- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
arti1121
senior tag
válasz Boonen007 #6750 üzenetére
ha felteszed akor az eredeti kamera app is megmarad vagy felül irja ez az uj app? ne haragudj , de ugy igazi szájba rágossan nem lehetne?? részletessen?? mondjuk onnantol hogy letöltöd a CWM-et. a telo rootolva van .
bocsánat ha értetlenkedek.
köszi fiuk!ha valaki válaszolna jöhet privátba is, nem akarom zavarni a forum életét.
[ Szerkesztve ]
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
Doriro
tag
Üdv mindenkinek!
Újévre megleptem magam ezzel a telefonnal, nagyon tetszik, minden szuper, de a gyári böngészőn kívül ajánlanátok egy böngészőt? A Chrome nem tetszett, mert sokszor lefagyott (le is tiltottam), a gyári böngészőn meg azt vettem észre, hogy nagyon ritkán lefagyott és kilépett magától.
Előre is köszönöm a segítséget! -
MrSealRD
veterán
A Dolphin a nagyon jók között van még.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Boonen007
őstag
válasz arti1121 #6751 üzenetére
Felülírja az eredetit, a CWM telepítése az 1. hsz.-ban részletesen le van írva. Amit letöltöttél Cyber-shot zip fájlt felmásolod a belső SD-re, aztán telót kikapcsolod, majd be és amikor bejön a Sony logó nyomkodod a hangerő le gombot, elkezd világítani a ledes rész, bejön a CWM, először nyomsz egy wipe cache partision-t aztán az advanced menüben egy wipe dalvic cash-t. Majd instalálod (install zip from sdcard) aztán újraindítod, majd "Beállítások" menü, "Alkalmazások", "Mind" menüpont 3D camerát leállítod ha tudod töröld az adatait+ugyan ezt a Cyber-shot alkalmazással.
[ Szerkesztve ]
-
arti1121
senior tag
válasz Boonen007 #6756 üzenetére
boomen007 köszönöm. délután kivett rootolva az U. azóta meg nemtudom bekapcsolni az eszközök widgeten a GPS-t. azt írja hogy az eszköz alkalmazás leállt. ha kirakat szólóban a GPS widgetet és ott szeretném bekapcsolni a GPS-t akkor meg a launcher áll le. most ezt az "új" launcher használom amit valaki linkelt itt nem rég. (nem az 5.1.......)
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
tomiii007
senior tag
PCC-vel probálom frissiteni a telot de amikor letölötte a frissitést utana jön hogy válassza le a telefont usbröl stb és mikor ujbol feldugom azt irja közbe tartsam lenyomva a hangeröszabályzo also gombját.
utana viszont az usb gépen ki irja hogy nem megfelelően telepitett eszköz
ilyenkor mi a teendö? és jelenleg most nem csinal semmit[ Szerkesztve ]
-
Jocoo92
csendes tag
válasz darvinya #6736 üzenetére
Megvan a probléma köszi!
Az én tudatlanságom volt csak az oka, nem tudtam hogy két állású.
Tehát kicsit erőteljesebben meg kell nyomni és már indítja is, tehát müködik, de maradok a fénykép készítése érintéses megoldással az tutibb a számomra
Köszönöm még egyszer a segítséget mindenkitől -
-
beleferi
csendes tag
Hali. Az normális dolog ha ICS-n szaggatnak az áttűnések?
-
törölt tag
Hi! Nektek is csinál olyat, hogy fektetett módban bal oldalt például görgetésnél függőleges csíkokra esik a kép, egy kb egy centis sávban és egymástól eltérő sebességgel "görgeti" ezeket? Vagy pl. ha az állapotsávot lehúzom az is "szétesik", csíkokat húz. Vagy ez egyedi probléma?
-
törölt tag
Valaki tudna segíteni?
#6721 -
godzsy2
senior tag
-
munki_
csendes tag
sziasztok! ki lehet vhogy kapcsolni a rezgést írás közben?
-
xmad
őstag
miert. lepked ki allandoan a jatekokbol? mar marhara idegesit h a tower defensel ha jatszok mar imadkoznom kell h ne fagyjon le ez a fos vagy ne lepjen ki :@ :@ alap gb android van nekem semmi buhera. par jatek van felteve
-
godzsy2
senior tag
válasz freemanone #6789 üzenetére
valami hasonlót kérdezett az FX File Explorer is, de ha a fájl már ott van neki a system/apps mappában akkor elvileg túl van ezen.
(#6790) arti1121
nem, mindkettő ott van a mappában.
OnOffTools_x.apk és az OnOffTools.apk is.[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
válasz arti1121 #6792 üzenetére
igen, elsőre.
Én így csináltam:
1. Letöltöd az FX File Explorer-t a Play-ről
2. Letöltöd a Root Add-on-t hozzá.
3. Elindítod és tedd vágólapra a OnOffTools_x.apk-t.
4. Menj a System (Root) opcióba, ott a SuperSU engedélyt fog kérni.
5. Engedélyezd a Tools/Mount Read-Write... mert csak ekkor fogja engedni beilleszteni a fájlt.
6. Beilleszted a fájlt. A két OnOffTools ott lesz egymás mellett.
7. Újraindítod a telefont.
8. Működik a GPS kapcsoló. -
Anna86
csendes tag
Sziasztok ! Szeretném a világító sáv fényerejét lejjebb venni. Találtam is erre opciót az Illumination Bar Notification general settings menüjében, csak az a bajom vele, hogy lekorlátozza a színeket pirosra, zöldre és kékre. Nem tudtok véletlenül a világító sáv fényerejének csökkentésére olyan megoldást, ahol nem csak a fenti 3 szín közül lehet válogatni? Előre is köszi !
-
krammerka
őstag
Sziasztok!
Mielőtt szervizbe vinném,elötte kérdeznék,hátha tudtok vmi okosat......
Tegnap délután ota nincs térerő a telefonon.Kártyát cseréltem,átraktam másik készülékbe,azzal nincs gond.Más kártyával sem megy a Sony,azt is próbáltam.....
Csináltam visszaállítást,akkut is kivettem,de semmi......
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest