- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
trickymoon
aktív tag
-
-
kelly416
veterán
Igazából nem akarom rontani az üzletedet, de ameddig a gagyi 1000Ft-os nem lekerekített szélű üveg volt fent elől-hátul, ahol a két hangszóró bemélyedésen kívül semmi nincs, addig sem volt ilyen gondom, és most, hogy csak az előlapi kameránál kivágott fólia van a kijelzőn, most sincs ilyen gondom.
Yoshaki:
Le lehet cserélni a hátlapot üvegre, volt is olyan, aki lecserélte és egészen szép dokumentációt készített róla itt a fórumon.
BaLee vagy ebay a barátod Nillkin beszerzésekor.DraXoN:
Ha jól vélekszem, Te kérdezted, mi menjen bele az összefoglalóba. A fenti dolog bele mehetne.
Grafy12 fórumtárs írt egy nagyom rövidke összefoglalót, de úgy rémlik, valaki írt egy velősebbet is, csak azt nem találom. -
kajlor
csendes tag
válasz trickymoon #13508 üzenetére
Köszönöm. Igazad van, lehet elnéztem valamit, ha hazaérek megpróbálom úgy.
-
Joezyka
senior tag
válasz Thronks.90 #13492 üzenetére
az emberek többsége ebayről szerzi be, mivel ott olcsóbb, viszont várni kell (attól függ, melyik ebayről veszed, honnan küldik stb, stb).
Lehet itthon is venni, természetesen az drágább.
én pl itthon vettem egy előlapi fóliát 1000 JMF-ért mert SOS kellett, aztán rá 2 hétre meg is jött a fólia ebyről (3 db sokkal olcsóbban és az előlapi+hátlapi volt)Nem szeretném a pánikot kellteni, de a hátlap csere az nem veszít garit amúgy ?
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
t.kristof
senior tag
Wifin keresztül mekkora a maximum letöltési sebesség?
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
Joezyka
senior tag
Nem lehet majd rootolni az android 5.0-val érkező telefonokat? érdekes dolgokat írnak itt, nem tudom, hogy mennyire kamu vagy igaz a cikkben leírtak, de mindenképp figyelemre méltó
-
DraXoN
addikt
válasz t.kristof #13523 üzenetére
Mit próbáltál letölteni.
Nekem az otthoni netemnél megvan wifin át a 20Mbit/s (a szolgáltató 60Mbit/s, N-es router)
Ahol most vagyok ott "csak" 11,26/1,08Mbit/s lett, de itt csak ADSL van.Minden routerral ilyen lassú a telefon? Vagy csak egyel nézted?
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
DraXoN
addikt
válasz Joezyka #13524 üzenetére
Nekem lényegében csak az SD-kártya módosítás és, hogy a LAMA tudja állítani a repülős módot tulajdonságok miatt kell a root.
Ha ezen korlátozásokat feloldanák (vagy csinálnának valami lehetőséget, hogy egy-egy alkalmazásnak adjuk ezekre jogkört) akkor már nem is kéne (ez egyébként szerintem nem volna hülyeség, sőt.. csak kellene a beállításokon belül, alkalmazások listájába, a részletes nézethez egy gomb, hogy megtudjuk adni mit tehet meg az alkalmazás (ez még arra is jó lenne, hogy jogköröket megvonhassunk ha azt akarunk.. pl. facebook ne férjen hozzá a névjegykártyához, smsekez, helyadatokhoz..). Én csak ennyit kérnék .
De ezek az én igényeim.[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
t.kristof
senior tag
válasz DraXoN #13525 üzenetére
Linksys wrt54gl routerünk van, gépem szintén wifivel csatlakozik és gépen meg van a 10Mbit.
Szerk: Most mérve már meg van a 10Mbit. Egyébként Youtube-on akartam volna tegnap videót nézni amit egyből HD-ban mutat ha wifin vagyok de mindig meg akadt a videó lejátszás közben.
[ Szerkesztve ]
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
kbadam83
senior tag
Volt már itt valaki akinek a töltő kis ajtaja leszakadt? Már kicsit unom a mágnesen töltővel használni mert olyankor a tokból mindig ki kell vennem.
A tok meg muszáj a munkám miatt -
Joezyka
senior tag
válasz DraXoN #13526 üzenetére
én elvagyok root nélkül jelenleg (de csak mert céges teló, és nem igazán van rá mód, hogy szét "hackeljem") de amiket leírtál beállítási opciók engem is érdekelnek. Én se vagyok túl nagy igényű - bár ez az sd-kártyás dolog 4.4.-ben eléggé idegesítő), de pár dologra nekem is szükség lenne. A kérdés csak, hogy a Sony mennyire teszi "szabaddá" az androidot ?
-
Tommmysun
senior tag
válasz Joezyka #13530 üzenetére
Ezzel viszont nekem az Android pont a legfontosabb részét, a nyitottságot és ez által a végletekig történő testre szabhatóságot veszítené el :S .... nekem pl. jól jön, hogy az NFC lezárt képernyőnél is működik, hogy a gyorsbeállításokban fel tudok venni mást is, mint a gyári (pl zseblámpa funkció), a Taskernek meg rengeteg művelethez (pl bizonyos programok bezárása) szüksége van a root joghoz, stb., stb. stb..... szóval ha ezekkel nem lehet majd "eljátszani", akkor a következő telefonom, akár Windowsos is lehet majd :S.
-
Thronks.90
tag
válasz Thronks.90 #13492 üzenetére
Ennek a második részére valaki?
-
mindthecrap
aktív tag
valaki kérdezte ma már az xperia Albumot, az engem is érdekelne mit lehetne kezdeni vele... nekem nem csak a messengeres matricákat rakta be hanem azt a kb 20000 fotót is amit google drive-on tartok, nem volt őszinte a mosolyom. én semmi szűrési módot nem találtam, vagy hogy hogy lehetne a sima android galériát előhozni inkább.
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
kajlor
csendes tag
válasz mindthecrap #13540 üzenetére
Beállítások, navigációs menü az albumon belül, nem próbáltad még? Nekem a Facebookos képeket úgy kivette az albumból.
-
Havmen
csendes tag
válasz PRDZsolesz #13544 üzenetére
Tudom, de most csak a flash-ről lenne szó, és a megoldásról
-
semetka
őstag
válasz mindthecrap #13542 üzenetére
Én kérdeztem amúgy. A messengeres matricákat én kitöröltem egy az egyben az albumból
[ Szerkesztve ]
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs