- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
válasz kiskaktusz #6899 üzenetére
Ilyen problémák nincsenek vele, inkább lassúságra panaszkodtak, de én nem vettem észre iyet sem, akinél volt egy nova/holo stb launcher ezt is orvosolta. A legtöbben a wifi-re csak G-s kapcsolat esetén tudnak csatlakozni a routerre, de nálam és sokan másoknál, ez is megy BGN módban.
(#6900) Boonen007: XDA-n már dolgoznak rajta a srácok! Ha lesz rá lehetőség elég hamar tudatva lesz itt a topic-ban is. Jelenleg a gyárilag zárt, majd kinyitott loaderek közötti különbségeket vetik össze és sok a lelkel önkéntes aki segít releváns mintát összeszedni a fejlesztőknek.
(#6902) kiskaktusz: A legnagyobb gond az állapotjelző led. Iszonyúan halvány. Napfénben szinte nem is látod, hogy világít. Ezt az alján lévő szines ledsávval lehet orvosolni, hogyha azt használod erre a célra. Van rá egy app, illumination notification bar-nak hívják. Más egyéb nemigen jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
válasz freemanone #6901 üzenetére
A wifi kérdés még egy ideig nem fog előjönni.. ..(29-es körzet, UPC monopol helyzet, semmi fejlesztés, aranyáron ADSL) A b/g egyelre megteszi.
Jól van, akkor ICS-sel kerül majd a kezébe.
Szériahibáról nem tudsz?
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
freemanone
addikt
válasz kiskaktusz #6902 üzenetére
Közben lejárt a szerkesztés, de van egy leaked 5-ös Sony launcher is. Azt is dícsérték itt páran.
(#6904) Boonen007: Jaja! Az is elég hasznos, hogy a P is NovaThor 8500 alaplapra épül, csak 1gb rammal és nagyobb kijelzővel szerelték és arra lesz JB, így van több lehetőség is.
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
válasz freemanone #6901 üzenetére
Igen én is olvastam ezt XDA-n. Jó, hogy vannak ilyen lelkes srácok. Főként, hogy a JB-t gyakorlatilag gyerekjáték lesz portolni mivel az SGS 3 mini közel megegyező hardverrel rendelkezik és arra már kivannak adva a fejlesztői kódok JB-hez. Kicsit belenyúlnak a gyári Sony JB-be majd és kész is a Sony JB U-ra. Legalábbis szerintem innentől nem lenne nehéz a dolog.
Én úgy használom a rendszert, hogy kapott egy init.d támogatást a kernel+GEKTHEBOSStweaks-et plusz ettől a fejlesztőtől még build.prop tweakeket is hozzácsaptam. Ezen kívül BraviaEngine2 nyilván ehhez is kell a build.prop-ot is módosítani+zip-et telepíteni CWM-ben. A rendszer gyorsítására szánt rész ennyi lenne.
(#6902) kiskaktusz:
Igen én is azt a progit használom visszajelzésekhez! Igazán jól testre szabható.(#6903) freemanone:
Azt én is használom! Nagyon jól működik! Tetszetős egyszerű a használata és villámgyors.[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
válasz freemanone #6903 üzenetére
4.0 alatt csak a régi ADW EX, ICS, vagy JB alatt már apex. azt ismerem, azt meg tudom neki mutatni, nem akarom úgy tanítani az android újdonságaira (most 2.1-et használ), hogy közben nem ismerem a választott launchert..
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
freemanone
addikt
válasz Boonen007 #6904 üzenetére
Nekem még nem volt időm az új telókon init.d-vel és az ott állítható tweak-ekkel szórakozni, de mindenképp fogok! Az előző Play-emen van mindenféle okosság. Még crontab-ot is hegesztettem bele. 2ghz OC-t is bírja stabilan, jó kis játékgép lett belőle!
(#6905) kiskaktusz: Megértem! Párom használja a U-t én meg a P-t és mindkettőn ugyanaz a rendszer fut, pontosabban uganazokkal a módosításokkal, de végül, amint elkészül CM9/10 lesz rajtuk!
Nálunk is én menedzselem a család IT készletét és fontos, hogy ismerjem a lehetőségeket! -
Boonen007
őstag
válasz freemanone #6903 üzenetére
Igaz nagy tesónak is közel ugyanaz a hardvere. Ha megoldanák ezt a bootloader nyitás dolgot tökéletes lenne. Szerintem az U-n is tökéletesen futna a 4.1.x és én csak JB miatt nem fogok új készüléket venni 1. mivel ezt most vettem, 2. annyi újítást nem hoz számomra, 3. az U villámgyors nálam és semmi problémám sincs vele, még az aksija is nagyon jól bírja, igaz lekapcsolt kijelző és nem terhelő dolgoknál az egyik magot leszoktam kapcsolni+WhiteMagic technológiás automatikus fényerőszabályzó is biztos közrejátszik.
(#6906) freemanone:
Sok mindent nem tudsz szórakozni vele csak feltelepíteni és összerakni a build.prop-ot. Ezen kívül még a Cyber-shot fényépező mod van rajta SmallApps meg Xperia Jelly Bean Tab 'n' Grid v3.1 Ez így tökéletesen fut nálam. Jah meg persze gyári felesleges app-ok kigyomlálva (pl: japán billentyűzet és hasonló számomra semmire kellő dolgok).[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
Lehet csak hallucinálok, ez a telefon képes ilyet kihozni az emberből, viszont kikapcsoltam a facebook app-ban minden notifikációt és frissítési intervallumot is sohára állítottam és úgy látszik nem dolgozik a háttérben olyan zavaróan, azt nem mondanám, hogy semmit, de meglepően sima a működés a belakott telefonnal, simmább mint amire múlkor azt mondtam, hogy sima!
-
retroid
senior tag
D Link routernél van rá esély hogy ne legyen gond és simán tudjon csatlakozni?
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
herrká
senior tag
Sziasztok!
Keresgettem wifis témában, de nem találtam megoldást, vagy nem értem. Segítsetek már!
Az Asszonynak vettem egy ilyen készüléket karácsonyra. Tökéletesen működik, kivéve a wifit. Az itthoni routerre simán felmegy és működik, de sehol máshol! Gyorséttermek, asszony munkahelye stb. Az enyém és a gyerekeké simán mennek ezeken a helyeken. (más tipus mind)
Szóval, a munkahelyén is megtalálja a hálózatot, IP cím lekérés stb., majd büszkén kiírja, hogy csatlakoztatva. De bármit próbál, azt írja ki, a megnyitni kívánt oldal, hogy nincs kapcsolódva, vagy adatforgalom nem lehetséges! Nyitott hálózatról beszélek természetesen. Van erre valami megoldás?
Köszi! -
herrká
senior tag
válasz freemanone #6914 üzenetére
Az az igazság, hogy hivatalos trémobilos és semmi nincs rajta még mókolva. De akkor legalább egy gyári visszaállítást kipróbálok, a névjegy újra szinkronizálása nem tart semeddig... Kösz!
Ha mégsem megy ezután sem akkor szervíz - ez viszont nem öröm... -
freemanone
addikt
Ha SUS-al (Sony Mobile Update Service) csinálsz rajta egy rendszer frissítést, az teljesen hivatalos, nem számít mókolásnak. Egy misét megérhet esetleg az is, mert a szervíz is ezzel fogja kezdeni valószínűleg.
Remélhetőleg megoldódik a probléma szervíz nélkül is.[ Szerkesztve ]
-
herrká
senior tag
válasz freemanone #6916 üzenetére
Az az igazság, hogy eltudom olvasni amit írsz, csak nem értem.
Én xsak használom az eszközöket, de, hogy mitől mennek??? -
retroid
senior tag
Csütörtökön DIR-615 D link el lesz tesztelve
Nagyon remélem h minden oké lesz
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
Mircinko
senior tag
KIJÖTT A NEM HIVATALOS JELLY BEAN XPERIA-U RA!!!
Bocsánat a nagy betűkért, de ,de ez elég jó hír!
Viszont az a rossz: hogy csak ZÁRT BOOTLOADERESEK élvezhetik a Fxp jóvoltából a JB újdonságait...
Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)
-
-
freemanone
addikt
válasz Mircinko #6925 üzenetére
Tévedés ne essék ez nem jött ki, hanem elindult a fejlesztés! Sőt még elérhető release-t sem látok FXP201-ből kumquat-ra. Ez egyelőre max techdemo-nak jó, ha majd feltöltik végre. Innentől már csak pár hónap amíg elkészül.
Bocs, hogy lelohasztom a kedvedet.
3. hsz a topicból:
"this rom at this stage is just an technical demo
is not intended for daily use"[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
Viszont Xperia P-re kijött a .75 egy srác már tölti le a többiek meg nyüstölik,hogy csináljon .ftf-et.
-
Mircinko
senior tag
válasz freemanone #6926 üzenetére
Hát igen, sanos tényleg így van. Mindenkitől elnézést kérek a félrevezetésért. De legalább elkezdték a fejlesztést.. az is valami. Egy másik brigád meg a Zárt bootloader akarják kinyitni amit elvileg nem lehet, eléggé próbálkoznak... Remélem mihamarabb elkészül egy rendes JB erre a telefonra, ha már a SONY nem akart rá fejleszteni.
Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)
-
freemanone
addikt
válasz Boonen007 #6927 üzenetére
Várom, mint kisgyerek a karácsonyt! Akku időn lenne mit alakítani.... CM9 és Gyári között váltogatok és a CM9 köröket ver a gyárira, ugyanazon használtság mellett. Értsd az én használatom mellett 2nap 9óra után 100%-45%, míg ez gyárival csupán 1nap 9óra 100%-10%.
(#6928) Mircinko: Jaja, figyelem azt is! Szerintem nagyjából tavasszal lesz várható egy már értékelhető ROM.
-
godzsy2
senior tag
Akinek hívásblokkolóra lenne szüksége, annak bátran ajánlom ezt: [link]
root kell hozzá... nagy előnye, hogy a hívó fél (szinte) azonnal a "foglalt" jelzést kapja vissza. Lehet benne fehér és fekete listát is alkalmazni.
Az általam kipróbált (többnyire WinMo-s) alkalmazásokkal az volt a baj, hogy egyet mindenképp' kicsöngött a hívónak, amiből rájöhetett, hogy blokkolva van. Itt olyan minimális az észlelés, hogy nem tűnik fel.
-
Boonen007
őstag
Xperia P-nek már fent van a .75 és rootolható.
-
godzsy2
senior tag
válasz freemanone #6932 üzenetére
a fehér listát szoktam használni, vagyis csak azokkal tudok beszélni, akikkel én akarom, a többit foglaltra dobja.
-
FoLey-v
addikt
válasz freemanone #6926 üzenetére
Kíváncsi vagyok a JB U változatára ha tényleg jólfog sikerülni akkor a Sony-sok elbújhatnak szégyenükben
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
consono
nagyúr
válasz FoLey-v #6936 üzenetére
Egy Slim JB valószínűleg gond nélkül fog majd futni. Az még az egy magos Samsung Wave-en, 256 MB RAM-mal is használható...
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz FoLey-v #6938 üzenetére
Én sem értem... A J-re meg kiadják... Vagy az LG az L5-re, L7-re. Csak és kizárólag arról szól, hogy a 2013-as modelleket is el tudják majd adni...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
törölt tag
válasz FoLey-v #6938 üzenetére
Azért mert szó szerint kakáltak rá a drágább modeleket fejlesztik a olcsók le vannak kakálva.Énis felvagyok háborodva direkt xperia u vettem úgy voltam vele úgyis megkapja a jb még amikor vettem akkor nem volt hír róla,hogy nem kapja meg a jb. De a ics se rossz igen persze aki tele pakolja mindenel mint én élő háttér ne csodálkozzak,hogy langol.
[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz consono #6937 üzenetére
Nem kell ahhoz slim, csak a memória kezelésre kell figyelni. Egy slim JB még GT540-en is fut aminek a HW specifikációját le sem merem írni. Pedig volt a kezemben, igaz, hogy a rezisztív kijelzővel szerintem használhatatlan és eléggé ki volt herélve, de JB volt.
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
-
cast22
csendes tag
Nemrég vettem egy sony xperia U-t. Frissítettem a 4.0-ás androidra(ICS). Közben előfordul, hogy felteszem töltőre,de nem kezdi el kiírni a töltöttséget. Fent van egy darabig töltőn de semmi. Kikapcsolom aztán be és majdnem tele van(attól függ kikapcsolás előtt mennyit töltöttem.) Mi lehet ennek az oka? meg lehet valahogy oldani? elég idegesítő, előre is köszi..
-
Szili88
csendes tag
Ezt a Romot, hogy kell Rootolni??
Firmware 6.1.1.B.1.54 FTF ICS Xperia U -
peestee83
aktív tag
Ritkán, de nekem is szokott ilyet csinálni
Még nem jöttem rá mitől (valószínűleg valami megakad). De attól még tölti rendesen
Nem tudom, hogyan orvosolhatóMég valami. Mással fordult már ilyen elő:
Este feltöltöttem a telefont, kikapcsoltam, de reggel az állapotjelző LED pirosan világított (mintha tölteném). Bekapcsoltam a telefont, és 15%-on volt az akku. Valakinek van ötlete, mitől?Cor ne edito
-
godzsy2
senior tag
válasz huhuhuu... #6946 üzenetére
Ezt is ki fogom próbálni, köszi szépen. A leírás nem említi, így gondolom root sem kell hozzá. Ráadásul ingyenes... a másik túl van árazva a maga 1500,- forintjával, mondjuk "máshonnan" is beszerezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest