- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Mostanában iszonyat gyorsan lemerül a telefonom.
Folyamatosan fut a Viber és 2 db email címet szikronizál, de korábban ezek ugyanúgy megvoltak mégis kb 2 napot kibírt egy feltöltéssel.
Semmi nem telepítettem rá, illetve újra is szoktam indítani, valamint figyelem hogy nem akadt-e be valamilyen alkalmazás, de az sem.
Mi lehet ennek az oka?
Teljes újratelepítést kíván a dolog?
Vagy venni kell bele új akksit?20 éve a Prohardveren
-
MODERÁTOR
Azt hiszem befejeztem a kis U-val a pályafutást.
Igen sok bosszantó dolog jön elő rajta.
Telefonálni szeretnék, a hívok valakit, hosszú várakozás, a kicsengésig el sem jutunk, majd a telefon magától leteszi a hívást. Majd ez megismétlődik még 1X, és jó esetben a 3. alkalommal már kicseng és tudok is telefonálni.
Visszaveszem a Nokia E52-t minden előnyével és hátrányával.20 éve a Prohardveren
-
motoflug
őstag
válasz glehel #14606 üzenetére
Velem is az mondatja ezt, hogy ha normális hazai supportos androidos telefont szeretnék,akkor annyit kellene kiadnom érte,amennyi számomra sok egy "telefonért". Viszont sajna az U esetében (és szerintem a legtöbb 512mb rammal rendelkező androidos telefonnál) eléggé idegesítőek az elfogyott memória miatti bugok. Így agyalok a windowsphone kipróbálásán,ami a zártsága miatt lehet, hogy elég rövidtávú kapcsolat lenne,de hajt a kíváncsiság. Az iOS számomra az ár/érték arány miatt felejtős.
-
MODERÁTOR
De kihalt ez a topik.
Mindenki eladta a telefonját?20 éve a Prohardveren
-
air
nagyúr
válasz motoflug #14607 üzenetére
Mondanál példát "az elfogyott memória miatti bug" -ra?
Ugyanis szerintem ilyen nem létezik. A bug az programhiba. Ha ilyet tapasztalsz annak semmi köze az Android rendszerhez, vannak WP-on is. A kevés memória miatti lassulások, alkalmazás bezárások az Android memóriakezeléséből adódnak, ami közel sem tökéletes, és előfordulnak még 2GB RAM-os készülékeken is.
Egyébként megmondod, hogy melyik gyártóra gondoltál, amikor a normális, hazai supportot említetted?[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
fcbarca
őstag
sziasztok
hogyan tudom ellenőrizni hogy ki lett e nyitva már a bootloader?[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
válasz freemanone #14611 üzenetére
köszönöm
-
fcbarca
őstag
elküldtem a bootloader kérésem,sokára várható az email a kóddal?
-
m1lan
őstag
Ezt most nem értem azért a meglepődött szmájli, mert nem hallottál erről a "házhoz megy a szerelő és előtted csinálja meg a garanciális telefonodat/tabletedet" dologról, vagy valami más okból?
Természetesen nem az olcsószamszungokra érvényes ez sem.Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm 1 éve vett egy ilyen telefont a T-mobile-tól. Mivel nemigen ért azon felül az androidhoz, hogy megtalálta a play-t és telepakolta mindenféle appal a telefont, ezért a rendszerét nézve full gyári még. 2.3.7-es verziós.
Viszont a napokban panaszkodott rá, hogy eddig is akadozott, fagyogatott, viszont mostmár tényleg nagyon vállalhatatlan az egész működése.
Ezért szeretném a hozzáértő segítségeteket kérni, hogy mit tudnék vele csinálni, hogy a jelenlegi legstabilabb, legjobb rendszert megkapja?
Sajna én csak a Samsungokhoz értek, Sony-t még sose próbáltam műteni.
-
pit stop
addikt
válasz Yiggdrasil #14617 üzenetére
Ha felmegy Playre és mindenféle appal telerakja telefont akkor még százezres droidokat is kiakasztja...
Memóriakezelésben valószínű látható lesz mi fogja meg telefont. Egyébként teljes formatálást mondanék és azt rakja fel ami tényleg kell.
Mircinko romját pedig sokan szeretik ha nem gyárit nézzük.( #14616 ) m1lan Samsung prémium garancia minden Samsung telefonra van úgy tudtam. Egyébként pedig sokan szívtak már a nagy prémium garanciával is náluk - saját tapasztalat is. Végül pedig a Samsung egyik szervízpartnere ugyanaz aki a Sonykat szervizeli.
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
air
nagyúr
Ez nem meglepődés, hanem csodálkozás. A Samsung magyar supportja egy hatalmas nagy rakás trágyadomb.
Egyébként tudom, hogy van ilyen szolgáltatás, kizárólag prémium kategóriás készülékekre. Valóban házhoz jön a szerelő, ha van időd kivárni. Prémium kategóriás hűtőnkhöz 2 hét alatt jött ki a csodás Samsung szerviz. Ha olyan hibája lett volna, hogy nem hűt, akkor ott álltunk volna 2 hétig hűtő nélkül. Köszönjük Samsung.
De tudod a support nem csak a javításból áll, hanem szoftveres támogatásból is. A részletekkel nem terhelem a fórumot, de tudnék mesélni. A globális 3D-SmartTV-s átb@szásról aztán nem is beszélve.
Úgyhogy az én szememben a Samsungnál tetűbb, mocsokabb cég kevés van.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
fcbarca
őstag
tudnátok ajánlani egy Rom-ot nyitott BL-re?melyik most a legjobb,legstabilabb,leggyorsabb?
[ Szerkesztve ]
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz pit stop #14618 üzenetére
Olyan nincs esetleg, ami mondjuk egy hivatalos gyári független rom, csak ki lett tisztítva kicsit? (Nekem pl olyanom van az Advancemen) Jut eszembe, gyári ICS milyen ezen a telefonon? Nagyon felejtős?
Az appokat most kitakarítottam neki róla, az a baj, hogy a gyári T-s appokból is van rajta egy tonna, és futnak többnyire automatán. Nomeg volt neki rajta McAfee meg AVG is. (Tényleg kell vírusírtó erre a telefonra?)
Ezt a Mircinko-féle romot hogyan lehet felrakni? -
pit stop
addikt
válasz Yiggdrasil #14621 üzenetére
Összefoglaló kinyitása felül?
ICS alatt pedig már lehet tiltani appokat. Gyári rom takarításában pedig Freemanone a mester.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
motoflug
őstag
Igazad van,de a lényeget te is leírtad...az Android memóriakezeléséből adódnak, ami közel sem tökéletes.. Olyat viszont szerintem ritkán produkál egy 2GB rammal rendelkező telefon, hogy percekig a főképernyőn lévő ikonok átlátszó keretét csodálom,ha én naiv el merem indítani a zenelejátszó mellett a vibert,vagy a whatsappot. Minden nap megvan a restart,és nagyon sokszor 30mb körül van a szabad ram ennek ellenére is. Nem véletlenül fogalmazzák meg a nálam jóval okosabb telefontesztelők sem, hogy az androidnak nem elég már ennyi ram,szemben a wp-vel.(És persze nem az alapfunkciók használatáról beszélek.)
A normális hazai supporttal nem konkrét márkára gondoltam,hanem arra,hogy az én fejemben is átfutott a gondolat, hogy rendeljek kintről,de a garancia miatt nem merem meglépni. Nem hiányzik, hogy 3 hét várakozás után, kibontás után küldjem is vissza egy esetleges hiba miatt, hogy aztán megint várjak egy hónapot. -
fcbarca
őstag
van valami új mód a CWM felrakásához?az 1. hsznél való leírással nem megy a CWM,pedig feltelepíti a program..ötlet?
-
fcbarca
őstag
sikerült a .100-as rom,rootolása és a CWM
melyik Rom-ot tegyen fel szerintetek? -
fcbarca
őstag
most nézem a 6.1.1.B.1.54-es a legújabb verzió?
-
fcbarca
őstag
[link] ezt érdemes felrakni?vagy van stabil CM-akárhány vagy JB erre a telóra?
-
Asycid
tag
válasz fcbarca #14634 üzenetére
Én ezt használom [link] (ezzel a kernellel: [link])
Tökéletes ROM, minden működik, és gyors. Bár én a V5-öt használom (simább a görgetés benne, mint a V6-ban), de ehhez (a V5-höz) fel kell még tenni pluszba a light bar fix-et is, ami egy másik alfórumban található meg. Lidroid toggles mod-dal tettem magamnak hozzá notification bar-ba gyorskapcsolókat, így számomra tökéletes.
V5-nél a hangerő túl nagy, maximumon recseg a hangszóró, de eggyel visszább tolva szerintem jó.
V6-ban már benne van az illumination bar fix és a hangerő fix is, de cserébe jobban akadozik a görgetés.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Viszont kis túlzással azt lehet mondani hogy kétféle ember létezik:
Aki használta már ezt a szolgáltatást náluk és aki (még) nem....;-)
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Csatsa
tag
Sziasztok! Vettem egy Samu galaxy tab 2 az U-t meg eladtam és vettem egy egyszerű nokia telefont ami egy hétig bírja egy töltéssel és kíváló telefonálásra. Szerettem az U-t de nem vált be igazán, gyorsan merült és a gb rom-on kívűl mással egy szenvedés volt, főleg a gyári sony ics romokkal. Ami jobban teljesített rajta az a cm 9-es rom néhány változata, de így is volt vele bajom. Így most két készülékkel mászkálok napi szinten de így külön külön mind a kettő tökéletesen működik. Nem maradt más hátra mint a búcsú ettől a fórumtól, üdv mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
oliba
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani a bnőm telójára egy új ROM-ot? Most GB-ROCK V3 van rajta, de akadt pár hibája. Néha elfelejti a hívásokat fogadni, sőőt sokszor még hálózat sincs rajta és csak vagyok segélyhívással, miközben másik telóval fullos a jel. Wifi-vel is nagyon sok problémám van, mert sokszor tud csak korlátozott kapcsolattal fellépkedni a netekre.
Szóval az utóbbi időben nem szólt másról a telefon használata, mint állandó újraindításokból
Köszi előre is
-
Martin 333
csendes tag
Sziasztok! Hogy tudom azt kikapcsolni ,hogy a galériába ne hozza be "Auto Backup" című albumot? (Picasa) GB! Megjegyzés:2 hónapja GB megy a telefonon és azóta egy két hibától eltekintve tökéletes! Az ICS-nél fényévekkel jobb na ,de mégis hiányzik azért a %-os akku kijelző..
-
air
nagyúr
válasz Martin 333 #14641 üzenetére
Az érintett mappába hozz létre egy .nomedia (fontos a pont a elején!) fájlt!
Nem kell tartalmaznia semmit. 0 byte hosszú legyen.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
P3TeR
csendes tag
Hali, visszaszeretném állítani a régi androidot az Xperia U-ra, a másik topikba átirányítottak ide..valaki segítene? Köszi előre is!
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Szóval akárhogy is próbálkoztam, gyengén szerepelt az ICS, menne vissza a GB. A kérdésem, hogy független telefonra van értelme feltenni a T-mobilos rom-ot (természetesen T-s kártyával lenne használva) vagy inkább a Central Europe?
Ohh, most látom, hogy a seria.hu oldalon lévő link már nem él a CE-hoz viszont találtam egy 6.0.B.3.184 Wolrd Genericet XDA-n. Ez is megfelel ugye?
Let's begin, de gozaimasu!
-
P3TeR
csendes tag
válasz Mágus2 #14644 üzenetére
Hűha, nem vagyok egy nagy telefon zseni, de leírom mi a probléma hátha ti jobban tudjátok melyik kellene nekem, szóval tavaly decemberi a teló egy jó félévig semmi baj nem volt vele aztán belassult, lefagy(csak az aksi kiszedése segít ilyenkor) és sok program leáll, és alap dolgok nehézséget okoznak neki mint pl a telefonkönyv..a telefon egyébként vodás, és még garis ha jól tudom! Szóval ezek mellett mit ajánlanátok? amellett hogy itthon magamnak megoldjam..köszi!
-
air
nagyúr
Factory reset: Beállítások - Biztonsági mentés és visszaállítás - Gyári adatok visszaállítása.
Ezzel teljesen "szűz" állapotra áll vissza a telefon. Minden telepített alkalmazás és adat (névjegyek, híváslisták, SMS-ek) elvesznek. Ha valamire szükséged van, a visszaállítás előtt csinálj róla mentést!
A reset után próbálj kevesebb alkalmazást telepíteni! Inkább csak olyanokat, amiket mindenképpen használsz. Legalább hetente 1x indítsd újra a készüléket!Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest