- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz mathaus=) #15249 üzenetére
Nem tudom , nekem sima. Ugyanúgy stock sd karim van. Lehet a kernel ad hozzá + erőt De akkor szórakozz vele, a zipben lévő xml fájlt szerkezgesd addig amíg jó nem lesz. Értelemszerűen mindig újrarakod cwmből.
Ezeket a értékeket vedd mindig kisebbre :<EncoderProfile quality="high" fileFormat="mp4" duration="60">
<Video codec="m4v"
bitRate="8000000"
width="640"
height="480"
frameRate="30" /><VideoEncoderCap name="h263" enabled="true"
minBitRate="64000" maxBitRate="400000"
minFrameWidth="176" maxFrameWidth="640"
minFrameHeight="144" maxFrameHeight="480"
minFrameRate="1" maxFrameRate="30" /><VideoEncoderCap name="m4v" enabled="true"
minBitRate="64000" maxBitRate="6000000"
minFrameWidth="176" maxFrameWidth="640"
minFrameHeight="144" maxFrameHeight="480"
minFrameRate="1" maxFrameRate="30" />[ Szerkesztve ]
-
cefres2
csendes tag
Egy kis segítség kellene. Az X8-.as telefonomon szeretén megosztani USB-n keresztül a laptopommal a mibilinternetet, amit az előfizetésemmel jár. De a telefon azt írja ki, hogy megosztás, vagy aktív hospot. Na az lenne a kérdésem, hogy pontosan hogy is lehetne megosztani az internetet.
[ Szerkesztve ]
-
chesterboy
aktív tag
lehet hogy ez a baj? a bulid.prop szerint 1241-2655. ami pedig : REM 44 "E15i Customized DE world-1-8 CDF1241-2655" "Black" R4B_2_0_1_A_0_47.
A telon meg SI 1247-1031. Lehet hogy ezert nem talal halozatot? -
mathaus=)
senior tag
Nemtudja valaki h ha felrakok egy Arcos témát akkor miért laggol a beállitások menü lapozása?
-
ricsi081
tag
s1tool kb mennyi ideig ellenőriz?
-
Jack63
csendes tag
Helló! Még elég új vagyok itt a fórumon ezért egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy xperia x8-asom amiről le szeretném menteni gépre az üzeneteket és egyéb dolgokat. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem: van-e olyan program amivel ez megvalósítható?Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
akinek normális kérdést teszek fel, elvárom a normális választ...
-
sdd2
veterán
válasz molnarpeter #15266 üzenetére
Nekem van jobb ötletem... MyPhoneExplorer
Xperia OFF topikban már válaszoltam neki.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
ricsi081
tag
Na (remélhetőleg) utolsó hülye kérdésem mára:
Most csinálom a backupot. ha végez akkor mehet rá a rom, vagy dugjam rá a gépre és fel kell rá raknom a backupot, vagy ez hova kerül egyáltalán? -
kaller1
veterán
-
Fateys
tag
Az lenne a kérdésem,hogy ugyebár 2.1-es android-al nem lehet programokat áthelyezni memóriakártyára. Ez úgy se oldható meg,ha számítógépen másolom a memóriakártyára a programokat,vagy csak a teló nem tudja áthelyezni a programokat?
Nem szeretném root-olni a telefont.Xiaomi Redmi 4X + Mi Band 2
-
addikt
válasz Fateys #15276 üzenetére
Át lehet helyezni a kártyára, egy fájl kezelővel, néha érdemes is készíteni egy alkalmazás mentés, hátha újra kell a progi.
A baj ott kezdődik, hogy 2.1 alatt onnét nem futtatható az alkalmazás. Ezért csak mentést lehet ilyen módon tárolni. Rootolás nélkül nem fog menni.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
jenci8888
csendes tag
Sziatok! nekem van Xperia X8. Nekem verzió 2.1.
Én akarni menni Android Market, ezt mond: Can't establish a reliable data connection to the server. (fordítás: Nem lehet létrehozni egy megbízható adatkapcsolat a szerverrel.)
Nekem segítség![ Szerkesztve ]
Heat Online jenci8888 74lvl R.I.P, Level-R jenci8888 59lvl R.I.P
-
MrSzab
csendes tag
Sziasztok !
Nem rég kapott Sony Ericcson XPERIA X8-amra szeretnék új androidos játékokatMint pl: Angry Birds, Cut the rope ,
Ajánlotok egy párat ami futna a telefonon,maximum kis szaggatással?
XPERIA X8
-
Grave_444
nagyúr
Hello!
SEUS-al lehet androidot frissíteni? -
punk17
aktív tag
A MiniCM felhasználok egy az új CM T9 tárcsázó, amivel olyan lesz a tácsázó mint gdxbe. Telepítés: mint egy apk fájlt .
Gondolom más romon is működik, de nem próbáltam.
Nekem nagyon tetszik, de ha nem tetszik valakinek simán törölhető mert megmarad az alap.Oneplus 3T | Apple iPad Air
-
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg a telómon GDX 019 rom+ Xrecovery +clockwork recovery van. Szeretném lefrissíteni GDX 021-re. Mi a teendő? Leírná valaki lépésről lépésre...
Másik kérdés: A marketen megvásárot szoftokat újra tudom majd telepíteni? Felismeri a telómat a market? Esetleg van rá mód, hogy ne kelljen újratelepíteni minden szoftot?A válaszokat előre is köszönöm....
Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Nem vagyok teljesen képben android téren, és lenne most egy kérdésem. Adott egy X8-as, viszont nincs a közelben wifi, se internet a telefonon. Viszont szeretnék feltenni egy két játékot a telefonra. APK-s témát vágom, de sajnos nincs rajta (astro) fájlkezelő program, mivel nem tudok letölteni.
Viszont van egy market.android.com (nem tudom pontosan) oldal, ahol google-s regisztrációval bejelentkeztem, azonban nincs hozzácsatolva androidos telefon. Kérdésem az lenne, hogy akkor semmiféleképp nem oldható meg, hogy tegyek rá msot egy angry birsd-öt? mindenképp szükséges telefonra net (wifi vagy mobilnet)?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest