Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #70339072

    törölt tag

    Egyenlőre 2 rossz hírem van.

    Se az ETS2 1.23-hoz sem az ATS 1.2-höz nem lesz brutál.
    le is szedtem a béta ökörködést, mert már nem is számoltam mennyi munkaóra ment megint bele, se a 18 as felniket se pár eddig hibátlan de most hirtelen hibássá vált vontató object alkatrészt nem tudtam kijavítani, ugyanis nem szkript szinten kellene buherálni hanem modell szinten csesztették újra az egészet, hub-okat csináltak és egyéb indokolatlan marhaságot.

    Nem csodálkoznék ha most sokan megharagudnának az SCS-re mert ez azért durva.
    aki adott idáig a munkája minőségére, és próbált hibátlant alkotni ahogyan én is, érthetetlen lesz a számukra milyen "okok" indokolják azt változtatást ami a mostani publikus bétára csöcsre tette az összes eddig megmodellezett vontatót, felnit, és ki tudja miket amiket pl én nem is csináltam vagy emeltem be, vagy foglalkoztam eddig vele.

    ha a későbbiekben lesznek esetleg új fajta 18-colos felnik amik a világítos guminkhoz passzolnak megpróbálkozok a beemelésével, habár a vontatók elavultá vált objecteinek a javítása még kérdőjel marad.

    Tehát én egyenlőre maradok az ATS 1.1 és az ETS2 1.22 verzióknál, és a majdani kijővő végleges frissítés sem mehet fel, egyenlőre felőlem feldughatják maguknak.

    Esetleg aki követi az ETS2.lt és az ATSmods websitokat, dobhatna majd egy e-mailt ha bele botlik valami frissítésbe a 18-as felniket illetően, esetleg ha lesz időm majd elmélyedek benne de csak olyan verzió érdekelne majd ami ets2 1.23-hoz vagy ATS 1.2-höz készült és lehetőleg hibátlan.

    valamiért egyenlőre senki sem próbálja követni ezt az újítási vonalat, csak skinek meg elhanyagolható mod-ok jelennek meg, piszlicsáré változások, holott régebben már a végleges patc előtt mindenki tolta fel az újabb verzióhoz való komolyabb cuccokat, velem együtt.

    addig viszont sajnos a kintlévő brutálok is csak a mostani verziókkal fognak hibátlanul működni (ETS2 1.22 & ATS 1.1)

    :R

Új hozzászólás Aktív témák