Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brekii

    tag

    válasz spawn21 #4116 üzenetére

    hmmm
    A kijelző nem kérdés hogy gyengébb. Nyilván az azonos szinteken lévő készülékeket hasonlítsuk össze. Az s4 (amit nem mellékesen most sokkal olcsóbban meg tudnék venni) kijelzője jobb.Gyönyörű a fekete rajta, kontrasztos, napfényben jól látszik. Az S5 is elég jó, bár az csak pár óráig volt nálam még.
    A fényképező szintén gyengébb. Szerintem ez sem képezheti vita tárgyát :-). Én nagyon sokat használom, használtam és a tapasztalat az hogy míg az S4 el full automatán kattintva szinte mindig tökéletes képet kaptam, itt van hogy 2x 3x kell különböző beállításokkal próbálkoznom mert vacak lesz a kép. Nem is a minőség első körben hanem az hogy a képen lévő világosabb részekkel egyszerűen nem tud mit kezdeni.
    Ha pedig sikerül egy elfogadhatót csinálni, a gépen vagy a telefonon zoomolva meglátszik az óriási különbség.
    Természetesen sok jó tulajdonsága van a készüléknek, ezért szeretnék neki egy esélyt adni azzal hogy 4.4.2 re állnék át. Már ha van értelme. Az általam tapasztalt és leírt hibák léteznek, sajnos ennek ellenkezőjéről (ismerve magamat :-) ) nem lehet meggyőzni. Mivel ha nem találok megoldást legalább a fényképező problémájára úgy is lecserélem, ezért a "vegyél akkor Samsungot nekem így is jó" hozzászólásokat tisztelettel de nem kérném :-).
    Ha valakinek van tapasztalata hogy valamelyik főzött rommal javulhatnának e a képességei, anélkül hogy bármiben visszább lépnék szívesen fogadnék tanácsokat.
    Jut eszembe még két igen zavaró probléma:
    A mikrofonja jó de nem tudom miért, talán valami zajszűrés miatt olyan erősen csillapítja a távoli hangokat hogy a zenefelismerő progik Shazam, soundhaund ... használhatatlanok. Míg a samsunggal egy bevásárló központban szóló háttérzenét simán felismertettem, ez még azt sem hallja hogy egyáltalán szól valami. Ugyanígy használhatatlan bármilyen recording progi is. ezeket is sűrűn használnám. Csodálkozom ezen mivel a telefonálás hiba nélkül szépen működik.
    A másik hogy viszonylag lassan talál holdat. A samunál hozzászoktam, hogy mire a progi bejön már poziciót is talált, itt meg várni kell erre.
    Egyik problémával kapcsolatban sem találtam beállítást a settings ben sehol. Ötleteket szívesen fogadnék ebben a témában is.
    Köszike.

Új hozzászólás Aktív témák