Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Langsam

    aktív tag

    Sziasztok. Gyors segítség kellene.
    PCC-n keresztül elkezdtem a szoftverfrissítést, a PC képernyő visszajelzése szerint letöltötte a gépre szoftvert, megkezdte a telepítést, figyelmeztetett hogy ne használjam, ne szakítsam meg, stb. elindultak a százalékok.
    Otthagytam a gépet, mire visszamentem a gép kilépett a PCC-ből, csak a kezdőképernyő fogadott. A telefon kikapcsolva, bekapcsolva rezeg egyet majd kiírja hogy nem sikerült a frissítés, húzzam ki és csatlakoztassam újra a telefont. Már megtettem többször, de semmi eredmény. Rádugva bekapcsol a telefon, de csak az előbbi javaslatig jut el, jelzi a PC hanggal hogy USB csatlakozás történt, majd pár sec múlva lekapcsolódás.
    Próbáltam a reset gombot is, rezeg 3-at a telefon, de semmi változás.
    Már egyszer jártam így, de akkor addig dugtam rá és húztam le a telefont amíg újraindult, igaz teljesen legyalult állapotban, de most semmi eredmény. Amíg ezt írom addig is hol rácsatlakozik hol meg le.
    A PCC hol azt írja hogy észlelve, de csak csökkentett menü jelenik meg a PCC-n, hol meg hogy csatlakoztatva van, de rögtön kéri hogy vegyem ki az akkumulátort (köszi :) ) közben folyamatosan rá és le kapcsolódik, a képernyő bekapcsol, fail üzenet, stb.
    Hogyan lehetne életet lehelni a telefonba ? nagyon fontos lenne.
    Köszönöm. Üdv. Langsam
    :R

    [ Szerkesztve ]

    Obi Van ? Nincs, már elfogyott...

Új hozzászólás Aktív témák