- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibee77
őstag
Ha elolvasod az első hozzászólást ott láthatod, hogy PCC és SUS mellett van még Flashtools is amivel feltehetsz másik ROM-ot (szoftvert).
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
air
nagyúr
válasz tibee77 #7098 üzenetére
Ne bántsátok szegény újoncot! Még csak most bújt ki a mama erszényéből. Nem látott még szakmai fórumot. Jó hogy a betűket eltalálja a billentyűzeten.
(#7099) Ferrari150
Elképzelhető, hogy van olyan SI számú készülék, ami valóban nem kapta még meg az ICS frissítést. A napokban írta itt a fórumon valaki, hogy az ő készülékére sincs még kint. Ebben az esetben igaz, hogy a jelenleg rajta lévő 2.3.7-es a legfrissebb. De ha így is van, akkor is van megoldás a problémádra. Az 1. hozzászólásban megtalálsz minden szükséges információt.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Ferrari150
csendes tag
Független és a Flashtool-os megoldás nem jár garancia vesztéssel?
-
air
nagyúr
-
MrSealRD
veterán
A mai nap volt első éles napja az új T-s frissítésnek( ez a C változat). Ahhoz képest, hogy kapott ma rendesen elég jól bírta az akku.
Feltettem az 5-ös launcher-t is.
Összességében gyorsabb az egész telefon, a memóriakezelés is jobb lett...170-180MB szabad.
Szerintem ez most forrta ki magát rendesen...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
MrSealRD
veterán
Nekem nincs rootolva. Nem is kell hozzá.
Én elégedett vagyok a kamerával ICS-en...
Bár az a CyberShot program nagyon beült az agyamba...viszont nem akarok sem rootolni, sem a CWM-el bajlódni. Meg kernel csere..stb. Majd később... talán ha kellMondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
ronda
aktív tag
Sziasztok! Kollégám xperia U-ja megmakacsolta magát. Egyszer csak kikapcsolva találta, pedig az utolsó töltés óta nem merülhetett le és azóta (tegnap) nem tud életet lehelni bele. A készülék nincs két hetes, semmi nincs rátelepítve. A töltőt bedugva van mikor csak akkor világít a töltésjelző, ha előtte megnyomja a bekapcs gombot. Ilyenkor az első egy-két alkalommal megjelent a kijelzőn a Sony felirat, de aztán ismét elaludt a led a kijelzővel együtt. Most már ezt sem csinálja. Csak a LED világít, de az sem mindig. Próbáltunk mindenféle billentyű kombinációt, de semmi. Még garis a cucc, de ha van valami trükk, akkor megpróbálnánk mielőtt visszaviszi.
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
godzsy2
senior tag
Haverom most vett egy iPhone 4S-t 100ronygért. Kölcsönkértem nyomkodásra és meglepődve tapasztaltam, hogy az a telefon ugyanolyan nagy külsőre, mint az Xperia U. Minimálisan lóg ki, mondhatni csak a borítás. A kijelzője sem nagyobb, max. egy árnyalattal... mégsem érem el a hüvelyujjammal minden sarkát, míg az U-nak igen. Így nem minden funkciót lehet egy kézzel megoldani. Érdekes.
Az iOS azért jobban van optimalizálva rá, meg ugye a hardver is erősebb, röccenésnek, döcögésnek nyomát sem tapasztaltam, jó a cucc, az tény. Ugyanúgy, ahogy az iMac egerénél nincs jobb egér, ebben sincs visszagomb. Nekem, mint gyakorlott Windows használó nagyon szokatlan, nem is értem miért ezt a vonalat képviseli az Apple. Nekem fura, hogy mindent menüből kell megoldani. Egy MacBookon is hosszú percek teltek el, mire rájöttem hogyan kell a desktop hátterét megváltoztatni.
iPhonenál is fura, hogy csak egy középső Home gomb van. Mennyivel egyszerűbb az Android elgondolása. Jó cucc az iOS, de Jailbreak nélkül nekem egy fabatkát nem ér, olyan alapfunkciók vannak csak benne, mint egy mezei 3210-esben. Mindent az Appstoreból kell beszerezni hozzá, persze nem ingyér'. Kéne, mert jónak néz ki, de nem ilyen horribilis áron és csakis jailbreakelt szoftverrel. De valahogy a Sony Xperia Z mégis jobban tetszik.
-
FoLey-v
addikt
válasz godzsy2 #7115 üzenetére
iPhone S4 processzoról
A processzormagok órajele elvileg 1 GHz, azonban a gyakorlatban ennél lassabb frekvencián ketyeg, információnk szerint 700 és 800 MHz között mozog.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
törölt tag
válasz FoLey-v #7116 üzenetére
Na igen. Sony Xperia Z, az valami gyönyörű lett.
Szerintem messze a legszebb telefon. És, hogy telejsen víz, és ütésálló... hihetetlen.
Már kérdés, hogy nekem nem kéne, mert nem tudnám használni, nagy lenne.
U-t már bánom kicsit, mert mostmár valahogy kicsinek érzem a kijelzőt, de 2-3 hónap és lecserélem, valami 4, 4,3as telefonra. -
ronda
aktív tag
Off:
csak mert pont erről van szó...Droidról jöttem iOS-re. Eleinte menekültem volna vissza, pedig szinte az első naptól jailbreakelt volt. Most JB nélkül van kb 3 hete. Nem tökéletes ez sem, sőt vannak idegesítő dolgok, de lassan meg lehet szokni. Most már inkább mennék is meg nem is (folyamatosan figyelem a droid felhozatalt, de nincs igazán olyan, amire egyből rávágnám: ez kell!). Azért a szifonban nem rossz, hogy nem kell újraindítgatni, nem laggol még akkor sem ha csak 5 (!) mega szabad ram van.
-
youngboy
senior tag
válasz godzsy2 #7115 üzenetére
Amennyire én tudom a megjelenítésnek iOS-n magasabb prioritása van más folyamatokkal szemben, míg androidnál nem így van. Ezen hivatott elvileg javítni a Project Butter JB-n.
Továbbá iOS nincs annyira széttöredezve, ezáltal könnyebb az alkalmazásokat optimalizálni és talán jobban is szűrik őket mint a Play-n. A nem hivatalos forrásból származó (mókolt) appokról nem is beszélve.
Ennek ellenére nem vennék iPhone-t. Sok minden nem tetszik, amit most nem sorolok.[ Szerkesztve ]
-
Jon Mathias
senior tag
Az U-t könnyű megvenni eladni már nehezebb csak sokak írtátok mennyiért vettétek..
AMD&Hardstyle 4 ever! A dízel turbó nélkül halott! by bélabá.
-
darvinya
titán
válasz csacsi67 #7124 üzenetére
Az jó.
De itt az ellen példa.
Főnököm most vett 3 hónapja i4S-t és épp tegnap panaszkodott, hogy nem bír ki 4 órát.
Mindenfelé töltőre teszi, pedig Ő semmit nem csinált vele.Na mondom ránézek mi a gond.
Hát a bammeg akkora lagok voltak, hogy rossz volt nézni.
Email kliens 3 perc mire betöltött.Javaslat indítsa újra.
Na ez után fogad a hasfogos fetrengéses röhögés.
10 percbe telt mire felállt.Ja nincs rá telepítve semmi.
Ennyit iOS-ről.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
darvinya
titán
válasz csacsi67 #7128 üzenetére
Én meg írtam, hogy nem sima 4-es hanem 4S ami elvileg jobb.
De te 5-ös hasonlítod össze a P-vel ami valld be nem ugyanaz a kaliber.
Inkább TX vagy V-t kellene összehasonlítani i5-össel és akkor az i5-ös elbujhat.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
Egyébként az miért van, hogy bármilyen tesztet olvasok, azokon a telefonokon amin már ICS van, a fönti állapotjelző sávban az akksi és az óra kék színű, meg az ikonok is másfajták, ami elvileg alap ICS style.
Nekünk miért nem olyanok? -
csacsi67
addikt
-
huhuhuu...
tag
válasz csacsi67 #7128 üzenetére
Nyilván bárkivel el szabad vitatkozni arról , hogy Android vs. iOS ; de...! Ez pont olyan mintha a töltöttkápit hasonlítgatnánk a tejbegrízzel össze . Mindkettő kaja , csak másféle . Melyik a jobb ?
...az emberek többségével nincs baj . Csak az a néhány aljas és ostoba minek van ezen a bolygón ...?
-
csacsi67
addikt
válasz huhuhuu... #7132 üzenetére
Igy van ki melyiket szereti jobban .Te mondtad ki az igazat.
-
ronda
aktív tag
válasz darvinya #7127 üzenetére
Nem akarok itt offolni -pláne hogy nem is járok ide- de a főnököd telefonja alapján ne vonj le messze menő következtetéseket az iOS-ről, mert azzal a konkrét készülékkel valami nagyon nincs rendben. Mondom ezt úgy, hogy tőlem igazán távol áll hogy védjem ezt vagy azt a rendszert..
-
Jocoo92
csendes tag
Sziasztok!
Az xperia U telomon van flasplayer, tudok is nézni néhány videomegosztós oldalt, pl sportmotor.hu , indavideo stb.
De most találkoztam először egy videó megnyitása folyama alatt hogy a videót csak flashplayerben lehet megtekinteni?
Ilyenkor mi a teendő?
Rámegyek az automatikusan amit felajánl hogy a videó megtekintéséhez kattintson "ide".
De utána sem indítja el a videót.
Köszi a segítségeteket előre is! -
törölt tag
Valaki tudja, hogy lehet az összes névjegyet lementeni a gépre vcf formátumba, hogy azt tudjam importálni a gmail fiókommal?
Azért kellene, mert valamiért nem szinkronizálja a gmaillel a számokat...:S
Egy gyári visszaállítás megoldhatja? -
BossBoss
őstag
Hi! Egy ismerősöm ügyesen bevágta a kijelzőjét. Szerencsére az lcd működik, így csak a plexi pókhálós. Járt már így valaki?! Mit lehet tenni? Javítják valahol? Sajna a gyári gari erre nem terjed ki.
-
darvinya
titán
válasz #13110016 #7139 üzenetére
ICS alatt, ha névjegyeket a teloba mented és nem a gmail fiókra, azt nem tudod szinkronizálni.
Menteni lehet vcf-be.
Kapcsolat app-menü gomb-biztonsági mentés-belső tárolóra.
Ekkor létrehoz belső(SD) tárolón system/PIM mappába a vcf-et.
Utána töröld ki a névjegyeket a Kapcsolat app-ból.
Ha meg van akkor importáld a vcf-et, de figyelj oda, hogy gmail címedre mentsed.
Utána szink gmail fiókot és kész.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
Esetleg tudnátok adni még linket a legújabb Flash Playerhez?
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest