Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stigma

    addikt

    Sziasztok.

    Abban kérném a segítségeteket,hogy a topicot kezdetek óta követem, Pixl 6-ot szerettem volna venni megjelenéskor, de inkább behátráltam.
    Olvasgatom azóta is a topic-ot, viszont sokan panaszkodtok térerő,hívásgondokra, ami szolgáltatóprobléma inkább mint telefon, illetve mostanság melegedési problémákra is.
    1 hsz-ben illetve pár hsz-el fejlebb Pixel 6 vagy 6 Pro hibamentes/hibákkal lévő diagramm alapján felbátorodtam és elég jó áron van fenn Pixel 6 (185-200k) és Pixel 6 pro (230k) telefon.

    Kérdésésem az lenne, hogy van aki győri és Yettel szolgáltatóval észlelt bármi problémát?

    Sok Oneplus készülék után (legutoljára sima 8-as volt) egy Realme GT2 készüléket vettem meg (SD888,120hz,Sony IMX766 kamera), ami nem rossz de elgondolkodtam egy mégjobbon, mint 6 Pro vagy sima 6-os vásárlásán.
    Sima átlag user vagyok, nem játszok telón, csak szokásos social media+spotify+youtube+nevezés+mostanában sokat fotózok, szóval Pixel azért szerintem előrelépés lenne + ha vezetek akkor
    Realme és Pixel nem egy liga ezért nem hasonlító össze, GT2-es teló ami nem rossz anyaghasználatra és értzésre, fotókra.
    Ugye P6 vs P6Pro esetében : Összehasonlítva a 3 teló
    - 90 vs 120hz,
    - P6Pronál van telephoto
    - P6Pronál kicsit nagyobb az akksi
    - P6Pro picit nagyobb mint a sima 6-os.
    - Piit fájó a Pixelek esetén hogy nincs gyorstöltés, de nem halok bele :D
    Összefoglalva, csak az érdekelne, hogy ha vennék egy használ P6Pro-t remélem nem lesz hívásgond vagy térerőproblémám Győrben, mert akkor sajnos azonnal el is adom, mert napi 30-40 percet beszélek és elég nagy gáz ha nem érnek el.

    Remélem nem voltam negatív és túl okoskodó csak próbáltam az érveimet összeszedni :DDD
    Még réges rég volt egy Nexus 5 telóm meg Nexus 7-es tabletjeim, az akkor használatot és életérzést mint stock gördülékeny android sosem felejtem el

    Segítséget előre is köszönöm. :R

    ....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...

Új hozzászólás Aktív témák