- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boonen007
őstag
Az oké, hogy a rootos kernelt felrakom, de, hogy tudom .89-es csomagból csak a kernelt flashelni?
-
Mircinko
senior tag
-
Boonen007
őstag
Mert szeretném felrakni de root nélkül nem fogom. Valaki tudja a választ?
-
FoLey-v
addikt
.89-es rom nah szaladgáljunk olasz nyelven egy pár napig
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
freemanone
addikt
válasz Boonen007 #11253 üzenetére
még szép! flashtool-ban csak a kernel-nél hagysz pipát, amikor vissza akarod rakni a .89-es romot!
(#11257) FoLey-v: szerintem azt debloat után annyi.
Mircinko: van az alap 6 szín és én találtam még XDA-n extra 6 színt, amit úgy lehetett aktiválni, ha valamelyik gyári témában kicserélted a színt, egy régit egy újért cserébe.
[ Szerkesztve ]
-
Karima
őstag
Mióta csatlakoztam a fórumhoz (2-3napja) csak azt olvasom, hogy nagyon lassú az ICS. Annyira lassú, hogy a 2.3.7.-es nem is érdemes frissíteni, vagy az még lassúbb?
-
pit stop
addikt
válasz freemanone #11258 üzenetére
Barter kereskedelem színekkel?
Ennél rosszabb csak az lehetne ha Playen árulnák extra színeket pénzért(#11259) Karima Nekem is gyári ICS van és akkora hatalmas különbséget nem éreztem ~ mozgó hátteret nem használok csak.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
freemanone
addikt
válasz Karima #11259 üzenetére
a kamera rosszabb, mint GB alatt, konkrétan lassabb, minőségben én nemigen vettem észre változást, talán a cybershot camera mod v2-vel picit jobb lett a sötétben készült képek minősége, de ennyi.
ezen kívül párom teljes megelégedéssel használja a telefont. nem lassú, nem bugos, nem fagy, de 1-2 hetente nem árt újraindítani.
debloat persze nem árt hozzá! meg a felesleges cuccok ki ki vannak paterolva, csak az a szolgáltatás fut amire szükség van.(#11262) pit stop: igen, mert a gyári témák számát nem lehet bővíteni alaphelyzetben, így a felhasználóknak egyszerűbb ha csak egy sima CWM flash-t kell megtenni ami cseréli a témát, vagy csak a színt már nem emlékszem pontosan, de ha kell valakinek megkeresem.
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
válasz freemanone #11264 üzenetére
Mi az a debloat pontosan?
.89 alatt az első problémám ThilinaC 3.5-ös Xperia Z lanucherének az alkalmazás választóban (menüben) a felső sorban csak lapocskák vannak.
[ Szerkesztve ]
-
ESP23
senior tag
válasz freemanone #11264 üzenetére
...de 1-2 hetente nem árt újraindítani.
A Sony elmondása szerint, idézem: "Ahhoz hogy a készülék megfelelő módon működjön, naponta indítsa újra azt."
-
Mircinko
senior tag
Már kezelésbe vettem az új romot!
Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)
-
Mircinko
senior tag
válasz peestee83 #11271 üzenetére
-Alap: a most megjelent .89 es rom
-Prerootolt
-Aroma telepítő felépítése átlett gondolva ,illetve még több telepíthető extrát tartalmaz
-Reklám és egyéb sallangtól mentes felület
-Gyors és akadásmentes
-Akku barát
-Teljes Xperia Z felület
-Frissített Google alkalmazások
-Javított hang ,kamera és memória kezelés
-Teljes felhasználói élmény!Mivel a telepítő már kész van nemsokára kijön a rom!
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
Valaki gyors tudná linkelni nekem a legfrissebb gyári szoftvert amit flashtoolal feltudok tenni? Most akarom szervizbe vinni a telefonomat, csak a SUS nem igazán akarja lefrissíteni. A telefon T-mobileos.
[ Szerkesztve ]
Lumia 520
-
Boonen007
őstag
válasz Mircinko #11269 üzenetére
Én is épp most lettem kész. Felesleges appok (főként az olaszok és némi "rendszer") törölve, teljes Xperia Z felület és appok rávarázsolva többi felesleges tiltva, Cyber-shot, build.prop cserélve, init.d tweakek felrakva, gorvernors modulok hozzáadva, grafikus chip driver frissítve, renderés full gpu-ra irányítva. Azt hiszem semmit sem hagytam ki.
Google appok frissítése alatt mit értettél, csak a Play Áruházat? Mi van még ami frissíthető azon kívül ami az Áruházban fent van és frissíti magát?
Stamina módra láttok esélyt?
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
válasz Mircinko #11285 üzenetére
Arra gondoltam, hogy ugye én úgy csinálom, hogy flashtools->.89->root->flash mindent amit fel akarok rakni tehát én csak összegyűjtöm a mások által készített dolgokat és felpakolom. Fogalmam sincs, hogy értem Csupán én nem értek developer szinten a dolgokhoz. Max néhány számomra kevésbé fontos dolgot törlök, fagyasztok másolok jogosultságot állítok. Tehát én fejlesztői munkát semmilyen módon nem végzek, max visszajelzést küldök.
Ezek a JB 4.2 appok működnek ICS-n is?
Xperia Z taskswitchert megtaláltad Mircinko? A legújabban nekem fagy a jegyzet smappapp ezért én felraktam egy előző verziót.
[ Szerkesztve ]
-
Csatsa
tag
válasz Boonen007 #11288 üzenetére
A cmw-ből backup az nem jó erre, nem az igazi.
Van az android kitchen nevű progi, azzal lehet összeraki romokat a saját igényünk szerint és azzal a végén legalább zip formátumba le lehet menteni és később cwm-ből telepíteni, de Mircinkó ezt jobban vágja.[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
válasz Boonen007 #11284 üzenetére
Felraknám a Mirconko rom-ot,de nemtudom,h ha rootolnám akkor sima gyári rom visszatevéskor észreveszik a szervízesek,hogy rootolva lett?,de győzkődjetek meg,hogy nemigaz és nemmegy tönkre attól a telom
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Csatsa
tag
válasz FoLey-v #11290 üzenetére
Nyugodtan rootold a telefonodat ha többet akarsz kihozni a rendszerből!
Nem romlik el tőle!!!
Pl. ha nem is raksz fel másik romot, de azt ami rajta van rootlod, akkor a sok felesleges programot kitörölheted belőle amire neked nincs szükséged stb.
A szervízben nem fogják észrevenni hogy rootolva volt a telefonod mert ha visszarakod a gyári rendszert flashtoolal akkor az minden letol a telefonodról és teljesen szűz ( root mentes ) redszert állít vissza!Látom megelőztek, nekem pl táblagépem volt szervízben és szervíz előtt tettem vissza gyári rendszert. Senki nem szólt egy szót se!
[ Szerkesztve ]
-
Mircinko
senior tag
válasz Boonen007 #11286 üzenetére
Értem, tehát az XDA-ról vagy bárhonnan letöltesz flashelhető .zip fájlokat és azokat teszed fel.
Azthittem, hogy az ftf fájlt megnyitod kicsomagolod a system-et, dumpolod flashtollal, majd megnyitod, és kimented a fájlokat, írsz hozzá egy "Meta-INF" mappát, majd ezt becsomagolod.zippe, és szignózod.
És ez idáig csak annyi, hogy az ftf romot átkonvertáltad CWM által feltelepíthető zippé.
-
FoLey-v
addikt
válasz Mircinko #11296 üzenetére
És most felrakom az .54 Generic rom-ot és utána ezalapján kövessem?
54-es ROM-hoz:
1. letöltöd ezt a csomagot: [link] (jelszó: ph)
2. c:\flashtool\firmwares mappába be kell másolni a letöltött csomagban lévő 2db ftf file-t.
3. Flashtool segítségével a csomagban lévő kernel filet flash mode-ban telepíted a telefonra: "Xperia U_ICS 4.0.4 kernel_nu.ftf"
4. húzd le a kábelről és kapcsolod be a telefont a telefont, majd usb hibekeresést bekapcsolod rajta (beállítások menu > fejlesztői lehetőségek > usb hibakeresés) és elindítod a RunMe.bat filet.
(ha esetleg hibás működést tapasztalsz az teljesen normális ebben a pontban! ha nem tudsz túljutni a pin kód kérésen ki kell venni a sim kártyát a rootolás idejére)
5. A megjelenő parancssorban beírod az 1-es számot, majd enter után usb hibakeresés módban csatlakoztatod a telefont a számítógéphez.
6. A telefon képernyőjén meg kell nyomni a visszaállítás gombot az ott megjelenő ablakban. Meg kell várni amíg a telefon újraindul és bejelentkezik.
6. Ismét Flashtool segítségével flashmode-ban visszaállítjuk az új kernelt: "xperia u_6.1.1.B.1.54_World kernel.ftf"
7. Ha végzett el kell indítani a telefont miután lehúztuk a kábelről és készen is van.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
FoLey-v
addikt
válasz freemanone #11298 üzenetére
köszönöm!
-
duo
addikt
válasz freemanone #11298 üzenetére
most slimCM-en vagyok, de van egy jóféle mentésem egy .54-ről visszaálljak arra cwm-mel és úgy próbáljam flashelni vagy mehet egyből? Esetleg egy rövid jegyzetet ha kérhetnénk hogy csináltad és hogy rootoltad+cwm-ezted meg. (nagyjából tudom én, de itt minden nyomorult pipának meg kattintásnak jelentősége van.) jó az ha össze van szedve.
előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest