- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Sony Xperia M4 Aqua
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #22743424 #183 üzenetére
Igen, én azt a számot nem is vettem észre, viszont most e-mailben megkérdeztem őket, és megerősítettek, hogy ez a 16GB-os verzió (hozzátenném, rendkívül gyorsan, készségesen, vasárnap délelőtt voltak hajlandóak foglalkozni a kérdésemmel). Egyébként az oldalukat régebb óta nézegetem a telefon miatt, kint volt már a cikk megjelenése előtt is, 28-án írtam ide is, hogy mennyiért adják.
-
törölt tag
válasz #22743424 #185 üzenetére
Értem, én is így voltam vele egyébként. Régóta vártam, de a cikk kicsit elvette a kedvem. Viszont én függetlenül szerettem volna, és így valószínűleg meg fogom rendelni a 16GB-osat, főleg, hogy gyártói gari is van rá. Az első felhasználói tapasztalatokat azért megvárom, hátha van valami szériahiba...
-
taxy88
aktív tag
válasz #22743424 #185 üzenetére
Véleményem szerint ne írd le már kizárólag egy teszt miatt a telefont, főleg ne a MA-s cikk miatt ne.
És ahogy kdavid94 is írta már 28.-a előtt is kint volt a linkelt oldalon a telefon ugyanezzel az árral.Ha vették volna a fáradtságot a teszt írásakor, akkor rögtön kiderül ,hogy az EU-ba szánt dualsim-es verziók mind 16 Gb-osak. [link]
-
taxy88
aktív tag
válasz #22743424 #199 üzenetére
Csak az E2306 (16gb) nem EU lte variáns sajnos, míg a dual változatnál meg pont fordítva van, azaz az E2312 (8gb) a nem EU lte-s. Legalábbis ,ha figyelembe vesszük ,hogy az itthoni szolgáltatók a 3,7 és 20 csatornákat használják.
Jól megkavarták, az tuti[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Tárhely gond megoldásához irány az Összefoglaló!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest