hála az égnek!
Azért köszönöm a segítséget.
-
tolts.hu
őstag
Úgy van ahogy korcsi mondja! Lehet állítani hogy hova mentse a képet/videót!
Viszont a bluetooth-on érkezett fájlokat valóban a telefonmemóriába menti...szerk: De minek bluetooth-ozol, amikor bármilyen USB kábellel lehet rá tenni villámgyorsan rengeteg mindent(és persze egyből a mem.kártyára)
[ Szerkesztve ]
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Matthewus
őstag
Szerintetek megéri ez a telefon újonnan, 2 év garival 27000 Ft-ért?
-
Matthewus
őstag
Független
-
brownus
veterán
mi ilyen mobilokat kaptunk a héten cégnél, nekem megfelel. amire használom arra bőven elég, + nekem bejönnek ezek a nagy gombok.
ahogy olvasgatom a hsz-ket, lehet nekem is kell majd szoftvert frissitenem, ha beleteszek egy microsd-ét
[ Szerkesztve ]
-
Kokkantas
senior tag
Én látom rosszul vagy a Pannonnál valóban 14970 Ft praktikummal?
-
MODERÁTOR
-
greenface
aktív tag
Sziasztok!
Térképet tudok erre a telefonra letölteni (mint alkalmazást)?
Ha igen, honnan?Próbálkoztam jar kiterjesztésű fájlokkal, ami a korábbi telefonomon (SE k700) ment, de ezen nem indul...
''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
MODERÁTOR
válasz Zoli bácsi #430 üzenetére
Sz.tem otthon frissítheted a szoftverét. Már, ha érdekel, h. jobb minőségű legyen a kamerakép.
Xiaomi 13T
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Viktor0610 #431 üzenetére
Pár hónapja frissítettem, de mindjárt megnézem van-e újabb szoft. Érdekességképp az erkélyről készítettem egy képet, íme: [link] Bár annyira nemérdekel a "kamera" minősége, csak meglepődtem az előbbi tesztképeken.
-
MODERÁTOR
válasz Zoli bácsi #432 üzenetére
A képek valóban jó minőségűek, főleg az általad készítettel összevetve.
Xiaomi 13T
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Viktor0610 #431 üzenetére
Mire módosítottam volna az előző hsz.-t, lejárt a limit. Megnéztem, a Nokia honlap szerint 5.50-es a legújabb szoft, nekem is az van fönt. MA megyek éjszakára dolgozni, előtte megkért egyik kolléga, hogy vegyek a pannonnál egy akciós 3110c-t neki. (A mi kisvárosunkban nincs Pannon bolt). KÍváncsi leszek annak a képminőségére.
Egyébként ennyi pénzért nagyon jó vételnek tartom. -
TA68
őstag
válasz Zoli bácsi #434 üzenetére
Szia!
Nekem is az 5.50-es szoftver van rajta. Érdekes ez a külömbség a két kamera között.
(bár nem a kamera a leg fontosabb egy telefonban)Ennyi pénzért valóban nagyon szuper vétel!
-
MODERÁTOR
-
Viktor2008
csendes tag
Egy olyan szoftver vagy beállítást keresek, ami menti a bejövő/kimenő hívásaimat igény szerint.
Nyílván a bejövő a fontos.
Meg tudom ezt oldani valahogy szerintetek?Kerestem a neten szoftvert is (jar) de nem találtam.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Viktor2008 #439 üzenetére
Saturnban láttam 15e. alatt Samsung fényképezőt. Na, azzal már készíthetsz fotókat.
Egyébként ha megnézed azokat a jó fotókat, az exif adatoknál szerepel is a szoftver neve, amivel utólag dolgoztak a képeken. Esetleg készítek egy képet a Nikonommal, és pár másodperc alatt leméretezem, átírom az exif adatokat, és mutogatom, hogy milyen fasza képeket készít a telóm...mert ennyi lenne manipulálni. Kollégának vettem egy 3110c-t a múlt héten, kipróbáltuk, ugyanolyan képet készít mint az enyém..és az összes többi.[ Szerkesztve ]
-
tolts.hu
őstag
válasz Viktor2008 #440 üzenetére
Én úgytudom csak symbianos telókhoz van ilyen program.
-
maru
aktív tag
Hali!
Van ebben a készülékben a bejövő hívások korlátozássásra (hívásszűrés) lehetőség?
-
MODERÁTOR
-
tolts.hu
őstag
válasz Viktor0610 #444 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
tolts.hu
őstag
válasz Viktor0610 #446 üzenetére
Én sem néztem/láttam/használtam soha. De ha ezeken az oldalakon ezt írják akkor biztos lehet szűrni.
-
maru
aktív tag
válasz Viktor0610 #446 üzenetére
Sajnos a használatik gyakran szűkszavúak
Hátha lesz valaki aki használ ilyet, s pontosan meg tudja mondani. Ha van benne, az is érdekelne hogy miként működik. -
TA68
őstag
válasz Zoli bácsi #441 üzenetére
Nem manipuláltam a képeket!!!
A Nero-val (hát azzal mindent lehet csinálni, csak csak manipulálni nem), a képek expozícióját szoktam megnézni. Ennyi!
Sajnálom ha úgy gondolja valaki, hogy csaltam. -
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az első három kedvencem az óraszámlapok között Galaxy Watch6-on
- Mini-ITX
- PlayStation 5
- Szemüveges topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Tesla nemmel szavazott, de LiDAR-forradalom indul az EV-piacon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
- Samsung P510 - Automata flip - Ritkaság - Motoros nyitás-csukás
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest