- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Sony Xperia M4 Aqua
Új hozzászólás Aktív témák
-
exam18
csendes újonc
Sziasztok. Szervizben volt a telefon, mert a töltő része a telefonnak elromlott. Kicserélték újra. Szerintetek merjem vízbe rakni?
-
BVEKT0R
csendes tag
válasz Mikuland #2350 üzenetére
Én még ilyennel hála az égnek nem találkoztam, de szerintem ez valami Sony bug mert apum is panaszkodott, hogy az M2 felejti el a wifiket.
(#2351) exam18
A töltő részét cserélték vagy úgy ahogy van adtak egy másik telefont?
Előbbi esetben én azért nem búvárkodnék vele, de ha teljes készülék csere volt akkor nyugodtan
Minden esetre ha nem mondtak semmit erről akkor elméletben továbbra is áll a vízállósági szabvány, más kérdés, hogy tényleg vízállól vagy csak majd kicserélik. -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Unokatesóm ide adta a szoftverhibás M4 aqua-ját, hogy ha tudom csináljam meg neki.(Frissítés közben lemerült) Jelenleg a telefon annyit csinál, hogy Sony logo után piros led villog, és újra indul, még csak ki se lehet kapcsolni.
Ha lemerül, feltöltöm, és kikapcsolt állapotban marad, akkor flashtool-al helyre lehet ezt még hozni nem?
A telefon telenor függő, a telenornál volt anno vásárolva, tudnátok ajánlani rá egy működőképes magyar rom-ot?A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Pöttön
őstag
válasz darvinya #2355 üzenetére
Köszi a tippet, kikapcsoltam (azt hittem, hogy ez csak reset ként működik).
Viszont fel tettem a legfrissebb flashtoolt, és hozzá az összes drivert, és rá mennék az XF ikonra, de nem történik semmi, így nem tudok vele romot leszedni.
Tudnátok dobni egy linket a gyári Central Europe 1 romról?[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
-
vade
csendes tag
Hi! Az mitől lehet, hogy a letiltott alkalmazások közül néha engedélyez párat, sőt frissíti is. Pedig a playben letiltottam az automatikus frissítést. Találkozott már valaki ezzel?
-
tomp
félisten
Playben hol tiltottad le? A beállításokban akkor lehet, hogy néhány appnál bekapcsolva maradt a frissítés. Menj arra az appra(playben) amelyet frissítette és jobb felső sarok 3pötty->Auto.frissítés
Van pipa vagy nincs?
Habár érdekes, mert a Play csak akkor frissíti ha engedélyezve van. Alkalmazások->Mind->letiltandó app->Adat törlése, Letiltás->frissített verziót letörli a rendszer. Néha ez után nem tiltja le csak a friss verziót törli le. Azaz még rá kell nyomni a tiltásra. -
tomp
félisten
Másnál jó működik a Sony Mobile support oldala?
M4 Aqua
Több napja "A kapcsolat nem biztonságos" -
darvinya
titán
-
vade
csendes tag
A playben beállítások->Alkalmazások automatikus frissítése: Ne frissítse automatikusan az alkalmazásokat. A letiltott alkalmazásoknál, törlöm az adatot, leszedem a frissítést és letiltom. El is tűnik a listából. De ma másodjára látok ilyen letiltott alkalmazást megjelenni. Ilyenkor megint törölhetem a frissítését és tilthatom.
A playben rámegyek az alkalmazásra. jobb felső sarok 3pötty->Auto.frissítés - nincs pipa
A Sony Mobile support oldal nekem se jön be.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz darvinya #2370 üzenetére
hmm megvan!
Szerintem lejárt a https tanusítványuk vagy valami mert https nélkül tökéletes.
katt
Miért lenne fura? Ez a legfrissebb verzió és akkor jelent meg.
E hónapban jön a 6.0
Lehet, hogy már jövőhéten elindul. Z5/3+ és a Z3/2 között pontosan 1 hónap telt el. Habár Z3/2-re hivatalosan múlthónap végén jelent meg de már hó elején kiadták pár régióra.
Eddig stimmel a pletyka táblázat.
Habár lehetséges, hogy a felsőkategória(Z) és a középkategória (M+C) közé nagyobb szünetet raknak. De akkor is e hónap végére megkapjuk a táblázat szerint.vade
Na akkor ez érdekes. -
kuyarashi
őstag
Hulladék ezen a telefonon az Android. Csutkán a belső tárhely kb. egyfolytában. Persze szövegel, hogy frissítsük a programokat. Zaklat. Frissítenék, ha lenne hová. Egyébként meg így is jó, nem akarok frissíteni, de ezt nem lehet kikapcsolni. Alig van pár program a telefonon. Ez megy hetek óta. Aztán nyugi van pár napig és megint zsarol.
Ötlet? (Telefoncserén és rootoláson kívül.)iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
BVEKT0R
csendes tag
válasz kuyarashi #2374 üzenetére
A frissítés keresést ki lehet kapcsolni a play beállításokban, csak el ne felejtsd mint én, aztán fél év updatet letoltam egyben. Az olyan alkalmazásokat amiket nem használsz állítsd vissza gyárira és tiltsd le alkalmazás kezelőből.
Kicsit nyerhetsz így, de azért szerintem kezdj barátkozni a rootolás gondolatával mert sokkal jobb.
Nekem pár root cucc törlésével mindent SD-re rakva van 1.28GB helyem belsőn. -
kuyarashi
őstag
válasz BVEKT0R #2375 üzenetére
Köszi. A telefon nem nálam van, ezért van kilőve a root opció.
Természetesen tiltva van minden frissítés, de így is szólogat, hogy halaszthatatlan frissítések várakoznak. 5 alkalmazás van használatban, más nincs is telepítve. Ami lehet tiltva, stb.iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
kuyarashi
őstag
válasz BVEKT0R #2377 üzenetére
Nem én használom, de a lényeg, hogy igen, a Hangouts folyamatos használatban van. Azt hiszem Viber, Skype van még fent és egy kamera pogi (pár MB-os), mert a gyári nem rögzít képet videókészítés alatt (ezt többen is írták). Ezeken kívül szerintem a Stellarium van még fent, ez az 5. app. Ennyi.
Már szinte semmilyen kép nincs a telefonon, videó meg egyáltalán. Amit lehet Drive-on tárolunk. Gyári visszaállítás már volt párszor. Persze semmit nem ér. A Sony-t megelőzően Lumia 820-at használt a barátom, ami atomstabil volt, csak vízbe esett. Nem vagyok sem Apple, sem Nokia (Microsoft) párti, de azok legalább általában sokkal megbízhatóbbak. Fele akkora erőforrással is hasítanak. (Igen, van kivétel, de a lényeg nem ez.) Android csak a csúcstelefonokon megy jól, ott szántak időt az optimalizálásra és 2 évig frissíthető is.[ Szerkesztve ]
iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
Samus
addikt
Megvolt az első BSoD, pedig nem is Windows fut a telefonon. Egy kollegina mobil hotspotára akartam csatlakozni, beírtam a jelszót, és ahogy ráböktem a kapcsolódás gombra, a kijelző teli kékre váltott (gombok helye sem látszott), majd pár másodperc múlva látszólag kikapcsolt. Bekapcsolni nem tudtam. Úgy tíz másodpercig nyomva tartottam az OFF gombot, utána magához tért. Furcsa. Második körben fel is tudtam mászni a mobil hotspotra.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Samus
addikt
Megadta magát a telefon. Javítottam PC Companionnal, nagy nehezen (majd egy óra) felkúszott az aktuális szoftver, bejelentkeztem, elkezdtem frissíteni és alkalmazásokat letölteni, megint kék kép, és újraindulás. Sony logó, kék kép, újraindulás, utána eljutott a hullámzó kék akármiig, itt elfordult a kép, pici zöld sáv, kikapcsolt. Nem tudom bekapcsolni, mert kék...
Két dolog biztos. Többet nem beszél rá senki semmilyen készülékre (első és utolsó alkalom), és a Sony is kiesett a leendő készülékek listájáról.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
darvinya
titán
Akkor elárulom, miért nem tértem M4aqua-ra.
Tehát nem Sony miatt, hanem az elb szott CPU miatt.
Mert ez és 810-es széria egy hulladék, és rettentő sok más típusoknál is elhalálozott készülék.Szervizbe kell adni, és valószínűséggel Z3c vagy M5-öt adnak.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tomp
félisten
Csáky7
Tilos hirdetni! -
tomp
félisten
Remélem az új darabbal már nem lesz semmi gondod!
Szolgáltató volt a telefon? Ha igen akkor nézd meg most is az vagy független e.
Nekem 2,9GB volt a szabad amikor vettem a Sony Centerben.
Én az üvegfóliát párosával veszem. Előre és hátra is.
Múlthónapban cseréltem üveget a telón. Első+hátsó kezdett elválni mert a folyamatos ébresztés miatti esés a szőnyegre folyamattól az egyik sarka feljött. -
glacious
addikt
válasz darvinya #2394 üzenetére
Nem egyértelmű a sony jelölése. A független M-em is ugyanilyen volt (Telenor, T-Mobile, Vodafone és Comviq kártyával is használtam), a Z1C pedig, ahogy te írod.
De sokkal egyszerűbb, ha tácsázóba a *#*#simlock#*#*, ott nem kell találgatni, hogy miként kell értelmezni a jelöléseket.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
-
tomp
félisten
192kHz/24bit Hi-Res audio on M4 Aqua
Hopp! A 615-ös SoC hivatalosan azaz a Qualcomm alapján nem támogatja. De ezek szerint csak direkt "nem támogatja?" Azaz maga az SoC tudja de nem teszi lehetővé a Qualcomm driver? Nesze neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Tárhely gond megoldásához irány az Összefoglaló!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest