- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Sony Xperia M4 Aqua
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabex19
csendes tag
Sziasztok !
Sony Xperia M4 Auqahoz egy szájba rágos rootolás menetét le tudná irn i nekem valaki linkekkel a használando progikhoz ? -
Joacoking
tag
válasz csabex19 #2755 üzenetére
#2432-es hsz-ben van az a módszer, amihez nem kell downgrade-elni a rendszert, de csak E2303 (1 SIM) modellen működik 26.1.A.3.111-es rendszeren és régebbin.
(A linkelt hsz-ben ott van az XDA-s fórum, ott megtalálod a linkeket)Honor Magic5 Pro 5G 512GB+12GB - Xiaomi Mi 9T Pro 64GB+6GB
-
Black_Raven
veterán
Most már kiváncsi vagyok, kinek jön előbb a 6.0.Nekünk május volt, lett június, most azt írták júni 27.Kiváncsi leszek, mert úgy látom minden gyártónak kinlódás kiadni, vagy nem akarják csak flagshiftre.De ez a tökölés az ember agyára megy.Sok sikert remél em minnél előbb jön.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
tomp
félisten
válasz Black_Raven #2758 üzenetére
Hol írják a konkrét 27-ét?
Z5-nél volt egy twitteres március 8 és aznap valóban kijött. Ha itt is a Sony Mobile írja a pontos napot akkor hátha... -
tomp
félisten
Cseh mobile szerint július.
Írtam is a magyar supportnak egy szép levelet. Ha a csodálatos support miatt bedől a mobil ágazatuk elsőként fogok nekik gratulációs levelet írni. -
tomp
félisten
válasz kisbago #2763 üzenetére
Megírtam nekik, hogy már nevetséges amit csinálnak és a szuper support miatt esik évről évre az eladási mutató. Hiába jön jövőre is a PR csaj a CES-en aki feszült kéztartással(majdnem eltöri saját kezét) meséli majd, hogy az ügyfél az első ha nem hiszik majd el a vásárlók és egyre többen pártolnak el.
(ezt így megírtam nekik)
Fb-on amúgy egyre jobban kerülik az M4-es válaszadást. Csak az X létezik nekik. Ez érvényes a magyarra és a többi országra is. -
tomp
félisten
válasz Joacoking #2765 üzenetére
Ahhoz képest, hogy eredetileg januárban indult volna a Z széria frissítése....amiből aztán március lett...
Majd az M4 support utolsó hónapjában kiadják.. Én már előre nevetek az 2016-os eladási mutatón. Szép mélyrepülés lesz. Itt ami növekedik idén az az elpártolási mutató. -
aszti75
senior tag
Nem ertem,hogy miert szidjatok a "Sunyit",hiszen azon van,hogy a leheto legjobb legyen a 6.0,nehogy elpartoljanak a "Sunyi" fanok.Na persze az sem utolso,hogy a klassz MM miatt majd jol megtartjak meg 2 evig a telefont
Most komolyan.Azt olvastam valahol,(mar nem tudom hol)hogy egyetlen szeriat tart meg a Sony es az az X lesz.Nem veletlen,hogy arra startoltak es a tobbi,mwglevo szeriat immel-ammal supportoljak.
Nem gondolnak abba bele,hogy tobb millios Sony tulajt veszitenek el majd a ritka szar supportjuk vegett.
En ezek utan az X szeriat sem vennem meg.
Mondom mindezt ugy,hogy van egy Z1C es egy M4 Aqua a tulajdonomba.Erdekes felfogassal rendelkezik a Sony.Na,de mindegy...
-
tomp
félisten
válasz aszti75 #2768 üzenetére
Elég gyorsan megjött a support válasza.
Szó szerint sablon válasz... A legfrissebb verzió a 3.111-es és leírja a nő, hogy hogyan kell frisíteni...
A pofám leszakad. Ment is egy válasz, hogy azért a sablon szövegtől többre számítottam. Nem sokkal de ez azért vicces. copy-paste.... -
kuyarashi
őstag
Ha akarná sem tudná már megtartani. Vicc kategória az egész.
Nem gond, ha M4-re az Android 7 kijövetelekor adják ki az Android 6-ot, csak ennek megfelelően közöljék le és ne ígérgessenek, ne fordítsanak hátat és ne zárjanak topikokat sunyi módon.
Az egész "Sony dolog" már csak név. Sokkal ritkábban csinálnak kiváló termékeket, mint régen. Laptopgyártást is abbahagyták; nem véletlenül. Szervizeltünk párat. No komment. Volt kivétel, de inkább hagyjuk. Most biztosan írtok páron, hogy Vaiotok van és hibátlan 5 éve, stb., de ami egy-két Vaio belsejében fogadott, az kemény. Inkább 90-ért Asus (ott legalább a garancia tűrhető). Ettől függetlenül volt köztük elfogadható típus is, de még a gagyibbaknál is meg kellett fizetni a nevet.[ Szerkesztve ]
iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
tomp
félisten
Erre ébredni reggel brutális volt. Rögtön felment bennem a pumpa:
Sajnálattal értesültünk arról, hogy nem elégedett készüléke szoftvertámogatásával.A megkeresésével kapcsolatban szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy a Sony Xperia M4 Aqua készülékeken elérhető jelenlegi legfrissebb Android verzió az Android 5.0 (26.1.A.3.111), mely a tervek szerint frissíthető lesz az Android 6.0 Marshmallow rendszerre. A frissítés ütemezéséről azonban jelenleg még nem rendelkezünk bővebb információkkal.
Emnyire analfabéta supportot még nem láttam.
Megírtam tegnap nekik, hogy nagyon várjuk jövőre is a feszült kéztartással ülő hölgyet a CES-en aki elmeséli a betanított mesét.
De erre is ment ma reagálás, hogy azért nem egy gyári sablont vártam válasznak.
Mert konkrétan elküldték a "Hogyan frissíthetem a készülékemet?" súgót...
Illetve leírtam, hogy nem a késés zavar. Az oké. De írjanak infót. Ne meneküljenek el mintha nem lenne M4 support... -
sephirot
tag
Sziasztok,
Nem oly régóta van ilyen készülékem (Vodás) és mostanában 2 naponta újraindítja magát. Esetleg valaki nem tudja ez mitől lehet?
-
darvinya
titán
válasz sephirot #2772 üzenetére
Vagy app okozza, vagy HW adta fel.
(#2771) tomp
Mit szeretnél, amikor már elején gondok voltak HW összetétellel.
Nem hozom fel, de emlékez annál is hogyan kezdődőtt és annál is HW összetevő a gondja.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
tomp
félisten
válasz sephirot #2772 üzenetére
Milyen alkalmazások vannak fent?
Miként indul újra? Szimplán elmegy a kép és boot animáció majd főképernyő vagy boot után PIN kód?
Ha előbbi akkor rendszer hiba miatt összedől az UI. Maga a kernel megy tovább mert az üzemidő nem nullázódik le.
A .111-es rendszer óta sokan panaszodnak erre. Mintha a Play Szolgáltatásokkal akadna össze a rendszer mert ha az ember újra rakja a rendszert megjavul egy darabig.
Frissítés kiadása után nekem is csinálta 1héten keresztül. Aztán frissült az Android WebView és megjavult. Most 11-én frissült a Play Szolgáltatások. 14-én újra is indult magától.darvinya
De itt maga a Sony aki balnemiszerv. ( ) Z szérián kívül se kép-se hang. Se M se C szériánál nem tudnak semmit. C szériánál és M5-nél azért jött 5.1 mert eleve későbbre tervezték a 6.0-t. Előbb az M4 kapja meg. Gondolom már megbánták, hogy nem dobtak ki egy 5.1-et az M4-re is.
Eredetileg (amit azóta már töröltek természetes a Care fórumból gyökerestől) Z széria január-február lett volna. Márciusban kaptuk volna meg mi. Nyár közepe felé pedig az MTK-s modellek. Pár hete volt 1 illető aki feltette a kérdést, hogy miért törölték az eredeti tervet a fórumról. Fáj a kudarc. Szó nélkül törölték nem csak a hozzászólását hanem az illetőt is. Itt tart a Sony fantasztikus supportja.
Z3 Conceptre külön fejlesztő csapat van. Az megy is szépen. A hivatalos gyári meg kínszenvedés. Mintha arra lenne 2ember a Conceptre meg kb 20. -
smileismarci
tag
hali nem tudjátok mennyi a képernyő csere ? Sony szerviz végzi, ha beviszem ? ügyesen leejtetem
#%
-
ECHO2235
aktív tag
válasz smileismarci #2781 üzenetére
szószó Sony szervíz.
ugye a márkaboltok már nem foglalkoznak vele, hanem úgy tudom h a Cordon Electronic szervizeli a Sony telefonokat. azt hogy annyit megtesznek e, hogy oda beküldik az jó kérdés. hülyeséget nem akarok mondani, de szerintem 15-20 alatt nem úszod meg. asszony e4-ébe 10ért akartak aksit cserélni. de végül garisan lesz meg.szerk.: gsmservice 30ezerért csinálja
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Mai support levél
Sajnálják, hogy elégedetlen vagyok a tegnapi válaszukkal de nem tudnak semmit. Semmiről sem tudnak semmit.
Ugyan az az illető ír mindig. Szerintem a magyar support kimerül 1emberben aki a levélre válaszol és fb-ot is kezeli.
Magas színvonal...Mai nap fénypontja: brazíliában leállította a Sony Mobile a telefongyártást. Hát ilyen support mellett nem kell sok telefont gyártani...
[ Szerkesztve ]
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Találkozott valaki hasonlóval?
A lassan 1 éves aquám ma mimden hivás után a következő üzenetel sokkol:
"Az Nfc szolgáltatás kapacitása teljes"
Ha rámegyek a modisitásra semmit nem tudok állitani és 135% ot ir. A szolgáltatást alapból kikapcsoltam.
Ötlet? Ujrainditás megvólt.Xbox One (Nick: K4R3Hun)
-
mcsontos
tag
sziasztok!
más is találkozott már azzal a problémával, hogy a telefon eléggé halk?iPhone 4s-sel és LG G4S-sel is összehasonlítottam, akár fül- és fejhallgatóval, akár hifi AUX-ra kötve (főleg utóbbinál drasztikus) HALK. Nem kibírhatatlan és élvezhetetlen, de eléggé zavaró.
Próbáltam volume boostert, a hangszóró hangosabb is lett (jutub videó, csengőhang, stb) de jack-ről nem.
Szokjak hozzá/vigyem vissza/létezik vmi app rá?köszi!
-
-
karcsika98
tag
Sziasztok
Valaki valamit, a 6.0-ról?? Hol van már, ez már borzalmas hogy nem tudják kiadni.. -
tomp
félisten
válasz karcsika98 #2791 üzenetére
Semmi hír. Volt egy hosszú levelezgetésem a supporttal amit aztán úgy zártam, hogy van support de minek ha nem tud semmit. Ne csodálkozzanak ha sokan elpártolnak. Ezt nagyon sajnálják de nem tudnak tenni semmit. (De csak...)
-
tomp
félisten
válasz karcsika98 #2793 üzenetére
Az a lényeg, hogy az X marketing gőzerővel megy.
Jaaa, hogy van más modell is? Hát ez van... -
tomp
félisten
válasz Bruce1967 #2795 üzenetére
Természetesen!
Először frissítsd a frissítőt!
Ezt töltsd le és telepítsd.
Ha megvan akkor telefonról nyitsd meg ezt a linket. Erre rögtön átdob a frissítőre ami jelezni fogja a béta launcher frissítést. MInden bizonnyal "Karbantartási frissítés" fog szerepelni.
Aktuális béta launcher verzió: 10.0.A.0.53Egyre jobban tisztelem a supportot, hogy ilyen szép higgadtan reagál az írásaimra. Fb-on írtam:
Ébresztő Sony Mobile! Pénteken már Július!!! M4-re még e hónapban kijön a 6.0??? 8hónapja lett bejelentve M4-re. Az egész cégnél 1 ember csinálja a rendszert és az is csak hobbiból? Normális fejlesztő cég tudja, hogy mikor adja ki a munkáját. Ti nem! Nem nevetséges? Hiába nyomjátok az X marketinget, a jelenlegi modelekkel is foglalkozni kellene...Válasz:
Kedves Tamás! Sajnos egyelőre nekünk sincs hivatalos információnk arról, hogy mikor válik pontosan elérhetővé itthon a frissítés. Először azonban a függetlenek, majd utána a szolgáltatóknál vásárolt készülékek kerülnek sorra. Bízunk benne, hogy ez mihamarabb megtörténik!
Üdv, Sony Mobile HU
Én:
A supportnak nincs információja... Akkor kinek van? A szoftverfejlesztő részleg hermetikusan el van zárva a külvilágtól? Legalább egy körülírt infó lenne. pl július vagy december... Mi már sok mindenben bíztunk de eddig teljes kudarc...Én egyre jobban úgy érzem, hogy a magyar support 1emberből áll. Jól bírja R. Anita.
-
Steelheart2
őstag
Na én eddig birtam.Ma cserélltem le az M4 et 1:1 be Z2 re.Azért ez más kategoria az tuti.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
tomp
félisten
válasz Steelheart2 #2797 üzenetére
Én még februárig nyúzom az Akvát, aztán nem a modellt cserélem le hanem a márkát.
-
Steelheart2
őstag
Nekem ez egy hirtelen csere volt. Attol lehet valami gondja az akksinak,ha nem az eredeti töltöjével töltöm?Egy Lenovo töltöt adtak hozzá,de lehet csak tévedésböl.Azt irja a telo hogy lassu töltés.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
tomp
félisten
válasz Steelheart2 #2799 üzenetére
Én sokszor a Google Chromecast 1A-es adapterével töltöm az M4-et. Sőt egyszer rádugtam egy 2,1A-es Lenovo fejet.
Akksinak valójában eredeti töltője nincs. Ugyan az az akksi típus más-más telefonban más-más értékkel kapja az áramot.
Az a lassú töltés üzenet érdekes. Nálam az elromlott Sony adatkábelnél sem írja ki pedig azzal a gyári 850mA-es fej csak 420mA-es tölt. Több már nem bír átmenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Tárhely gond megoldásához irány az Összefoglaló!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Netflix
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Robotporszívók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest