- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csatsa
tag
SXU Terra Rom ICS V6 Final based on Stock 6.1.1.B.1.89
89-es rom-ra épül, abból kiindulva mennyire jók voltam eddig is a Terra rom-ok biztos ez is jó lett, délután teszem is fel.
Ajánlom mindenkinek ! [link] -
Mircinko
senior tag
válasz cstibi #11699 üzenetére
A Rom a .89-es kiszivárogtatott Olasz verzióra épül, PCC frissítéssel nem kell foglalkozni,mivel ahogy freemanone tag is elmondta, az csak visszatenné az alap .89-et.
A Small-appsot a menű gomb hosszú megnyomásával lehet elérni.
A Google hibák talán abból eredhetnek, hogy a Rom nem fogja tartalmazni a google plus-t és semmilyen mások számára "felesleges" appot. Ha valaki igényt tart rá ott a Play áruház.
A felsorolt hibák a végleges verzióig javítva lesznek.
Köszönöm a visszajelzést!
Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)
-
cstibi
csendes tag
válasz Mircinko #11704 üzenetére
OK, köszönöm az infókat és hogy foglalkozol a problémáimmal. Ahogy írtam is, annyira nem aggódom, tudom hogy ez még nem a végleges verzió.
A google plus nálam fenn van, ezek szerint a többi alkalmazásommal együtt utólag települt az első indítás után. Én megszoktam hogy van, telefontól függetlenül is a google-n tárolok és osztok meg fényképeket még a picasaweb-el kezdtem. Már eltávolítottam és újra is telepítettem a play-ről, de nem indul el.
Menü gombra nekem a google keresés ugrik fel, de akkor majd rákeresek, most azonban lassan mennem kell dolgozni.
Ettől eltekintve nagyon tetszik a rom és jóval gyorsabban működik nálam mint a gyári, úgyhogy a végleges változatig már marad a telefonon ha csak valami komolyabb gond nem jön elő. -
tomiii007
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmnek van ilyen telefonja és az lenne a gond, hogy általában amikor zenéket akar lejátszani amiket feltett csak nagyon halkan szólnak és hiába nyomjuk fel fullra hangerőt vagy akármit mást ugyan úgy halk... valamikor az úraíndítás segít, de az se mindig.
Más lejátszókat is letöltöttünk playeröl de azokkal se jo valamiért halk marad... lehet valami bug nemtudom T-mobilos ICS van rajta.Valami ötlet?
Köszi. -
matyi012345
őstag
válasz tomiii007 #11706 üzenetére
milyen fülhallgatóval? vannak olyan kiosztású fülhallgatók amik nem kompatibilisek bizonyos telókkal, hiába 3,5-es. Nekem egy Soundmagic E30 van és xperia mini pro-val használható, viszont már nem egyszer találkoztam olyan fülhallgatóval amit kicsit kifelé kellett elmozdítani ahoz, hogy normálisan szóljon, és máshogy is nézett ki a végük pedig 3,5-esek voltak.
lehet hogy hülyeséget írtam és én voltam a béna de nekem ez a tapasztalatom.
-
tomiii007
senior tag
válasz matyi012345 #11707 üzenetére
akkor is halk amikor nincs fülhallgató bedugva... és hiába tolom fel max hangerőt , akkor is ugyan úgy szól
-
gmark247
tag
-
tomiii007
senior tag
köszönöm a válaszokat.
akkor lehet szerviz lesz! -
diane
tag
Én már komolyan nem értem ezt a frissítés dolgot. Az én telefonom is gyári független, de még mindig nincs rá 54. frissítés. Hogy van ez?
-
kazy76
aktív tag
Akkor ez a SXU Terra Rom ICS V6 Final csak boot loader nyitással lehet felrakni?
Samsung Galaxy S8_Samsung Galaxy J5 2017
-
huhuhuu...
tag
-
kazy76
aktív tag
-
Mircinko
senior tag
Mircinko Rom V7 Build 0.8
-Cyber Shot kamera mod 6.0-ás verzió!
-Telefonkönyv javítva
-Felesleges appok eltávolítva
-2-3 napos normál használat garantált!
-Telepítés még könnyebb, illetve első indítás után azonnal használható a rendszer
-Aroma telepítő fagyás nélkül
-Widgetek átméretezhetők, és hiányzó widgetek pótolva
-Google alkalmazások hibáinak javítása
-Floating touch érzés (Alig kell hozzáérni a képernyőhöz)
-Google now törölveGyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)
-
Mircinko
senior tag
válasz freemanone #11720 üzenetére
Az érintéshez felelős fájlok módosításával. Mivel saját munka, ezért a rom kiadása után szeretném megosztani a fájlokat.
[ Szerkesztve ]
-
bigga
aktív tag
válasz tomiii007 #11713 üzenetére
Szerintem szoftveres gond lehet, nekem is előjött - a hangerő gombbal nem tudom fentebb venni a hangerőt, ha fülest dugok rá (bármilyet), vagy kihangosítom 3,5-es jack-en keresztül, akkor se kúszik fentebb. Ha pedig kézzel felhúzom max. felmegy a csúszka, de nem hangosodik. Aztán újra hangerő gomb, és látom hogy a felén van megint. .89-es romot használok, minden fölös dolog ki van gyalulva belőle, gyári, olasz. Minden lejátszóban előjön - hanggal kapcsolatos dolgokat nem tiltottam, nem értem mi lehet a baj. Gyárira visszaállítani meg nem szeretném
" You know what capitalism is? Getting f*cked! "
-
-
Mircinko
senior tag
válasz sesshou #11731 üzenetére
Hétvégére a javított, de lehet, hogy már a végleges is. Ez már csak a ram problémáktól függ....
Mert 2 féle verzióm is van.
Van amelyikben a szabad memória állandóan 170MB körüli, viszont akad...
A másik pedig nagyon jó, laggmentes, viszont a szabad ram mennyisége 100-120MB körüli...
[ Szerkesztve ]
-
pit stop
addikt
Nem xLoud szól közbe?
Ha jól rémlik az úgy növeli hangerőt hogy figyel a minőségre - így egy idő után hiába megy felfelé a csuszka nem lesz több hang, mert úgy érzékeli rosszabb lesz hangzás. Simán még engedi ami a csövön kifér ha nincs bepipálva. Lényeg, hogy vele és nélküle is nézd még - egy próbát megér.
Teljes halkságra nemhinném hogy ez megoldás, ezért oda nem írtam ezt.#11731) sesshou -1 és így te utalsz nekem, hm?
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Bia85
csendes tag
Mi a különbség a csak gsm és a wcdma/gsm hálózatok közt? A wifis nethez elég a gsm?, mert úgy vettem észre hogy a csak gsm-nél jobb a térerő.
-
air
nagyúr
A wifinek semmi köze ahhoz, hogy melyik "rádiót" használja a készülék.
Nem, nem lesz erősebb a wifi térereje, ha a csak GSM beállítást használod.
Ha a mobilhálózat térerejére céloztál, akkor az bizonyos helyeken valóban erősebb lehet a 2G (csak GSM) mint a 3G (GSM/WCDMA).[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Bia85
csendes tag
Egy frissítésben vajon fognak erősíteni a jobb felső kis led fényen? Mert sajnos nagyon gyenge, észrevehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI kábel TV
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...