- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haverzozi
csendes tag
Nekem 11. hetet mutat
Viszont ez az ébresztő kijelzés még mindig idegesít! Ha használom a gyári óra widgetet, akkor ott van alatta oké, de bill.zár be fekete a kép...nyomok egy középsőt hogy felvillanjon, ott pedig sehol az ébresztés ideje...vicces, hogy egyszer ott van, egyszer meg nem.
Bár már arra is gondoltam, lehet bezavar neki egy másik lapon lévő óra widget
mivel használom a HTC félét is meg a simát is...de akkor is kellene jeleznie... -
Haart
addikt
Be lehet állítanni a gyári ébresztőnél hogy ne 10 perc legyen a szundi hanem csak 5 perc? Nem találtam ilyen opciót.
-
resch13
tag
válasz gyuri798 #4954 üzenetére
Na szóval...
a képernyőn tartod az ujjad. A felugró ablakban "Launcher Actions" és azon belül "Open/close App Draver".
Így megjelenik az asztalon az ikon...
Bocsi, hogy eddig tartott, de én Zeam-et használok és fe kellett hozzá tennem... Az ADW iszonyatosan jó, csak nekem túl sok a beállítási lehetőség...[ Szerkesztve ]
-
resch13
tag
válasz gyuri798 #4956 üzenetére
Ezt passzolom. Használtan vettem a telefont és az eladó kispórolta belőle a gyári kártyát. Ezek szerint viszont semmi olyan nincs rajta, ami feltétlenül szükséges lenne a működéshez.
Frissítettél már 2.1-es androidra?
(Beállítások-A telefon adatai-Belső vezérlőprogram verzió alá mi van írva?)
Ha 1.6-tal kezdődik, akor nem. Ezt mielőbb tedd meg!Most néztem, ha tegnap vetted, akkor szinte biztos, hogy már 2.1-es... Vagy nem?
[ Szerkesztve ]
-
resch13
tag
válasz gyuri798 #4958 üzenetére
Ennyit az eladókról! Nyugodtan lehet otthon frissíteni a hivatalos programmal és ROMmal, nem veszik el a garancia!
A főzött rom már más kérdés, de ha a hardware sérül úgysem tudják megnézni, milyen ROM van rajta, egyéb esetben pedig a hivatalos progival minden gond nélkül vissza lehet tenni az eredetit... -
Gombinyó
őstag
Ti tudtok csatlakozni WPA2-Enterprise AES + PEAP (EAP-MSCHAP v2) védelemmel ellátott WiFi hálózatra? Nálam valami nincs rendben ezzel. Fellép elvileg (megjelenik a WiFi jel), de még sincs internet és le is vág hamar.
-
SziberTomi
tag
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szükségem. 1 hete vettem meg SE X8-amat a Telenornál és imádom. 1.6os androiddal jött ki, amit frissítettem 2.1re. De amikor azt látom kiírva, hogy az .apk-fájlt másoljam fel az sd kártya gyökérkönyvtárára elakadok. Marketről letöltöttem az ASTRON nevű fájlkezelő programot, ott látnom kéne de nincs ott. A mobilt kábellel összedugom a géppel, de egy PHONE CARD jelenik meg G: meghajtóként, de ez az sd kártyáé? Mert nem tudom hova kéne bemásolni.
Köszi a segítséget előre is... (még béna vagyok...)
iPhone 5S
-
mrThomi
addikt
általában nem könnyen viszik ki a telefonok a hajamat.türelmes vagyok, ujra probálom sokszor, és mielött elindulnék vele az erdöbe sétálni CSAK IROK NEKTEK !!
Olyat rak a telo, hogy nem nyitja meg a megjegyzések-et!!! ujrainditottam, többször probáltam, és semmi. elég fontos infokat irtam föl oda és az istennek se nyitja meg :S
hogy tudnám megnyitni máshogy? nem menti ezeket valahova ahonnan megtudom nyitni ? AJ valamit irjatok mert
-
törölt tag
válasz SziberTomi #4967 üzenetére
Igen a Phone Card-os meghajtó lesz az SD kártyád. Oda másold fel, és Astroval meg kell találnod
-
Tommy7
tag
Üdv, ezen a telón gondolkodok használtba.
A kamerát kikéve, meg, hogy nagyobb kijelzője van ugyan az mint az x10 mini ugye?
X8at ajánljátok?<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
Mnemomic
csendes tag
Hi!
Most vettünk ilyen telót. Eddig Android-ot nem is láttam, és az lenne a kérdésem, hogy ezeken tényleg nincs adatforgalom számláló program? Melyiket ajánljátok?
-
vaki
aktív tag
Üdv!
Megoldódott már a Marketes problémád?
Nekem egyszer sikerült iylet összehozni, amikor valami gyári progit töröltem róla, asszem a Gtalkot, meg még 1-2 kiegészítőjét, utána nekem se akart letölteni.
Onnnan vettem észre, hogy indulásnál kiírt valami olyat, hogy com.process.gapps leállt.
Csak a restore segítettA felhasználóbarát felhasználó
-
Mnemomic
csendes tag
Köszi a segítséget. Még annyi, hogy a telefonkönyvben ha valaki más néven szerepel mint a Facebook-on nem lehet sehogy összevonni a kettőt?
-
aktív tag
-
SE X8
csendes tag
Sziasztok! Nekimennék a root-nak, de megakadtam rögtön a második pontnálmi lesz ezután)
-2. Engedélyezd a hibakereső módot!
Ezt én nem találtam!
Légyszi segítsetek! Köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
gyuri798
csendes tag
hali mindenkinek. lenne egy kérdésem pontossan mihez kell az astro file meneger?
-
JoolsNOS
veterán
Az app2sd telepítés előfeltétele a particionált sd, de az benne van a leírásában, hogy kell.
(#4983) gyuri798: olyan mint a win commander. Látod mi hol van, és onnan tudsz telepíteni, törölni stb.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-
mrThomi
addikt
nemtudtok megoldást arra hogyan tudom megnézni a megjegyzésekbe leirtakat ha nem inditja el ? :S Elég fontos dolgokat jegyeztem föl. Az alap progirol van tehát szo! Amint belépne rögtön kilép...
-
törölt tag
Tegnap óta elérhető az xda-n a legújabb racht féle 2.3.3 cyanogenMOD 7. Csodálatos. Akinek van ingere hozzá, ne tétovázzon. Eddig ez a legbarátibb rom.
Csak tesztelni tettem fel, de fent is maradt, mert komolyan nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
-
gyuri798
csendes tag
üdv. nem tud valaki olyan progit, amivel rendszerezni tudnám a kijelzőn az ikonokat? Pl: játékok 1 mappába: kamera+video+albumok szintén: naptár, ébresztő, stopper.....
-
resch13
tag
-
maggi1886076
addikt
sziasztok!
Ebben a teloban tudok hasznalni turbo simet?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
JoolsNOS
veterán
-
resch13
tag
válasz #84221696 #4990 üzenetére
Üdv!
A feltelepítést követően kell valamit aktiválni benne? JIT-et?
Azért, mert tegnap feltettem én is, de nálam sokkal lassabb volt, mint a gyári 2.1.Más. Ezeknek a ROMoknak a sebessége függ a MicroSD sebességétől?
Hogyan/hol kell aktiválni, hogy SD-re telepítsen?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest