- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
veterán
válasz sanyika987 #10348 üzenetére
Milyen óra? Nekem minden tökéletes.
Egyébként kinek mi a véleménye a slimmről?
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
sanyika987
aktív tag
válasz holozis_HUN #10351 üzenetére
[link]
Núncs meg seholba teteje bárhova rakom[ Szerkesztve ]
iphone 14
-
daara
aktív tag
Wajk 2.0 mikorra várható mert akkor felcsapom a 1.5
Láttam pár hangjavitó modot azokrol tudtok nyilatkozni?
-
holozis_HUN
veterán
válasz sanyika987 #10353 üzenetére
Nekem a Sonys óra jól működik, az, amin az óra felül van és alul a perc.
Edit: megnéztem, és nekem nincs ilyen bug! Az összes órát végignéztem.
[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
Root után lehet valahogy hangosítani a telefonon? Hogy a zenéket hangosabban játssza le? 3,5mm jack-es hangszórókat raktam rá, de fele olyan hangosak mint gépen. Nem lehet hangosítani rajta?
-
sanyika987
aktív tag
válasz holozis_HUN #10356 üzenetére
Akkor nem tudom mi lehet mert csináltam gyári viszát is és megmaradt
Na segond 2.0megoldjaiphone 14
-
abelyhun
csendes tag
Hali! Nem vagyok itt a fórumon jártas de valószínűlég valaki okosabb erre nálam szóval lenne egy z3-mam, telekomtól függetlenítve, és láttam, hogy a 6.0-ás frissítés már kint van. Viszont nem tudom frissíteni. Root és egyéb dolgok nélkül mikorra várható, hogy megjön a hivatalos Sony frissítés? Másik kérdésem, hogy valamilyen lassulást okoz majd a frissítés? Általánosan a frissítések rontják el egy telefon élményét (legalábbis apple-nél így jártam) szóval valami tapasztalat?
Előre is köszi a válaszokértNokia 3410-> Sony Ericsson T290-> Samsung SGH-X530-> Sony Ericsson K660-> Sony Xperia x8-> Sony Xperia L -
-
holozis_HUN
veterán
válasz abelyhun #10362 üzenetére
Appletől milyen telód volt? A 4S már igen lassú az új IOS-szel, de már régi is. Itt ez nem áll fenn, mert nem olyan régi teló. Hasít a 6.0 is rajta, sőt talán míg gyorsabb is. Ne várd a frissítést, Összefoglalóban a Flashtool használatát csináld végig.
-
daara
aktív tag
Tegnap felraktam wajk féle romot nagyon nem jött be gondolkozott amikor rákkatintottam egy ikonra,képjavítás sem volt benne így felraktam a stockot ami sztem gyorsabb és jobb is és ezen is lelehet törölni alapbol mondent
Ja és a staminával mivan elszáradt?
[ Szerkesztve ]
-
aurel77
csendes tag
Ha már nem tudom kivárni a gyári CE1-es romot, akkor melyiket javasoljátok feltenni? Nordic Combined, Baltic Generic?
-
kidd25
tag
válasz holozis_HUN #10268 üzenetére
Nekem valahogy megmaradt az átlag 2-4 órás képernyőidő, nem tudtam sehogy sem lejjebb faragni. Akkor suerintem te egy varázsló vagy
-
holozis_HUN
veterán
De rég láttalak itt régi Cimborám
Bajzal: Nekem is annyi körül van a hétköznapokon. Mobilnet, Chrome, Messenger, Hearthstone. Néha pici YouTube. Illetve a fényerő változó. Amikor csak Wi-Fi-n van, akkor pedig lehet nagyon sok is. Most belőtem az Amplify nevű appot (nem tudom, hogy hogyan is kell beállítani igazából, ami sokat evett, annak az idejét csökkentettem, vagy hogyan mondjam) és hátha lesz több képernyő-idő. Z3C topikban egyik kollegának +1 nap jött ki ezzel az Amplify-vel.
[ Szerkesztve ]
-
daara
aktív tag
6.0.1 re probált valaki root-ot?
Betudná linkelni és azt is hogy hogyan kell véghezvinni -
daara
aktív tag
válasz holozis_HUN #10375 üzenetére
Igen de a stock 6.0.1 rootolnám
-
daara
aktív tag
válasz holozis_HUN #10377 üzenetére
Annyira bonyolult?:0
-
holozis_HUN
veterán
Igazából annyira nem tudom, de Wajk is mindig megvár egy előre rootolt romot, pedig ő csinál romot. Megtudná, csak sok macera. Szóval ez a módszer a javasolt, és a leggyorsabb. DE keress rá neten: Root marshmallow Xperia Z3 vagy vmi ilyesmi
66% és 3 óra SoT van
Greenify, Amplify, Szinkronizálás ki, volt egy kis Chrome, Messenger végig, egy kis játék és kb ennyi. Nézem mindig, hogy miket lehet még kordában tartani az Amplify-ben De eddig nagyon bejön, megcélzom a 9 óra kijelzőidőt Bár akkor nem igen kellene játszanom...
[ Szerkesztve ]
-
octolith
tag
válasz holozis_HUN #10380 üzenetére
Erre szokta egy barátom mondani, hogy "Mindenkinek kell egy hobbi".
-
Deck
titán
-
holozis_HUN
veterán
válasz kidd25 #10384 üzenetére
Személyeskedést el lehetne kerülni. Furcsa, hogy nekem megy, és még több száz/ezer embernek?
Nekem jó, igaz? Hazudtam? Minden modul hibátlanul megy, és már azóta újra is lett indítva, szóval a boot is totál jól ment. Arról meg nem én tehetek, hogy olyat blokkoltál, ami beakasztotta az Xposedet...
És igen, lehet rootolni az 5.1-et, de az még mindig nem Marshmallow. Wajk is küzköd a modulok stb beépítésével, mert minden meg lett variálva a motorház alatt.
-
daara
aktív tag
válasz holozis_HUN #10385 üzenetére
Wajk nincs itt a forumon h segítsen nekünk?
-
Deck
titán
-
holozis_HUN
veterán
Nektek laggol a legfrissebb messenger? Nekem szét laggol állandóan, többi mind ugyan olyan, de a Messenger nagyon elszaródott...
-
abelyhun
csendes tag
Az a baj, hogy nem nagyon értek hozzá és nem is szeretnék szöszölni vele. Szóval a stock-ra várok, arról valaki nem tud valamit mikor jön?
Nokia 3410-> Sony Ericsson T290-> Samsung SGH-X530-> Sony Ericsson K660-> Sony Xperia x8-> Sony Xperia L -
-
kidd25
tag
válasz holozis_HUN #10385 üzenetére
Semmi személyeskedés nem történt részemről, csak kezd kiakasztani, hogy 6-8h képernyő időről beszéltek, ami szinte lehetetlen az ilyen telefonoknál...Az xda-s leírást követtem, 1.5 SliMM rommal (6.0.1es) nem ment fel recoveryből, mert error 1-re hivatkozott, a többi flesselnivalónál meg érvénytelen fájl hibát dobott.
-
daara
aktív tag
Srácok az adatok alapján stock 6.0.1 többet zabál mint az 5.1.1 gyorsabb de ram és hely igényesebb. Nektek?
-
kidd25
tag
válasz bajzal #10399 üzenetére
Nekem is 4-4.5 körül mozog, pedig nem gyepálom annyira. Az ingress nevű játék zabálja az aksit, azt osztom, de alap használat(fb,Messenger,chrome, kis clash royale) és döglik is a vas... Valaki segítene felvarázsolni az xposed-et? Mert eddig sok mindent próbáltam, de nem jött össze :l és nem hiszem hogy hülye lennék hozzá :/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs