Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r-chee

    őstag

    válasz S_xperia_S #2946 üzenetére

    Nekem az a bizonyos bőrtok a teló alján, a nyakbaakasztó nyílásától jobbra és balra 1-1cm távolságban kidörzsölte már a fekete műanyag burkolatot. Nem veszélyes, de van alul két fényes fekete csík.

    Más: Igen változó üzemidőt lehet elérni a telóval. Van, hogy 4 óra töltéssel csak 30%-ra megy fel a töltöttségi szint, pedig WIFI és minden marhaság ki van lőve, de valami mégis eszi az akkut. Van, hogy 5 óra alatt vészesen lemerül, mert valami szintén indokolatlanul zabálja az akkut.
    Most az a helyzet áll fent, hogy tegnap este 9-től ezidáig, tehát kicsivel több, mint 19 óra elteltével 70%-on van még mindig az akku. Mivel éjszakás voltam, és ma nappal aludtam, nem volt különösebben izgatva a teló. Csupán 1 telefonálás, 2 óra WIFI kapcsolat, ebből fél óra netezés. Szal üresjáratban képes faxán túlélni a teló, de van, hogy nem. Fene érti ezt az androidot :) .

    Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

Új hozzászólás Aktív témák