- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmy66
senior tag
válasz slayers0423 #6650 üzenetére
-
lajozs
aktív tag
Ha madár nem is, de trehány, az vagy!
Nem esett le, hogy nem kellene ennyire lenézni a Téged olvasókat?a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
lajozs
aktív tag
válasz slayers0423 #6653 üzenetére
Nem haragszom.
A többit úgysem érted.a levélbomba vékony, könnyű, de rossz a felbontása
-
air
nagyúr
válasz slayers0423 #6653 üzenetére
"normálisan kérdeztem"
Ne is haragudj, de ha szerinted ez az írás normálisan van megfogalmazva, akkor nem egy nyelvet beszélünk.
Ezért kaptál a szedett-vedett kérdésedre, ilyen választ.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
pit stop
addikt
Milyen fülessel szeretnéd használni?
Ha azzal amit gyárilag adtak hozzá, és nem megy, az gáz - 3 napon belül vissza vagy gari.
Ha régebbi SonyEricsson fülessel, akkor azzal soha nem fog működni, mert más Jack szabvány van benne - ez élhet máshonnan hozott fülesre is. Jackből is van sokféle szabvány már (sajnos), specifikációban megtalálod; vagy le is lett írva, ha jack szóra keresel rá szerintem ki fogja dobni.
Szerk.: Jack szóra nem fogod megtalálni, rákerestem. mrlujoak kolléga írt még erről, de sokkal régebben és sajnos nemtudom, hogy konkrét hsz-t hogy találnád meg amiben írt konkrét szabványról.[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
air
nagyúr
válasz slayers0423 #6658 üzenetére
Olyan, amiből a többi ember megérti, hogy mit szeretnél. Amiben értelmesen, érthetően, és nem utolsó sorban, a magyar helyesírás szabályainak megfelelően vannak a szavak, mondatok, melyek kifejezik a gondolataidat. Ezt hívják írásnak. Például ilyen, mint amit most én írtam. Amit te ott produkáltál, az csak a szavaknak az összehányása.
De, hogy segítséget is kapjál a problémádra, - a másodikra - én vettem a fáradságot, és visszakerestem a témában. Parancsolj!
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
slayers0423
csendes tag
válasz pit stop #6659 üzenetére
A gyárival használom, kolegámnak is U-ja van holnap beviszem a fülest hogy látja e az övé. A füles dolog nem is érdekel annyira majd kicseréltetem ha rossz,de azért köszönöm a segítséget.A névjegyes dolog jobban bosszant hogy be állítom mind a két lehetőségnél hogy utónév/utónév 5-10 perc után meg vissza áll. Hmmm felettébb érdekes
-
air
nagyúr
válasz slayers0423 #6662 üzenetére
Nem csak az ékezeteiddel van probléma. Igekötők és igék egybeírása, írásjelek elhagyása, stb. Sajnos a mostani fiatal nemzedék nagyon igénytelen ilyen téren, és ez borzasztóan rombolja a nyelvet. Nem elég ha tudjuk a szavak jelentését, a mondat értelmét nem csak az egymásután írt szavak határozzák meg.
Például: A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.
A szöveg kétféle, egymással ellentétes értelme csupán a vesszők alkalmazásával áll elő:
A királynét megölni nem kell, félnetek jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem, ellenzem.
A királynét megölni nem kell félnetek, jó lesz, ha mindenki egyetért, én nem ellenzem.
Ugye, hogy ugye?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
neorow1
aktív tag
válasz slayers0423 #6666 üzenetére
Már nem azért a 2 fillérért, de ahelyett, hogy elismerted volna, hogy azt a szöveget csak odahánytad és átfogalmaznád, még kötöd az ebet a karóhoz, ráadásul szétoffolod a topikot. Így ne nagyon várj segítséget.
@air: a többiek leírták melyik felhőre gondoltam és Matyee nem, ebből a felhőből nem a hó esik, de majd rájössz ennek a hasznosságára, akkor mikor elfelejted a GB-t is.
-
tibee77
őstag
Tud valaki mondani néhány dolgot a cyanogenmod-ról?Wikin olvastam róla egy-két szösszenetet de az persze nem elégíti ki a tudásvágyamat. Annyit tudok, hogy külön vannak a nyitott és zárt bootloader-es verziók, hogy akksi kímélő, húzható a proci, engedélyezve vannak különböző rendszerbe turkálások.
slayers, harcba szállni nem érdemes a helyi nyelvészeinkkel.Inkább add fel, hamarabb szöksz.Szerk.:Illetve még valami.Ha letöltök prociba nyúlós app-ot és beállítom, hogy az értékek 600-1000Mhz között legyenek (gyári asszem, hogy 200-1000), akkor az nagyon enni fogja az akksit?Nagyon melegszik a telefon?Mert úgy vettem észre, hogy mióta megvettem a szilikon tokot rá, azóta mintha nem tudná rendesen leadni a hőt, nem szellőzik a készülékház annyira, mint előtte a tok miatt.Ez lett aztán az összetett mondat. xD (ha nem helyesen írtam akkor bocsi )
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
air
nagyúr
válasz tibee77 #6669 üzenetére
http://www.cyanogenmod.org/
http://androidportal.hu/2012-07-20/cyanogenmod-9-ice-cream-sandwich-es-cyanogenmod-10-jelly-beanMiért akarod feljebb húzni a minimális frekvenciát? Ha nem elég a CPU teljesítmény a rendszer működéséhez, majd a kernel feljebb húzza.
Vedd le a szilikon tokot, és "nézd meg", hogy kevésbé melegszik-e! Ha igen, akkor okozhatja a tok. A szilikon jó szigetelő, tehát előfordulhat ilyesmi.
(Érthető a mondat. Csak egy kicsi hiba van benne. Mondjuk én 2 külön mondatba írtam volna, de így is érthető. )Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
Árváltozások a T-Mobile-nál:
Sony Xperia U
két éves előfizetéssel 50 660 Ft (+12 500 Ft)
egy éves előfizetéssel 52 990 Ft (+11 000 Ft)
két éves Mozaik XS előfizetéssel 45 360 Ft (+20 370 Ft)
két éves Mozaik S előfizetéssel 42 960 Ft (+22 150 Ft)
két éves Mozaik M előfizetéssel 38 160 Ft (+38 160 Ft)
két éves Mozaik L előfizetéssel 23 760 Ft (+23 760 Ft)
kártyás csomagban 54 990 Ft (+10 000 Ft)Köszönjük szépen.
-
air
nagyúr
Ha valaki az ICS root-olása után törölhető alkalmazások listáját keresi, akkor itt megtalálja Joe.36 listáját.
Esetleg be lehetne rakni az első hozzászólásba is.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Gyuresz
tag
Tudna valaki segíteni,hogy miért ilyen brutál lassù meg szaggatós az ics az u-mon? Nálatok is ilyen? Ti hogy oldottátok meg a problémát? Köszönöm!
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
freemanone
addikt
válasz tibee77 #6669 üzenetére
CPU alapórajelet nem szokás manuálisan megemelni. Aki ilyenre adja a fejét, az valamilyen custom rom-ot használ. Méghozzá azért, mert ott engedélyezve van a governor szolgáltatás. Röviden arra szolgál, hogy meghatározott CPU terheléshez előre definiált órajelet dinamikusan állítja, valamint a reakcióidő is változó. A gyári romokon azért is van letiltva, nehogy az egyszeri felhasználó kárt tegyen a készülékben, illetve a rom-ban. Gyári rom esetén is van governor természetesen, de nem használhatsz egyedi készítésűt. Ha például beállítasz egy 1600mhz-es értéket és kipipálod a 'set on boot' opciót (alapesetben egy reboot után visszaáll az eredeti értékekre, az említett opcióval viszont ezt minden boot alkalmával beállítja) és ez a telefonnak nem tettszik, (ennek igen sokféle tünete lehet) pakolhatod újra a rom-ot és akár még hardwer-es károsodás esete is fentállhat.
Nem ajánlom az alapórajel megemelését, mert gyorsabban fog merüli a készülék és melegedni is fog. Ez a túlhúzásra is igaz. Vannak olyan készülékek, ahol a gyártó a fizikailag gyorsabb CPU-t alacsonyabb órajelen járatja, így a készülék nem melegszik, kevésbé merül, mégis kielégítő teljesítményt nyújt. Ilyen például az Xperia Play, ahol 1,4ghz-es arm proci van 1ghz-en járatva. Persze ez mindenkinek a saját döntése. Én például a Play-t 112mhz - 1,6ghz-en használtam, Interactive governor mellett. De amikor dokkoltam és játékra használtam, hátlap nélkül két erősebb gumival rátettem egy alu bordát és 2ghz-en pörgött Performance governor kíséretében. Kegyetlenül tudott melegedni 600mhz OC-től, de a borda megtette a magáét, pedig hőközlő réteg sem volt, csupán az akku-borda érintkezett egymással. Így gyakorlatilag van egy PSX-em, valamint a droidos játékok is szépen mennek egy bluetooth-os PS kontrollerrel.CyanogenMod az egyik első és legelterjedtebb custom rom készítő csapat neve. Hivatalosan nem támogatja a 2012-es Sony palettát. A Sony az egyetlen gyártó tudtommal, akinek van egy kis csapata, akik bedolgoznak a CyanogenMod csoportnak. Ők a FreeXperia Team. Egyelőre csak ICS-ből van viszonylag teljes verzió, a U-t pedig kumquat kódnéven kell keresni a letöltő linkeken.
Szinte teljesen biztos, hogy ők fognak JB-t készíteni a U-ra, még zárt loaderre is.
XDA fórumon vannak zárt bootloader-re is feltehető rom-ok amiket CyanogenMod-ként tüntetnek fel, de tudni kell, hogy ezek nem hivatalosak és nem is teljes értékű mod-ok. Azon funkciók amik a CyanogenMod által készített kernelre épülnek, teljesen hiányoznak belőle és nem is szabad feltenni hozzá a nyitott bootloader-esekhez készült kernelt. Elméletben nem is fog sikerülni, de ha mégis valahog ráerőszakolnád el fog bukni a kernel ellenőrzéskor. A zárt bootloader ugyanis végez egy kernel aláírás ellenőrzést és így csak a Sony által aláírt kernelt fogja betölteni. Ilyen aláírással más nem rendelkezik, így azt hiszem érthető a probléma.[ Szerkesztve ]
-
Gabó75
senior tag
Sziasztok!
Sikerült tegnap beszerezni a Vodától a barátomnak a telót nagyon jó áron. Én állítom be neki.
A következő kérdéseim lennének:
Van gyári fólia az U-kon is?
A gombok konkrétan nem világítanak vagy csak halványan? A csík az világít szépen alatta.Úgy szeretném neki odaadni, hogy egy nagyon jól futó ICS legyen rajta. A flashtool-lal raknám fel. Most GB 2.3.7 van rajta. A Seria-n lévő Central European ICS rom elérhetőséget be tudnátok linkkelni? Köszönöm szépen.
[ Szerkesztve ]
-
youngboy
senior tag
válasz slayers0423 #6642 üzenetére
A névjegyekkel kapcsolatos problémával én is már többen is találkoztak. Egy kisebb beszélgetés pl. ezen hsz-em környékén indult.
Van, aki úgy oldotta/oldja meg, hogy egy helyre írja a teljes nevet.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Jon Mathias #6677 üzenetére
Dehogynem.
-
agymenő
tag
válasz youngboy #6683 üzenetére
Miért kellett volna. Média lejátszón belül előhoztam a helyi menüt és ott volt hogy szám használata csengőhangként.
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
Jimmy66
senior tag
-
-
youngboy
senior tag
válasz Jimmy66 #6688 üzenetére
Ezt most nem egészen értem, de abban biztos vagyok, hogy a csengőhang beállításoknál be lehet állítani bármilyen mappában szereplő hangot. Szóval arra akartam utalni, hogy nem feltétlenül szükséges a media/ringtones és hasonló mappákat létrehozni.
Mivel nekem nincs ilyen telóm, csak a családban van, ezért most nem tudok semmit ellenőrizni.[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz freemanone #6679 üzenetére
Kösz a kimerítő olvasni valót! Magyarán nem tweak-elek, nem töltök le cyanogen mod-ot, mert felesleges még.THX
Jimmy, Cybershot-ot felraktad már te is?
[ Szerkesztve ]
-
James Dean
csendes tag
válasz slayers0423 #6647 üzenetére
Vodafonos csomagban lévő füles nekem sem működik nem támogatott ezt írja.
A füles pedig ez:[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz tibee77 #6693 üzenetére
Nincs mit! De nyugodtan próbálkozhatsz romokkal. Ha valamelyik megtettszik megtartod. Az aktuális rendszerről pedig mindig kell készíteni backup-ot CWM-ből, így bármikor visszaállhatsz. A csacsi67 által linkelt FireDroid, kifejezetten jó darab és az általam linkelt FXP-s mod-ok is jól haladnak. De szerintem a U-nál a JB lesz az igazi ereje a custom romoknak.
CyberShot Kamera mod-ot én is kipróbáltam, kapásból a U-n és a P-n is. Csináltam előtte utánna tesztfotókat, de csak este lámpafénynél, viszont ott nemigazán láttam észrevehető különbséget. Talán egy picit kevesebb a képzaj. Nappali képekről nem tudok még nyilatkozni, majd megnézem azt is, ha ráveszem magamat!
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Nem olvastam végig minden hsz-t de ahogy láttam nem megy rajta a videófelvevő meg a rádió.Nem létszükség de azért inkább várok egy teljes értékűre.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest