- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz #82471168 #5247 üzenetére
Hááát, ha én fogalmaznám a szöveget, akkor az úgy hangzana, hogy "Mivel a Brutal nem csak szép látványt nyújt, hanem ezen felül a hangokat is módosítja, így azt..." stb.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
erix31
csendes tag
Két "kis" csomag, szimulátor rajongóknak.
http://gamepod.hu/hir/szimulator_jatekok_fillerekert_2.html -
Milka 78
nagyúr
válasz #70339072 #5257 üzenetére
A piros macskaszem az ütős,de a fehéren világító oszlopok...igen a kevesebb több.Ha nem tudod a kettőt szétválasztani akkor szerintem hanyagold.Fű ügyben hogy állsz(csak felspannoltak az .LT-n )Ha kész leszel megtennéd,hogy csinálsz egy elvágott képet((7.1/7.1 update)?Igazából úgy jön ki a különbség szembetűnően
-
Vakegérke
félisten
válasz #82471168 #5254 üzenetére
Én a következőképp írnám.
A Brutal nem csak szép látványt nyújt, hanem ezen felül a hangokat is módosítja. Ezt a tizedik perctől lehet hallani. Ott már csak halk zene lesz, és tisztán lehet hallani a hangokat.
Köszönjük ezt a remek munkát Stewen-nek!
Ha tetszik a Brutal, és a videó, akkor nyomj egy like-ot.Ez a végleges verzió. Van még kérdés?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
válasz Milka 78 #5259 üzenetére
sajnos nem lehet szétválasztani. hogy a szalagkorláton hogy sikerült a mai napig nem jövök rá, minden esetre így nem fog belekerülni az tuti.
a fű nehéz kérdés, mert lehet most ki fogsz nevetni de már volt 5-6 verzióm de nem került bele, mert mindig a screenshottoknál a 6.1-es brutál jobban illet fűileg a képbe mint az újak közül bármelyik.fű fajtából is van 1000 féle simán mondhatom a jelenegi a 472.
[link]minden esetre az új fűvek színei amikkel kisérletztem egy adott napszakban jól néztek ki aztán szépen elvéreztek, mig a 6.1 reloadedes verzió mindig hozta a JÓT!
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz #82471168 #5261 üzenetére
Még a végén büszke leszek, csak el ne bízzam magam.
Egy tanácsot adnék, ha elfogadod. Írásjelek után, úgymint pont, vessző, hagyj egy szóközt (space).
-
-
törölt tag
válasz #82471168 #5276 üzenetére
ha rám hallgatsz ezzel forgatod le a videódat mert akik 6.1-eznek is azonnal látják valami nem stimmel,,, itt a fű jobb és a többi is...
és ha valaki kurvára okos lenne és botanikus arcal ugatna dobd neki ezt a linket és kérdezd meg melyik a jó...
és ha rámutat valamelyikre kérdezd meg a mellette lévő miért nem jó, csak mert az is fű ám...
há-há-há
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz petrusz82 #5284 üzenetére
ha nem nevezik át a textúrákat akkor nem.
Uraim?
Engem az új fű meggyőzött!!!
sztem ez lesz a végleges forma. a 6.1 reloaded sem volt rossz de van ebben az újban valami pont aza picike valami amitől még is jobban tetszik. és megmondom őszintén a kutyát sem érdekli hogy fotórealisztikus e vagy nem. Brutálnak brutál az tuti de sztem most tényleg jó.
a titok annyi csak hogy az új kukorica valamiért hozta azokat a színeket amiket a fűben is kerestem és a kukorica tövében ott is van a fű a fotókon nos az volt a kiindulási alap. és ami megdöbbentő,,, a fű textúrája mikor olyan volt mint a kukorica töve szinben árnyalatban kontrasztban és élénkségben, akkor volt a legtrágyább az egész. Most teljesen másmilyen zöld a fű és a kukorica is, csak halványan közelítenek egymáshoz ha egymás mellé tesszük a nyers textúra képeket, ősszhatásban mégis a játékban ha elmegyünk egy kukoricamező mellett, a fű jobban beleidomul mint eddig bármikor máskor. szóval én ezt most így hagyom.vélemények?
[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
Megtaláltam a balesetet:
És még egy érdekesség:
Biciklis az úton!Ezt csak így itt hagyom ;)
-
törölt tag
Sziasztok. Fel van töltve a videó. Most már meglehet nézni. Ha tetszik szabad lájkolni és megosztani.
[link] -
Vakegérke
félisten
válasz #82471168 #5294 üzenetére
Hiába nyomkodom a tetszik gombot, nem történik semmi. Pedig be is jelentkeztem.
Ami meg a végét illeti, vajon hányan töprengenek azon, hogy ki lehet az az őrült, aki Vakegérke nevet választott.
-
Vakegérke
félisten
válasz #82471168 #5296 üzenetére
Kicsit sötét, de jónak mondható. Ami viszont a vezetési stílusodat illeti, úgy vezetsz, mint egy vaddisznó. Nem szívesen mennék a melletted lévő sávban egy Trabival.
Ja, és hozzászólni sem tudtam, pedig be voltam jelentkezve. Kétszer is próbálkoztam, először XP, másodszor Win7 alól.
-
Kapszaicin
tag
Sziasztok! Miért lehet az, hogy hiába veszek garázsokat kamionokat, nincs sofőr akiket felvehetnék. Eljutottam egy magas szintre és már minden alkalmazottat felvettem, de nem jelenik meg új alkalmazott. Nem tudok több embert felvenni hogy dolgozzon. olyan 60 68 valami ilyesmi mennyiségű alkalmazottam van.
Intel i7 3770K, Gigabyte 7970, A-data sp900 128GB, 1TB WD BLACK, Fsp Raider 650W
-
Kapszaicin
tag
154 embert vettem fel. Nem enged többet.
Intel i7 3770K, Gigabyte 7970, A-data sp900 128GB, 1TB WD BLACK, Fsp Raider 650W
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest