- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Sony Xperia M4 Aqua
Új hozzászólás Aktív témák
-
InferBeast
csendes tag
Nem értem a Sony-t.
Készítettek egy véleményem szerint elég erős középkategóriás telefont, normális kamerával, víz és por állósággal,és kapunk mellé 8 gb belső tárhelyet?
Amiből nálam az alap android rendszer 4-03 gb, Az alap alkalmazások pedig 2,31 gb.
Most őszintén azzal a maradék kevesebb mint 2 gb tárhellyel mit kezdjen az ember?
Persze valós dolog meg megértem én, hogy a 16 gb-os belsőtárhellyel már nem középkategóriás lenne, de ez így vicc szerintem. -
lsc
nagyúr
válasz InferBeast #1603 üzenetére
Egyszerű, mást kell venni, a sony meg csak értetlenkedjen.
Az élet kegyetlen .
-
ECHO2235
aktív tag
válasz InferBeast #1603 üzenetére
mást kell választani ha nem tetszik.. nem értem mit kell ezen problémázni egyébként, nekem is fent vannak az alkalmazásaim amire szükségem van, maradt még kb 1-1.3 gb szabadom és minden más cuccomat memóriakártyára teszem. minek tároljak zenéket meg képeket vagy videókat a belső memórián? nem értem miért nem találjátok fel magatokat vagy minek veszitek meg ha tudjátok mennyi a belső memóriája és nem tudjátok beosztani?
-
CivicEsi
senior tag
Kedves fórumtársak!
Az M4 aquába van-e tiltólista?
Egy-két bizonyos telefonszámot akarok letiltani, de sehol sem találom!ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
arecibo
tag
Üdv!
Z1 C -nél használt Mircinko romot fel lehet rakni erre??? Tudom, hülye kérdés, de hátha...Vagy valami más romot esetleg??
"A világűrt vétek ennyi emberre elpocsékolni"
-
tomp
félisten
válasz arecibo #1607 üzenetére
Felrakni fel lehet csak hát nem fog betölteni. Sőt még az is lehet, hogy kuka lesz a telefonból. Z1C-s romot Z1C-re rakható csak fel. Teljesen más a hardver.
Xda-n nézz körül. Van béta CM rom M4-re.
De várj, lehet jövőhéten megkapjuk mi is a nem tervezett 5.1-et mivel csúszik a 6.0.x!CivicEsi
Hát én most így hirtelen nem találtam erre menüpontot. Olyan van csak, hogy a listán szereplő számoktól tudsz csak fogadni hívást. Azaz aki nincs benne azok ne érnek el. -
InferBeast
csendes tag
Sziasztok srácok!
Azzal a kérdéssel fordulnák felétek, hogy mikorra várható az Android 6.0 Sony M4 Aqua készülékre?
És az igaz, hogy az Android 6.0-val lehet bővíteni a belső tárhelyet? -
tomp
félisten
Android Marshmallow (6.0.1) frissítési menetrend, a frissítések kiadásának tervezett sorrendje:
- Xperia Z5 Premium, Xperia Z5 Compact, Xperia Z5
- Xperia Z4 Tablet
- Xperia Z3 Tablet Compact, Xperia Z3 Compact, Xperia Z3 +, Xperia Z3
- Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet
- Xperia M5, Xperia M4, Xperia M4 Aqua
- Xperia C5 Ultra, Xperia C4
A korábban ígért januári update start néhány napot késni fog. Ennek egyik oka, hogy a Google a 6.0.1 OS egy Rev 5-ös - másfél hónappal ezelőtt a gyártóknak megküldött - verziójában korábban nem felismert hibákat javított, illetve ez együtt tartalmaz minden korábbi revision verzió-javítást egybe dolgozva. A Sony Mobile az újabb döntés értelmében szeretné ezeket már implementálni a saját szoftvereibe. Ez a változás nem érinti a Sony saját felületét és applikációit, de a forráskód illesztése miatt az elvileg már valóban kész, lezárt saját szoftverekbe implementálása emiatt decemberben plusz időt igényelt. A jelzés szerint ez már megtörtént, de a Z5-ök esetében a start tervezett időpontjához képest késéshez vezetett. (Azok egyébként akik már kiadták Android 6 frissítéseiket nem tették ezt meg, elsősorban az LG és néhány kínai cég.)
Az update jelzése napokon belül várható.
Forrás: Sony Mobile Dev.
(seria.hu)InferBeast
Az SD kártyát lehet majd használni belső tárhelyként. -
oykawa
tag
Az akkor jó hír, mert akkor legalább kiderült, hogy nem hardware-esen kaszálták el csak a software-esen!
Tehát bizakodni lehet, mert a 6-os Android már kernel szinten kezeli az OTG-s cuccokat, tehát ha a Sony nem tol ki velünk akkor lesz...Ha síremléknél szebbre, tartósabbra vágysz: vers légy, ne költő.
-
tomp
félisten
A skandinávok kaptak egy 26.1.A.3.92-es frissítést. Ugyan úgy 5.0! Twitteren írta a Sony Mobile, hogy 5.1 nem lesz.
Szomorú ha már a C4 és M5 mégis megkapta. Így is csúszik a 6.0 kiadása. Azaz mi is még később kapjuk meg. Vagy 1hónap alatt lezavarják a frissítéseket? -
Mikuland
tag
Helló Urak!
Nekem egy 16 gigás verzióm van, a melegedés már többszöri újraindulást eredményezett töltéskor leginkább, de volt már beragadt program miatt, meg használat közben is.
Amúgy jó lenne, kipróbáltam már a jeges Balatonban is.... Túl élte!
Lehet rootolva kellene használni, hogy a sok gyári appot letolhassuk?mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
törölt tag
A telekomos készülékek tényleg függetlenek?
-
tomp
félisten
válasz Mikuland #1616 üzenetére
Melegedés miatt? Tokban van a telefon? Nekem volt már nyáron tűző napon 85fokos proci hőmérséklet de csak magokat kapcsolgatott le.
Hát megpróbálhatod a rootot. De szerintem itt senkinek sincs rootolva. Az biztos, hogy amíg van sony támogatás hozzá azaz év vége addig én nem rootolom. -
dinnje
aktív tag
Indul a Z5-nél az android 6.0 frissítés: [link]
-
Mikuland
tag
Tokot még nem is láttam hozzá..... az enyém süt hátul mint állat, ha töltésen van, vagy meg van hajtva!
Majd megnézem valami procihőmérő appal.mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
törölt tag
üdv emberek, lenne egy fogós technikai kérdésem....tegnap vett a feleségem egy M4 Aqua-át...a boltban függetlenkét árulták, viszont ma volt alkalmam egy kicsit nyomkodni...ami kiderült fogy függő volt,Root statuso,vodás rendszer volt rajta, viszont érdekelne hogy eredetileg honnan származik a teló, a papírkán lévő SI szám nem hozott eredmény, feltettem rá egy CE1-es rendszert mert a vodás nem tetszett a feleségemnek...hogy tudnám kideríteni, újraszoftverezés nélkül hogy eredetileg honnan a PI-ből hozták ide a telót nekem volt anno Z3-am, azt osztákiából O2 gyári független volt
-
Mikuland
tag
Most töltés előtt, töltés közben. Újraindulást most nem produkál.
Köszi a program ötletet!
Ja, nincs benn sim és szekrényből kivéve.[ Szerkesztve ]
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
ZSOCASPL
újonc
sziasztok! volna egy olyan nagy gondom hogy 2015.11.27 én vettem ezt az m4 aqua készüléket és használat közben ujra indul random időbe. 3 volt szervíz-be. 1 szervíz alkatrész csere,2-3 szervíz szoftver frissités. A hiba továbbra is fenn áll.Legutóbbi szervízelésnél azt javasolták,hogy cseréljem ki a simet. Megtörtént, és még mindig nem jó a teló és ugy döntöttem én magam próbálom megcsinálni, mert számomra felháboritó hogy a szervíz nem csinál semmit, a sony irányit a szervízhez, a telekom szintén. Arra gondoltam első körbe ogy vissza kéne flashelni valami korábbi verziót.Szerintetek mi lenne a jó megoldás? Várom a válaszokat.
ÜDV: ZSOCA
-
tomp
félisten
-
törölt tag
Még a végén én is visszatérek a sony-hoz . Egyre jobb ez a készülék, csak megvárom amíg kijön rá a cukor és még remélem egy picit lejjebb megy az ára .A Telekom függetlenként árulja a leírás szerint, azért kérdeztem meg, hogy van-e esetleg valakinek tapasztalata ez ügyben .
-
Laki
tag
G4re jött a frissités tegnap
-
bajzal
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm gondolkozik egy ilyen M4 Aqua-án. De tud róla, hogy csak 8gb a belső. Android 6.0-ával majd lehet sd-re telepíteni, vagy hogy lesz?
-
InferBeast
csendes tag
S.O.S.
Valaki tud már pontos időt, hogy mikorra várható az Android 6.0 Sony M4 Aqua-ra?
Nem lenne már rossz, mert jelen állás szerint már csak 400 mb belső tárhelyem van, amivel már alkalmazást sem tudok letölteni.
Vagy valaki ebben tud segíteni.
Sd Kártyám van benne. -
somnia
őstag
válasz InferBeast #1632 üzenetére
Március 16.-án, reggel fél 8-kor.
-
tomp
félisten
válasz InferBeast #1632 üzenetére
Pontos időpont nincs. Az én tippem szerint március vége-április közepe.
Addig max bugfix jöhet.
Ha esetleg kiadja a Sony az update tervezetet akkor kirakom jobb felülre.Átraktad az appokat az SD-re amelyiknél lehetett?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
tomp
félisten
Ti hogyan frissítgettétek a telefont? OTA vagy pc-n ráfrissítés vagy teljes nullázással ment fel a friss?
Én nyáron a legelsőt OTA-n, a többit pc-n ráfrissítéssel. Most már kezd idegesíteni az a bug, hogy a telefon videólejátszása megszűnik(azaz nem tudja lejátszani semmivel se) illetve ilyenkor a kamera videó módban csak hangot vesz fel.
Szerintem ma javítom a rendszert egy PC Companion féle teljes formázás+telepítés opcióval. -
Studi22
aktív tag
Nálam is jelentkezik, de én youtube appon vettem észre elsőre, azóta olyan sikeresen elbarmoltam az appot, hogy 501-es hibakódot dob és sehogy sem tudom frissíteni.
Igaz nekem céges telefon, de ha lesz 6.0 akkor lesz egy teljes formázás.A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
somnia
őstag
válasz Viktor0610 #1635 üzenetére
-
tomp
félisten
válasz Studi22 #1637 üzenetére
Hát én is a 6.0-val terveztem a formázás+telepítés műveletet de már olykor idegesítő ez a hiba. Hol pár tíz órás üzemidőnél jön elő hol 100+ óránál.
Az is jó lenne ha kiadnák a skandináv országoknál már elérhető frissítést. Ráfrissítéssel szerintem eltűnne a hiba mert akkor a rendszer újrakonfigurálja magát. -
glacious
addikt
válasz Viktor0610 #1635 üzenetére
Nekem a kedvenc megjeleési időpont a z1c topicból van: SZERDÁN
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok!
Szereztem egy ilyen kütyüt.
Az lenne a tisztelet teljes kérdésem, hogy a sok telenoros szartól meg tudok-e szabadulni egy CE1 ROMmal?Köszönöm a segítséget!
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
glacious
addikt
válasz eladogeppc #1644 üzenetére
Egyszerűbb letiltani őket.
-
MODERÁTOR
válasz eladogeppc #1646 üzenetére
Hol foglalja a helyet, ha letiltod?
Ott, ahova egyébként sem tudsz írni?Eddig akárhány ügyfél jött hozzám (típustól függetlenül), a nem használt Google- és szolgáltatói programok letiltásával sok száz mega szabad helyet sikerült felszabadítanom.
Mivel a tiltással nem is frissül, így ez a hely "örökre" megmarad.Igazad van, nem arra a kérdésre válaszoltunk, de az egyszerűbb megoldás. Arról nincs infóm, hogy a ROM-csere Sonyéknál hogy megy.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
eladogeppc
veterán
válasz Viktor0610 #1647 üzenetére
Akkor is idegesít, a kérdés meg az volt, hogy mehet-e rá ? De akkor rárakom, max megy a kukába.
Ne haragudjatok meg, de a kérdés az lett volna, hogy ne legyen rajta.
Szerk:
Végül is megtaláltam a választ:
"Ha egy magyar Telenoros készülékre felrakjuk a magyar független szoftvert azaz a Central Europe 1 (CE1) rendszert akkor onnantól a Sony PC Companion és a telefonon lévő Szoftverfrissítés menü is már a független frissítést fogja keresni!"[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
glacious
addikt
válasz eladogeppc #1648 üzenetére
Persze, de ami rajta volt, rajta is marad kivéve, ha egy teljes törlést csinálsz előtte.
-
Madai95
tag
Eddig eltüntettem a navigációs sávot, helyette telepítettem egy Pie controllt,
Lucky Patcherrel patchelgettem (szeretem az alkalmazások pro verzióját használni csak fizetni nem szeretek érte) töröltem a számomra fölösleges appokat, naggyából ilyenekre, de ha végre működne az xposed akkor lenne igazán csak mókolgatási7 12700k@5.2Ghz / D5 / MO-RA3 / 16Gb 4400mhz/Evga Rtx 3080ti / 2TB HDD/ 3tb SSD
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Tárhely gond megoldásához irány az Összefoglaló!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest