- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
veterán
válasz antihero0112 #10050 üzenetére
Fps főleg a Hearthstone érdekel, vagy te nem játszol vele? Kártyajáték, de eléggé laggos illetve az új fura (főleg a menüben) nem eléggé smooth. Vulkan API miatt érdekel igazából.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
antihero0112
tag
válasz holozis_HUN #10051 üzenetére
Gépen játszok csak...
-
TOZ
addikt
A nalam levo Z3ra most nemreg en is felraktam a N-et.
Kovezzetek meg, de vegre nem akarom felhoz b@szni a telefont.Sok evnyi Nexus hasznalat utan a gyari rendszeret en 3 percig birtam. De igy...
-
TOZ
addikt
Én tök hülye vagyok a Sonyhoz.
Windows sincs itthon.
Kölcsön Windows notebook a Sony saját programja és egyből felment gond nélkül. -
Zsoleszhun
addikt
Van működő root 6.0.1 ukrán firmware-re?
¯\_(ツ)_/¯
-
holozis_HUN
veterán
válasz Zsoleszhun #10059 üzenetére
Rootolj lollipoppot és arra húzd fel az előre rootolt romot
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Zsoleszhun
addikt
-
latyika1994
tag
Hali srácok !
Gondolkodom rajta hogy felrakom az N et, szeretnék előtte kérdezni egy kicsit. Van e benne képernyő színkalibráció? Mivel alapvetően nagyon fakó a kijelző színe , ha valamivel jobb mint a marshmallow nekem már megfelel .
Köszi. Üdv. Laci -
octolith
tag
válasz latyika1994 #10063 üzenetére
Nem érdemes feltenned. Fejlesztői előzetes, értsd: bugos, előfordulnak akadások, stb. Arra van, hogy az alkalmazásfejlesztők előre ki tudják próbálni az új APIkat, hogy mikor a végleges változat megjelenik, rögtön kompatibilis alkalmazásokkal tudjanak szolgálni.
-
-Maci-
addikt
Most akkor elvileg az összes készülék (6603) frissül android N-re a PC Companionnal?
(Bocsánat a duplázásért, lejárt a szerkesztési idő)
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
coyote66
aktív tag
Üdv mindenkinek. Slim rom van a telefonon de nem vagyok vele 100%-ban megelégedve. Play áruházról csak darabokban és többszöri csatlakozáskor tölt le. Nem igazán gyors. Anno a Z1-m mintha gyorsabb lett volna. wipe már volt, de nem segített. Javaslat? Kcal mód miatt nem akarnék másik romot feltenni. Marshmallow milyen bugos nagyon? Köszi
Én vagyok
-
kisolasz
csendes tag
válasz holozis_HUN #10049 üzenetére
Szia hogy sikerült ? esetleg tudnál Privátban segíteni ebben ?
-
-
kisolasz
csendes tag
Sikerült felraknom Viera topic társ segítségével teljesen tök jól működik az hogy a szoftvernek vannak apró "bugjai" mint mindennek azért vannak a fejlesztők hogy befoltozzák úgy érzem hogy jó kis rendszer lesz az N .
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Én is frissítettem a telefonomat az N-re.
Egyelőre annyi a gondom vele, hogy a frissítés óta nem ismeri fel az xperia Companion a telefont, így nem tudom visszaállítani a backup-ot.
Segítsetek légyszi.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
kisolasz
csendes tag
Ez nekem is probléma illetve nagy nehezzen felismeri csak nem tudja vissza rakni a backupot mert "a készüléken a megadott rendszernél újjab fut"
-
Majko102
aktív tag
Mit vártok egy alfa rendszertől, ami hivatalosan nem is létezik még? Nyilván nem fog menni semmi féle visszaállítási módszer.
-
enginev3.0
félisten
Mostanában hány óra SoT jön ki egy toltesre bongeszessel játék nélkül?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
bajzal
őstag
válasz enginev3.0 #10086 üzenetére
4,5 körül
-
törölt tag
Akkor van esély hogy a z3c is megkapja majd az "N"-t? Mondjuk még a 6-os droid se jött. :/ de a remény hal meg utoljára
-
bajzal
őstag
válasz enginev3.0 #10089 üzenetére
nekem mindig is ennyi volt, 5.1.1 alatt is, néha 5 óra, de ritkán.
-
xmaas
őstag
válasz kisolasz #10084 üzenetére
Hat egyertelmu volt szerintem mivel a mentest te egy reggebi rendszerrol csinalod akkor nem fogja visszapakolni problema nelkul egy teljesen uj masik verzioju rendszerre mivel sok minden valtozott a 2 verzio kozott.
Aki fel akarja rakni az N et az mentse le maganak media/sms/kontaktokat kulon es ne csak biztonsagi mentest csinaljon mert azt nemfogja tudni visszaallitani maganak .
En is felraktam az N t egyelore tesztelgettem de baromi gyors a rendszer csomo minden ki van gyomlalva belole, nagyon letisztult tetszik .
[ Szerkesztve ]
-
bajzal
őstag
Viszont mióta újratelepítettem teljes törléssel, azóta is random időközönként újraindul a telefon.. Vagy múltkor olyat csinált, hogy nem éledt fel, nem reagált semmire, be kellett nyomni a reset gombot. Meg kikapcsoltam a telefont, aztán amikor nyomnám a bekapcsoló gombot nem kapcsolt be, megint reset. Tehát teljes újratelepítés nem segített, továbbra is fent áll a hiba. Akkor itt valami nagyon nagy hardveres hiba lehet, ugye? Mehet a Cordon-hoz garanciába?
Továbbá a kijelzőn találtam két fehér foltot, ami világosabb egyszínű háttereknél látszik, pl: a lenti fehér képen:
-
bajzal
őstag
válasz holozis_HUN #10095 üzenetére
Félek, remélem nem dobják vissza, hogy nem garanciális.
Ja és ezzel a kopott bekapcs. gombbal lehet valamit kezdeni? Leírom, kopott bekapcsológomb, kicserélik?
Konkrétan annyira le van kopva róla a króm, hogy ez a kis karika nem látszódik egyáltalán a gombon, nagyon csúnya.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Formula-1
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest