Hirdetés
- Apple Watch
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-Phrag
senior tag
válasz Laci 87 #15034 üzenetére
Bár nem akartam vitába keveredni, de mégis zavar, hogy fals dolgokat állítanak mások...
Bendozoo ROM van már több mint 1 hónapja és még mindig állíthatom, hogy mindenféle kompromisszummal ez a legelfogadhatóbb gyárihoz képest.
Volt fent sima ICS és GB is. Nem bohóckodom nyitott BL-el. Szóval csak olyan jöhetnek szóba mint ez is. Az info panel zseniális benne. Azt, hogy hibával leáll nem osztom. Soha nem volt ilyen bajom, pedig párszáz híváson túl vagyok. Lehet rosszul tetted fel, vagy rossz alap volt alatta, wipe nem volt jó stb.(#15029) Fabor: Szintén. Igaz, hogy 230MB RAM szabad nincs (az amúgy sem sok cc. 390-ből), de mondjuk nem ettől függ, hogy egy rendszer mennyire szmúsz. Legyen elegendő, ami 50-80 körül már annak mondható, azt pedig csupaszon hozza is. Minél több appot teszel fel, ami kiharap a belső RAM-ból, annál kevesebb marad.
Abszolút használatfüggő az akkuidő. Nálam viszi a több napot is. Bár én ezt inkább net megosztásra és telefonálásra használom.Én spec. örülök, hogy rátaláltam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás