- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz #73029888 #14199 üzenetére
- Nem használod a gyári böngészőt FB-re.
- Nem használod a FB-t.
- Használj olyan böngészőt, amiben nem áll fent ilyen hiba!
- FB-nek ne a "rendes" oldalát használd böngészőből, hanem a touch.facebook.com-ot!(#14200) Mágus2:
Mindegyik rom root-olható. Olvasd el az összefoglalót![ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
harry3
őstag
Üdv.
Valaki tudná nekem linkelni a legfrissebb magyar T-mobile-os ICS-t?
Bár lehet, hogy inkább érdemes újabbat használni?[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
Meg van az már lőve, amikor kernelt kell cserélni.
A 10-est lehet, a többihez kernelt kell cserélni. Majd este folytatódik a kísérletezés. Ma hajnali 2:30-ig játszottam vele. Volt sok bootloop.
Elolvastam a leírásokat, csak nekem JB volt rajta és nem volt hajlandó elvenni semmi más kernelt, csak a JB-jét.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Mágus2 #14207 üzenetére
Ez mind ICS-re vonatkozik. Senki nem beszélt JB-ről.
Még jó hogy a JB csak JB kernellel hajlandó működni.
Mivel sem hivatalos, sem "fél" hivatalos JB nincs U-ra, csak egyedi főzött rom, azok pedig jobbára már root-oltak.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Mágus2
Közösségépítő
Nem is ez volt a kérdés.
Az a gond, hogy root-olt a JB de nem megy fel rá a CWM a mircikó féle romhoz. A JB CWM-je meg sokkal újabb és nem bootol be vele a telefon miután az aroma telepítő befejezi a telepítést. Ezért kénytelen voltam feltenni a generic 54-et amit még root-olni kell, hogy ismét próbálkozni tudjak a 7.5 CWM-jének telepítésével.
Nem kellene vele ennyit bajlódni, ha eleve flash-elhető lenne a 7.5 mindenféle CWM nélkül.
-
m1lan
őstag
Már értem, hogy a gyakran telefonálok miért választják ICS helyett inkább a GB-t. Előttem volt a telefon, jött befelé egy hívás, és rossz volt nézni, hogy mit összeszenvedett az U, mire "felvehető" állapotba került. Rezgő állapotban volt, tehát az utócsengést most megúsztam
A következők történtek egész pontosan: elkezdett rezegni a telefon, felvillant az alsó led, majd vele párhuzamosan a kijelző is, de csak nagy feketeség volt rajta. Pár másodperc múlva megjelent a kijelzőn a lezárt képernyő, majd átváltott a hívásra. Először csak a telefonszám jelent meg, alatta a csúszka helyén feketeség volt, aztán 1 perc nyűglődés után végre kiírta a nevet, és a csúszka is megjelent
Gondoltam, biztos elfogyott a RAM, de a hívás után 90 megabájtot jelzett szabadnak. Nem telefonálok túl gyakran, tehát szíven nem üt a dolog, de ezek után lehet, hogy megpróbálok egy főzött ICS-t felnyomni. Az eXperience V2-ről mi a véleményetek? Vagy egy Mircinko V7.5-tel érdemesebb próbálkozni?
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Mágus2
Közösségépítő
Felment a Mirciko rom 7.5 Az aroma telepítőről nem tudok nyilatkozni a jó ízlés határain belül. Szép, meg jó, csak nekem 2x lefagyott.
-
m1lan
őstag
Még sosem csináltam ilyen kernel cserés rootolást, úgyhogy máris itt van az első kérdésem
Letöltöttem a flashtoolt, de semmit nem tudok vele kezdeni, mert a telefon csatlakoztatásánál egy X10-et mutat, amin fizikai vissza gomb van, viszont ez az U érintőgombjával nem működik. Valamit elrontottamTelekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
freemanone
addikt
válasz Mágus2 #14209 üzenetére
Neked ha jól veszem ki nyitott a bootloadered. Namost, nyitott BL esetén a root primitív egyszerűséggel működik és a CWM is.
Fastboot mode-ban fel kell tenni egy előrootolt kernelt, ezek általában CWM-et is tartalmaznak. Innen lehet csemegézni kernelt és romot meg egyebeket: [link]
Bármelyik gyári ICS rootolásához, felteszed ezt a kernelt, majd letöltöd play store-ból a supersu-t és kész. Ez pl CWM-et is tartalmaz.
Gondoltam megosztom hátha szeretnéd élvezni a jövőben a nyitott BL előnyeit is, ha már azzal rendelkezel. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz freemanone #14218 üzenetére
Köszi. Jelenleg tesztelem a 7.5-öt. Majd megírom a tapasztalatokat. Jelenleg még csak dícsérni tudom.
-
mobilizmo
addikt
Én két napja raktam fel az Experience v2.1-t. Eddig egyszer fordult elő egy utócsengé, de csak kb. 1 mp-ig tartott, felvehető volt a telefon. Összességében eddig jó a tapasztalatom, az akkuidőm is 2 napra nőtt (okos használat mellett). Mondjuk a memory tweak programot nem tudtam telepíteni, egyszer megpróbáltam, de utána olyannyira meghalt a telefon, hogy teljesen elölről kellett kezdenem mindent, újra kellett flashelnem egy stock romot.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
-
m1lan
őstag
Igen. Letöltöttem az összefoglalóban található linkről a Flashtoolt, feltelepítettem, utána a drivers mappás telepítőben kiválasztottam az Xperia U-t, feltelepült az is, aztán bemásoltam a kernelt a a firmwares mappába, de amikor felflashelném, akkor az Xperia X10-hez való útmutató jön be.
Ez így problémás? Vagy ne foglalkozzak vele, és nyomjam a hangerő le gombot?
-
m1lan
őstag
válasz freemanone #14227 üzenetére
Akkor az maradt ki már negyedszer állok neki, most speciel az 1. pontnál meg is ragadtam, mert a kernel felflashelése után olyan szinten meg van halva a telefon, hogy Nobel díjat adok annak, aki ezen bekapcsolja az USB hibakeresést.
-
m1lan
őstag
Úgy döntöttem, hogy ezt most egyelőre feladom, mert lassan minden hajam kihullik. A kérdésem a következő: miért van az, hogy ez a T-s rom nem olyan, mint ami nekem előtte fent volt? Hiába csináltam SUS-szal szoftver javítást, most pl. Telekom logó a bootanimáció meg a kikapcsolási kép is
-
harry3
őstag
Én is először a Horvát T-mobileos romot flasheltem és javítás után is az maradt rajta. A SUS mindig annak megfelelő romot tölt le, ami a csatlakoztatáskor van a telefonon, figyelmen kívül hagyva, hogy neked nem az a hivatalos.
Mivel friss magyar T-mobilos romot nem találtam, így feltettem a Gingerbreadet, ezt frissítettem ICS-re, utána készítettem egy flashelhető változatot, így később elég csak a flashtoolal telepíteni.(#14231) Mágus2: Nekem a hivatalos romban nincs T-s bootanimáció, csak pár alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszi a segítséget, de nem oldódott meg a probléma. A számítógépem továbbra sem ismeri fel az Xperia U telefonomat.
Miközben a PC Companion telepítője az MTP protokolt telepíti az alábbi hibaüzenetet kapom:
Operation failed with 0x8007047F
A megadott program nem Windows vagy MS-DOS program.Egyéb ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
erdifefe3
csendes tag
Lenne egy kérdésem.. Jelenleg az Xperia U mon android 4.0.4 es verzió van. Hogyan lehet a gyári 2.3.4. es verziót visszaállítani?
-
kumpl
aktív tag
Mircinko 7.5-nél ha hátteret, vagy témát akarok váltani, akkor nem történik semmi, a következő újraindításig. Valamint a gyári böngészővel egy csomó weblapot nem tudok megnyitni, régebbi mircinko romokkal jó..
Mit tehetnék, hogy jó legyen? -
Jocoo92
csendes tag
Sziasztok!
Gondom akadt az Xperia U készülékkel, tegnap este kikapcsoltam miközben a töltön volt. Ma reggel lehúztam a töltőről és kapcsolnám be a készüléket de nem csinál semmit sem. Nem kapcsol be, meg se rezzen a készülék.
Aksit kikaptam egy rövid időre de továbbra is fenn áll a hiba.
Mit kezdjek vele? -
cooldongo
tag
válasz freemanone #14164 üzenetére
persze feltettem minden drivert két gépen is ugyan ezt csinálja
-
gmark247
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani ROM-ot, ami ICS alatt jól fut? Vagy a mircinkó féle a legjobb erre a készülékre?
Sony Ericson k310i -> Sony Ericson w350i -> LG GT 540 -> Xperia U -> Lenovo A850' The worst thing what ever happend to Earth is the humanity... '
-
Titi76
aktív tag
válasz gmark247 #14244 üzenetére
Na erre én is kíváncsi vagyok!
Feleségemnek vettem kb. másfél hónapja használtan (3hónapos) ezt a kis masinát. Az első PC-s csatlakozáskor fel is ajánlotta rögtön hogy van frissebb elérhető ROM. Hát uccu neki toljad mielőtt belaknánk a rendszert.
Lehet elhamarkodott volt a döntés ugyanis a gyári eredeti ICS valami használhatatlan akadós vacak lett 1-2 héten belül. Csináltam rá rendszer javítást de max 1-2 óráig volt elvezhető a rendszer. Független a kicsike, még semmilyen buheráláson nem esett át. Ami fontos lenne az hogy megmaradjon a fényképező minősége, rádió, MP3, normális böngészési élmény (kipróbáltam rajta Operát, Delfint, Chromot - mind vacak most) és mostanában rákattant az asszony a facéra. A lényeg hogy szép felülete legyen és NE LAGOLJON áltlagos felhasználás mellett.
Na erre szeretnék valami szuper főzött romot.Sajnos ha nem oldódik meg a problémám akkor eladó sorba kerül az U. Lehet LG L5II lesz belőle de azért az nem egy Sony, kicsit félek tőle...
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
Titi76
aktív tag
válasz harry3 #14246 üzenetére
A probléma az hogy nem feltétlenül kell elindítani a Facebook-ot ahhoz hogy az Xperia U használhatatlanul belassuljon.
-Itt jegyzem meg hogy előző telefonom amit majdnem 3 évig használtam szintén 512MB-al volt szerelve és 1x1Ghz-en ketyegett az órajele egy Motorola Defy volt. Azon nem akadt semmi az U-hoz képest, igaz 99.9%-ban CM ROM-ot használtam rajta.Remélem tudtok adni valami használható tippet. Nem szeretnék folyamatosan tökölni a rommal. 1x felteszem a feleségemnek és használja elégedettséggel! Ennyi az elvárásom.
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
freemanone
addikt
válasz Titi76 #14247 üzenetére
ami tuti jól fog menni és nem kell toszogatni később sem: Gyári GB vagy GB Rocks és touch.facebook.com az alkalmazás helyett.
-------------
ICS-ből is van normális, de csak saját munkád gyümölcsét ajánlom sok hegesztés árán. Mircinko rom sem rossz, de tapasztalataim szerint abban is van még mit hegeszteni, mert időnként meglassul.A Moto Defy-t nem keverném ide a maga kis TI OMAP SoC-jával, amire nagyon széles támogatás van. A U egyedi SoC-os és ez az átka... mint a P-nek is.... gyakorlatilag nagyon kevés a támogatás és ez láttszik is a romokon. Még a CM romokon is...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest