- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mircinko
senior tag
válasz motoflug #11090 üzenetére
Igen, javítható a kék háttér, csupán keresd fel a honlapomat, amit az idézetek részben találsz, és navigálj el a megfelelő részhez.Itt letudod tölteni amelyik tetszik.
A kikapcsolási animáció meg ilyen, énse érzem teljesen jónak. A V7-ben javítva lesz.
Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)
-
MODERÁTOR
A vitát kéretik abba hagyni! Ha valakivel problémánk van, azt ne itt vitassuk meg!
Köszi!
Everybody lies.
-
-
motoflug
őstag
válasz freemanone #11112 üzenetére
Köszi,mindenkinek!
Sajna nekem ugyanúgy kék marad a hátterem.Az alap pontozottat-és a szálcsiszoltat próbáltam,pont a sima a nyerő? -
kllzslt
tag
Nekem egyáltalán nem kék a háttér. Alap beállításokkal telepítettem a 6.1-et.
Viszont most a mobilnetem szűnt meg létezni egyik pillanatról a másikra. Remélem csak a szolgáltatómnál nem jó valami és nem a rom zakkant meg. -
cooldongo
tag
-
KissP
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy gyári frissítésre nem is szabad számítani?Szeretném ha visszagyorsulna a telefonom a 2.3.7 verzió szintjére.
Eddig várakoztam, hátha valami egyszerű, gyári megoldás születik.
Kicsit laikus vagyok, de valaki kérlek segítsen és igazítson útba, mit tegyek a telefonommal amit én is meg tudok tenni és begyorsul?Előre is köszönöm a segítséget!
p
-
Csatsa
tag
válasz cooldongo #11116 üzenetére
Szembesültem én is ezzel a problémával, hogy vajon mi foglalja le a memória nagyobb részét.
Aztán egy fájlkezelővel megnyitottam az sd kártyát és egyesével végignéztem a mappák méretét.
Akkor vettem észre hogy nálam a NFS Most Wanted nevű játék, amit felraktam (és az első indításnál letöltött 620mb-ot) összesen 1,9gb-ot foglal le amit a beállításokon belül a tárolóban semmi nem jelez! Csak azt látom hogy elérhető a 3,98gb-ból 0,8gb! pedig ha összeadom a feltüntetett számokat akkor még sok szabad memóriának kellene lenni.
Nézd át a amppákat egyesével és meglesz mi foglalja a memóriát a telefonodon.[ Szerkesztve ]
-
Mircinko
senior tag
válasz Csatsa #11118 üzenetére
70 MB-nyi extrát tettem a telepítőbe, remélem mindenki megtalálja az ízlésének valót!
Illetve, mindennap egy "Meglepetés" kép lesz feltöltve a honlapra az extrákról, így mire az összes felkerül, addigra kész lesz a rom! Természetesen nem egyesével fogom feltenni, hanem típusonként ami ígyis 9!db.
Jó böngészgetést!
1 óra múlva várható az első kép!Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)
-
Levmen
tag
Sziasztok!
Valaki hallott már valamilyen hírt a 4.1-es szoftverrel? Azaz, hogy fog e jönni rá gyári 4.1?
A mostani 4.0.4 -el nekem elég idegesítő dolgokat csinál.
pl: Belassul mint az állat, wifi lefagy és nem lehet kikapcsolni. (ilyenkor újraindítás) Híváskor több másodperceket kell várnom hogy felvegyem, letegyem. Vagy nem villan fel a képernyő hívásnál csak rezeg és rá 5mp múlva felvillan. Valaki valami ötlet?
Naponta 1-2-szer indítom újra, gyári független. clean master-t és appmgr III -at használok a felesleges cuccok törlésére és így is...
Üdv.: Levente
-
Levmen
tag
válasz freemanone #11122 üzenetére
Jah bocsi, én még itt új vagyok. Kicsit le vagyok maradva. Én úgy tudtam hogy dobnak ki rá.
-
Mircinko
senior tag
Kicsit késve, de felkerült az első választható módcsomag.
-
freemanone
addikt
válasz Levmen #11123 üzenetére
Tegyél fel egy Mircinko rom-ot és próbáld ki milyen érzés úgy használni a telefont. Ha nem jött be bármikor vissza tudod rakni a gyári romot.
-
Levmen
tag
válasz freemanone #11125 üzenetére
Köszi! Ahogy olvasgattam, nemsokára lesz 7 belőle. Megvárom azt
-
xeri
tag
Ma olyan érzésem támadt, hogy a telom 2 hónap (meg a 6.1-es Mircinko) után beérett egyszer csak rádöbbentem, hogy már több napja nem indítottam újra nosza, nyomtam egy restartot, erre a végén kiírta indulási időnek, hogy 7 perc felett volt (máskor 1:30 körül)
-
arti1121
senior tag
Mircinko nekem tetszik a morcinko v2-nek a háttér képe a blogon a letöltéseknél! ezt honnan tudnám letölteni vagy megszerezni?? esetleg neked külön megvan??
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
öregzoli62
csendes tag
Volt egy olyan problémám,hogy nagyon merült az aksim.SUS-al frissítettem a szoftvert ami után nagyon jó lett mert 7 nap után is még 50%-on volt.Ez így volt kb. 2 hétig.Most vasárnap feltöltöttem és hétfő reggelre majdnem fullra lemerült.Ma felraktam flashtoollal a .54 végű ICS-t de semmi nem változott és ugyan úgy rohamosan merül a telóm.Mi lehet a gond?
-
pit stop
addikt
válasz öregzoli62 #11130 üzenetére
7 nap alatt 50%? Azt hogy csinálod?
Mi számít rohamos merülésnek? Okostelefonokat 1-2 naponta tölteni kell, ahogy U-t is. Ha vasárnap reggel töltötted fel, és hétfőre merült - és közben használtad is, az nem extrém.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
öregzoli62
csendes tag
Bizony én is csodálkoztam rajta.Igaz én nem netezek róla csak telefonálok és nyomkodom . Este 7-kor töltöttem és reggel 5-re majdnem teljesen lemerült.
[ Szerkesztve ]
-
sesshou
senior tag
A mircinkó v6.1 et úgy tudom feltenni hogy mindent törlök felteszem a v6.0-át és utánna dataftory reset nélkül felteszem a v6.1-et? vagy simán magában is lehet telepíteni a gyárira frissen telepített cwm után?
-
törölt tag
Nagy problémám van a SE Xperia U telefonommal.
Használtam a Mircinko ROM 6.1-el teljes megelégedéssel sokáig a telefont.Mígnem az egyik nap úgy döntött a telefon hogy elnémul a telefon hangszórója (Nem a hátsó hanem ami elől van).Megijedtem és visszaraktam a gyári 2.3.7-es ROM-ot és ment a telefon 1-hétig probléma nélkül,mígnem tegnap megint elkezdte játszani ezt a megnémulok játékot és így nem tudok rajta telefonálni csak kihangosítva. Ezt hogyan tudom megcsinálni?
köszönöm a választ.
-
sesshou
senior tag
-
Mircinko
senior tag
válasz sesshou #11136 üzenetére
A Mircinko V6-ot tetted fel, vagy a V6.1-et?
Wipolni pedig nem kellett volna...
Egyet tudsz tenni, SEUSSAL visszateszed az eredeti romot... vagy, ha betudsz lépni a recorvery-be akkor megpróbálhatod újra.
+ugye tudod, hogy pár kiegészítő sajnos nem müködik. Azokról az oldalamon belül a Gyakran ismételt kérdésekben találsz rá pontos és kielégítő választ,
Update:
Seus programot letöltőd, majd az XU telefon kiválasztása után felcsatlakoztatod, ahogy az ábra mutatja. Ezután menj tovább a javításra..[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz öregzoli62 #11130 üzenetére
Tedd fel ezt az app-ot, részletesen kiírja, mi mennyit fogyaszt: [link]
(#11134) makoj20: A headset-et kell bedugni és kihúzni párszor. Előfordul hogy beragad, nem a rom hibája.
(#11137) Mircinko: szerintem nem 6-os CWM van fent neki. A fekete képernyő tipikusan ott szokott előjönni.
[ Szerkesztve ]
-
freemanone
addikt
válasz sesshou #11140 üzenetére
5.5-ös CWM recovery verziószáma?
ha igen akkor két opciód van.
1: felteszel egy 5-ös mircinko romot, majd telepítesz egy frissebb CWM-et, konkrétan a 6-os verziót és utnna menni fognak az új mircinko romok is.
2: flashtool-al feltolsz egy gyári romot, rootolod, majd itt is újabb CWM és utánna mehet az új mircinko rom.
illetve SUS-al is lehet egy tiszta gyári telepítést végezni, de azzal csak egyszer volt dolgom jó régen, így pontos leírást nem tudok adni.(#11143) sesshou: akkor flashtool vagy SUS, root, CWM 6, majd mircinko
[ Szerkesztve ]
-
sesshou
senior tag
válasz freemanone #11142 üzenetére
Az a baj hogy jelenleg csak a sony feliratig jutok és ennyi se revocery se semmi.
és kikapcsolni csak úgy tudom ha kiveszem az aksit -
SkyS1gn
félisten
No próbálbánk frissíteni haver U-ját és azt írja hogy a legfrissebb van rajta, pedig az 2.3.7...
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
freemanone
addikt
válasz sesshou #11144 üzenetére
nem egészen! a 6.1-es mircinkot kell csak feltenned, de 6-os CWM-ből!
(#11148) Cris99: sajnos van pár modell amire még mindig nem adtak ki ICS-t.... ezért is javallott a flashtool, .54 world generic rom, vagy valamelyik moddolt darab, mint pl a Mircinko rom is.
(#11151) sesshou: gondolat olvasó vagyok!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI kábel TV
- alza vélemények - tapasztalatok