Hirdetés
- Garmin Venu 3 - testnevelés óra
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Sony Xperia M4 Aqua
Új hozzászólás Aktív témák
-
BVEKT0R
csendes tag
Specifikációkat csak átfutottam, mert phonearenan már átnéztem alaposabban (ott "microSD, microSDHC, microSDXC up to 128 GB" szerepel) emellett az érdekesség, hogy a Sony oldalán pedig "Maximum 200 GB-os microSD™ kártya". // Utóbbi kettő szerintem a jelenleg létező legnagyobbat próbálta megadni
Most akkor melyik? Árakat tekintve szerintem 64GB-s éri meg legjobban mert már nem túl drága az sem, de ha nem támogatja akkor cink van...
Nem küldtem még vissza semmit és nem is szeretném ezt azért elkezdeni mert nem ismerem a saját telefonom :/ -
BVEKT0R
csendes tag
Én itt (http://www.sonymobile.com/hu/products/phones/xperia-m4-aqua/specifications/#tabs) legörgettem és a Műszaki adatok -> Memória és tárhely részénél látom még most is.
Sony márkaboltról a közelben még csak nem is tudok, talán bepofátlankodok valami kis GSM üzletbe.(#557) glacious
Fájlrendszerben nem hiszem, hogy lenne különbség viszont a partícókról fogalmam sincs.(#559) lsc
Valami észlelhető változtatás történt vagy csak bugfix? Minden esetre remélem a telenor is hozzá minél hamarabb. -
Base Profile
csendes újonc
Bocsi, nem engedett válaszolni a szerver, mert az én hozzászólásom volt a utolsó.
Valóban egy mappába vannak bedobálva a zenéim, épp azért mertem ezt megtenni, mert az ID3 tagek mind ki vannak töltve, erre mindig figyelek.
Évek óta úgy hallgatok zenét a telefonjaimon, hogy megnyitom az összeset, kiválasztom az elsőt, onnan pedig Véletlenszerű lejátszással hadd szóljon. Na, itt a véletlenszerű lejátszást mindig elfelejti a szoftver, az előző telefonjaimon egyszer beállítottam és kész, többet nem nyúltam hozzá. -
Base Profile
csendes újonc
Köszi a választ!
A Billentyűzetek és beviteli módokig még eltaláltam, és végig is néztem a menüpontokat, de eszembe se jutott volna az Xperia-billentyűzetre rákattintani, azt se tudtam, mi az...Elnézéseteket kérem ezekért a kérdésekért, Nokia N78-ról váltottam, és korábban még csak nem is fogtam ehhez hasonlót a kezemben, nehéz az átállás.
-
Samus
addikt
Play áruház, bal felső sarok, három vonal, lent Beállítások, majd az első menüpont, választhatod, hogy ne frissítse automatikusan. Azt is állíthatod, hogy értesítsen-e, ha elérhető frissítés. Illetve alkalmazásonként külön is állítható.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
tomp
félisten
Nekem üveg van elöl-hátul.
Hátlap kiemelkedik a házból igen. Nekem nem vészes rajta a +0,3mm.
Szerencsére nekem még csak szőnyegre esett le. De oda rengetegszer mert ébresztésnél a rezgés hatására és mivel az üveg csúszik, majdnem minden reggel repül.
Én többször húztam végig különböző felületeken a telefont de semmi karc nincs rajta. Én sem hordok a telefon mellett semmit. Gyakorlatilag dedikált zsebe van. Cipzáron is többször végig húztam már.
Én innen rendeltem. Még vettem pluszba 2-t de még az első van rajta mert semmi baja nincs.Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Tárhely gond megoldásához irány az Összefoglaló!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest