Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • deva

    tag

    válasz stigma #4575 üzenetére

    Ha én most akarnék pixelt venni, akkor az eddigi leírások alapján megvárnám, hogy mi lesz a júniusi update után. Fentebb valaki azt írta, hogy egy supportos azt mondta neki, hogy minden is meg lesz javítva, bár terelésnek gondolom, de reménykedem.

    Múltkor lakásomnál nem volt elérhető 3G, 2G-n ugye rendszeresen szakad a hívás, máshol meg nem tud telefonálni (rootolva elvileg VoLTE működik), szóval nem tudtam hívást indítani, és fogadni se... Egyesek azt mondják, hogy 2G-t visszakapcsolva mostanság nem szakad, én ezt még nem mertem megnézni, fene se tudja. Ugye a második félévre minden szolgáltató lekapcsolja 3G-t, így jelen állás szerint a fő funkcióját nem fogja tudni kielégíteni a telefon, ami elég kellemetlen egy telefon esetén.

    Személy szerint júniusi updateig adok határidőt, ha akkor sem lesz megnyugtató megoldás, akkor váltok valami másra, bár tudnám mire...

    It's like being a plumber. When you do your job right, noone should notice, but when you fuck up, everything gets full of shit.

Új hozzászólás Aktív témák